1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Управување со салон за убавина
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 841
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU Software
Цел: Бизнис автоматизација

Управување со салон за убавина

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?Управување со салон за убавина - Слика од екранот на програмата

Управувањето со салони за убавина е еден од најобичните процеси во човековата активност. Како и во многу компании, тоа има свои особености кои влијаат на организацијата, управувањето, работниот тек и обуката на вработените. Програмите за управување со небезбедни салони за убавина (главно програми за управување со студио, кои некои се обидуваат да ги преземат бесплатно од Интернет) честопати предизвикуваат неуспеси, а недостатокот на квалитетна техничка поддршка доведува до губење на собраните и внесените податоци. Во иднина, ова предизвикува недостаток на време за вработените да извршат контрола на квалитетот на салонот, како и управување, материјал и сметководство, управување со персонал и обука во салон за убавина, итн. Најдоброто решение и алатка за оптимизирање на активноста на вашата компанија во овој случај ќе биде автоматизација на управувањето со салонот за убавина. Ако вашата компанија е заинтересирана да организира систем за управување со висок квалитет (особено системот за управување со персонал и контрола над нивната обука), невозможно е да се преземе бесплатно на Интернет. Најдобриот софтверски производ што е во состојба да се справи со оваа задача е програмата УСУ-Мек за управување со салони за убавина, која ви помага да спроведувате автоматизација на материјалот, сметководството, персоналот и сметководството за управување во салонот за убавина, и покрај тоа, контрола на квалитетот на салонот за убавина, користејќи ги информациите добиени за време на инсталацијата на нашата програма. Програмата за управување со салони за убавина USU-Soft може да биде прилагодена и успешно користена од различни компании во индустријата за убавина: салон за убавина, студио за убавина, салон за нокти, спа центар и солариум, салон за масажа, итн. USU-Soft како програмата за управување со салони за убавина покажа дека е одлична во Казахстан и другите земји од ЗНД. Големата разлика помеѓу програмата за управување со USU-Soft и слични софтверски производи е нејзината едноставност и лесна употреба. Функцијата ви овозможува да ги анализирате сите информации поврзани со активноста на вашиот салон е многу погодно.

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

 • Видео за управување со салон за убавина

Програмата USU-Soft како салон за убавина е подеднакво погодна и за директорот, администраторот, мајсторот за салони за убавина и новиот вработен кој поминува обука. Автоматизацијата на системот за управување овозможува анализа на состојбата на пазарот, проценка на изгледите за развој на компанијата. Создадени се секакви извештаи за да му помогнат на менаџерот да го стори тоа. Софтверот за управување со салони за убавина ќе стане неопходен асистент на менаџерот за салони за убавина при контролирање на салонот за убавина, бидејќи обезбедува визуелни информации за донесување на балансирани одлуки за управување (на пример, замена на ентериерот, воведување нов опсег на услуги, обука на персонал и сл.) во најкус можен рок. Со други зборови, системот за автоматизација и управување со салон за убавина помага да се забрза обработката, како и влезот и излезот на информации. Програмата за управување исто така помага во анализа на активноста на салонот за убавина, со што се ослободува времето на вашите вработени за решавање на други проблеми (за обука за совладување на нов вид активност за понатамошно применување на овие вештини и како резултат, зголемување на конкурентноста на твојата компанија). Ако имате продавница во вашиот салон за убавина, ќе најдете многу одлики што се корисни во вашата работа. Модулот за управување што најчесто ќе го користите е „Продажба“. Кога ќе влезете во овој модул, гледате прозорец за пребарување податоци. Кога има многу записи, можете да ги рафинирате критериумите за пребарување за да ја оптимизирате вашата работа. Полето „Продај датум од“ ќе ги прикаже сите продажби почнувајќи од одреден датум. За да го направите тоа, кликнете на стрелката на десниот агол на празното поле. Во прозорецот што се појавува, можете да изберете година, месец, датум или да го поставите тековниот датум одеднаш користејќи ја функцијата 'Денес'. Полето „Датум на продажба до“ ви овозможува да ги прикажете сите продажби на одреден датум. Полето 'Клиент' обезбедува пребарување за одредено лице. Со цел да изберете одреден клиент, треба да кликнете на симболот со три точки во десниот агол на полето. После тоа, системот за управување автоматски ја отвора листата на база на податоци на клиенти. Откако ќе го изберете потребниот клиент, кликнете на копчето 'Избери'. После тоа, апликацијата за управување автоматски се враќа во претходниот прозорец за пребарување. Вработениот што ја извршил продажбата е означен во полето „Продај“. Овој вработен може да биде избран од списокот на персонал во базата на податоци. Полето „Регистрирано“ се користи за пребарување од страна на вработените кои регистрирале продажба во софтверот.


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language

Која е најважната работа во која било деловна активност што обезбедува услуги? Многумина ќе речат дека самоуверен пристап кон управувањето, успех во конкуренцијата на пазарот, можност за привлекување клиенти. Несомнено, игра важна улога. Но, сепак, најважно е клиентите и добрите специјалисти. Овие се две компоненти, без кои е невозможно успешно постоење на салон за убавина. Потребно е да се привлечат што повеќе клиенти, користејќи различни методи на рекламирање, бонус системи, попусти и промоции. Нашата програма за управување со салони за убавина ќе ви помогне во ова, бидејќи има импресивна функционалност. Системот за управување создава голем број извештаи. Seeе видите што работи рекламирањето и привлекува клиенти, а што не, за да не трошите пари залудно и да ги насочите кон она што му треба на вашиот бизнис. Или има извештај што ги прикажува главните причини зошто клиентите го напуштаат вашиот салон за убавина. Willе разберете зошто се случува ова, и во иднина правите се што е можно за да го спречите тоа. Важно е не само да се привлечат клиенти, туку и да се задржат старите клиенти. Доколку се претворат во ВИП посетители, тие стануваат сигурен извор на средства и носат најстабилен профит. Важно е да ги охрабрувате ваквите клиенти да продолжат да бидат ваши редовни гости.

 • order

Управување со салон за убавина