1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. сметководство за птици
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 365
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

сметководство за птици

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?сметководство за птици - Слика од екранот на програмата
 • Видео за сметководство за птици

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language
 • order

Секоја модерна фарма за птици мора, без да успее, да води евиденција за своите птици, што, пред сè, влијае на сметководството, бидејќи на овој начин ќе биде многу полесно да се извлечат заклучоци за профитабилноста на компанијата како целина. Сметководството за птици може да се организира на многу начини, разни организации сè уште користат хартиени сметководствени списанија како основа за сметководствени пресметки, во кои вработените во фармата за птици рачно ги регистрираат сите потребни информации и одржуваат посебни табели. Сепак, може да се избере друг начин на организирање контрола, во кој во работата на некоја личност тие ќе го заменат софтверот за автоматизација. Тоа ви овозможува да ги извршувате сите исти секојдневни функции многу пати побрзо и подобро.

За почеток, сметководството на птици подразбира контрола на многу производствени операции, кои мора да бидат евидентирани навремено, а добиените информации мора да бидат брзо обработени. Лице кое секогаш зависи од надворешни околности и надворешни фактори, како што е обемот на работа, не може да обезбеди гарантиран и стабилен квалитет на сметководство. Заради нејзината зависност, информациите што се внесуваат во табеларни пресметки за птици може да бидат искривени, да се внесат ненавремено или вработениот да биде целосно расеан и да не ги внесува потребните податоци. Користејќи компјутерска апликација, вие ги минимизирате сите овие ризици, бидејќи вештачката интелигенција на софтверот работи без прекини и грешки, без оглед на погоре наведените фактори.

Со овој пристап кон бизнисот, ви гарантира чисто и транспарентно сметководство за птиците, нивно чување, исхрана и производство. Исто така, вреди да се напомене дека употребата на компјутерска програма за управување со активностите на птиците помага целосно да се пренесе сметководството во дигитална рамнина, што се јавува поради компјутерската опрема на работните места, што е неизбежно за време на автоматизацијата. Покрај компјутерите, работниците во фармата за птици треба да можат да користат уреди од различна природа синхронизирани со софтвер во производството. Во најголем дел во индустријата, тие се користат за контрола на магацини каде што се хранат птици и се чуваат производи од птици. Спроведувањето на дигиталното сметководство има свои предности, при детално проучување на кои станува јасно дека таквиот пристап кон управувањето е единствениот правилен. Дигиталните податоци можат да се чуваат во базата на податоци на системската инсталација долго време, додека остануваат лесно достапни за членовите на персоналот, така што во случај на каква било спорна ситуација, можете лесно да ги решите со обемна база на докази. Покрај тоа, зачувувањето информации во автоматска апликација за сметководство на птици им овозможува да обезбедат безбедност и доверливост, бидејќи не само што повеќето современи софтвери имаат повеќестепен систем на заштита, туку исто така можете да конфигурирате пристап до нив за секој корисник одделно. Ако веќе сте решиле да го префрлите вашиот бизнис на автоматска контрола, тогаш следниот чекор за вас ќе биде изборот на оптимален софтвер, од кој има многу во моментот.

Одлична верзија на компјутерска апликација за автоматизирање на секаков вид активност е уникатен производ од познати развивачи со долгогодишно искуство, компанијата за развој на софтвер USU. Се вика USU Software и постои на пазарот на технологија повеќе од 8 години. Апликацијата е одлична и за броење птици и за контрола на други аспекти на производствените активности на фармата за птици. Со негова помош, лесно можете да го контролирате персоналот, пресметувањето и пресметувањето на платите, финансиските движења, системот за складирање и складирање на храна, како и разни производи, да ја развивате насоката CRM и многу повеќе. Дополнително, конфигурацијата на софтверот USU за сметководство на птици не е единствената карактеристика на истата, бидејќи производителите претставуваат повеќе од дваесет различни програмски конфигурации, развиени специјално за автоматско управување со различни деловни сектори. Официјално лиценциран компјутерски софтвер е многу лесен за употреба и инсталирање. Тоа може да се направи додека седите во канцеларија, без потреба да одите каде било, бидејќи нашите програмери работат од далечина и можат да го конфигурираат софтверот дури и на растојание, за што само треба да обезбедите пристап до вашиот компјутер и да обезбедите Интернет-врска. Ова им дава голема предност на специјалистите на USU Software, бидејќи на овој начин тие можат да соработуваат со разни компании ширум светот без никакви пречки. Достапниот дизајн на интерфејсот на програмата ви овозможува да започнете да работите во него без никаква подготовка или обука, така што вработен со какви било квалификации може да го користи софтверот USU. Неверојатно, дури и менито на оваа програма за повеќе задачи се состои од само три дела, како што се „Извештаи“, „Модули и референци“. Во секоја од нив, презентирани се уште неколку потточки кои помагаат подетално да се спроведат сметководствени активности. Сите тековни операции неопходни за спроведување на сметководството на птиците се евидентираат во делот Модули, каде што има контрола над секое име или предмет во форма на креирање на специјални електронски записи или табели. Сам по себе, овој дел може да се претстави како мулти-функционални табели за сметководство за сметководство на птици, чии параметри се прилагодени на потребите на секој корисник. Тие можат да внесат какви било информации за сите тековни производствени операции, следејќи го статусот на тековните работи. За да може сметководството навистина да се чува автоматски, пред да започнете со работа во софтверот USU, потребно е да се посвети време да се пополни делот „Референци“, кој во суштина ја формира номиналната структура на самото претпријатие. Овде можете да додадете развиени обрасци за вашата внатрешна документација; списоци на вработени, птици, добиточна храна, лекови; распоред на смени на вработените; распоред за хранење птици и разни ветеринарни активности итн.

Подеднакво, важен при инсталирање на софтвер за сметководство на птици е делот Модули, кој е одговорен за аналитичките функции во производствените активности. Благодарение на неговата функционалност, можете брзо и ефикасно, и што е најважно, детално да анализирате кој било аспект што ве интересира, да соберете статистика врз основа на анализата и да ја прикажете за јасност во посакуваната форма, како што се табеларни пресметки, графикони, графикони, дијаграми . Исто така, во овој блок станува возможно автоматски да се генерираат и изготвуваат финансиски и сметководствени извештаи, што игра клучна улога во сметководството. Не само што програмата може да ја состави самостојно, туку и ќе ви биде испратена по е-пошта во вистинско време. Со толку многу корисни алатки во својот арсенал, софтверот USU треба да стане неопходен асистент за секој менаџер или сопственик.

Како заклучок, би сакал да кажам дека нашата автоматизирана апликација за сметководство на птици не само што има широка функционалност и едноставна конфигурација, туку и прилично демократска цена за имплементација; системот за порамнување на развивачите на УСУ не подразбира употреба на претплата, затоа, користењето на софтверот за цело време е апсолутно бесплатно.

Во софтверот USU, работата со птиците и нивното чување се изведува континуирано, бидејќи операциите прикажани за тој ден секогаш можете да ги прегледувате во нејзината база на податоци. Кога работите со табели, можете да ги прилагодите нивните параметри на свој начин, со промена на бројот на редови и ќелии, да ги избришете или замените, сортирате информативна содржина во колоните во растечки или опаѓачки редослед. Благодарение на автоматското креирање на финансиски извештаи, гарантирано ќе ги подготвите и доставите навреме и без грешки. Во табелите за сметководство, кога ги пополнувате, можно е да користите кој било јазик достапен за разбирање, при купување меѓународна верзија на компјутерски софтвер. За погодност на сметководството на храна за нивната содржина во апликацијата, можете да создадете кој било број магацини.

Електронско управување со бизнисот во Софтверот USU ви овозможува да добивате најпрецизни, сигурни и ажурирани информации за сметководство цело време. Easierе биде многу полесно да се контролираат ветеринарните мерки за птиците ако користите едриличар за задачи вграден во апликацијата. Цената на производите произведени во фармата за птици се пресметува од програмата автоматски, врз основа на достапните податоци за трошоците, што е многу погодно за сметководство. Во табеларни пресметки, системот може да содржи не само информации за птиците, нивните потомци и производи, туку и клиентска база на компанијата. Со создавање база на податоци за клиенти, софтверот генерира лични картички за секоја од нив, каде што ги внесува сите информации што се достапни на оваа личност. Може да ги развиете шаблоните што ќе ги користите за сами да го формирате протокот на документи во организацијата или да земете примерок поставен од државата.

Параметрите на табелите во „Модулите“ можат да ги менуваат само оние корисници кои добиле слични овластувања и пристап од менаџерот. Управувањето со фармата за птици може да ја регулира достапноста на доверливи досиеја на електронската база на податоци, во зависност од овластувањата на одреден вработен. Работата во софтвер на УСУ е многу погодна за заеднички активности на неколку единици поврзани со локална мрежа или Интернет. Благодарение на одликата за правење резервна копија на сметководствените податоци, вклучувајќи ги табелите за управување со птици, нашата програма ви овозможува да ги чувате информациите безбедни долго време.