1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Сметководство за организација на испорака
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 631
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU Software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство за организација на испорака

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?Сметководство за организација на испорака - Слика од екранот на програмата

Развојот на развојот на информации во современиот свет не стои. Секоја година се појавува најновата технологија која им помага на организациите да водат бизнис. Благодарение на автоматизацијата на деловните процеси, сите индикатори се оптимизирани. Сметководството за организација на испорака се врши со помош на специјална програма.

Универзалниот сметководствен систем претпоставува употреба во секое претпријатие, без оглед на големината на производствените капацитети и профилот на работа. Услугите за управување со испораката се одржуваат континуирано по хронолошки редослед. Секоја трансакција се генерира во реално време. Се формира одговорното лице и се доделува сериски број.

Во сметководството за испорака на курирски организации, неопходно е да се посвети големо внимание на начинот на транспортирање на стоки. Присуството на сопствено возило во компанијата бара внимателна контрола. Неопходно е да се спроведат мерки за одржување на техничката состојба, како и, доколку е потребно, поправка.

Услугата за испорака е многу одговорен процес. Неопходно е да се зачуваат комерцијалните својства и да се контролира содржината во текот на целото патување. Правилното пакување на стоката игра важна улога, затоа треба да дадете дополнителни информации при склучување на договор. Со користење на шаблони на стандардни документи, процесот на пополнување на документацијата трае минимално време. Дури и почетник специјалист во услугите за организирање на испорака на стоки може да се справи со таква задача.

Програмата за Универзален сметководствен систем има многу различни делови кои компанијата може да ги избере за своите активности. Услугите за испорака постојано се подобруваат. Квалитетот расте и, соодветно, расте и побарувачката, па затоа е едноставно неопходно воведување на модерни конфигурации.

Сите организации се стремат да го максимизираат својот профит. По секој период на известување, тие ја анализираат состојбата на финансиските показатели кои помагаат да се донесат одлуки за управување. На средбата се разговараше за стратешките цели и тактичките задачи. Доколку е потребно, промените се евидентираат во сметководствената политика.

Сметководството на услугите за организација на испорака е префрлено во автоматизиран режим за да се избегнат можни нарушувања во работата на вработените. Оптимизацијата на процесите со помош на специјализирана програма ви овозможува да ја следите секоја операција, како и да обезбедите извештај за кој било избран период. Благодарение на функцијата за сортирање и селекција, можете да поднесете барање според критериуми и да истакнете, на пример, складиште или клиент.

Универзалниот сметководствен систем ја содржи најрелевантната структура, која вклучува целосно спроведување на економските активности. Вградениот електронски асистент и техничката поддршка ќе ви помогнат ако имате какви било прашања. Специјални графикони, класификатори и референтни книги ви овозможуваат да креирате типични операции во пригоден формат. Програмерите се погрижија работата во програмата да биде удобна и пријатна за време на употребата.

Програмата за испорака на стоки ви овозможува брзо да го следите извршувањето на нарачките и во рамките на курирската служба и во логистиката помеѓу градовите.

Програмата за испорака ви овозможува да го следите исполнувањето на нарачките, како и да ги следите вкупните финансиски показатели за целата компанија.

Софтверот за курирска услуга ви овозможува лесно да се справите со широк спектар на задачи и да обработувате многу информации за нарачките.

Целосното сметководство на курирската услуга без проблеми и мака ќе го обезбеди софтверот на компанијата USU со одлична функционалност и многу дополнителни функции.

Со оперативното сметководство за нарачки и општото сметководство во компанијата за испорака, програмата за испорака ќе помогне.

Компетентно извршената автоматизација за испорака ви овозможува да ја оптимизирате работата на куририте, заштедувајќи ресурси и пари.

 • Видео на сметководство за организација на испорака

Автоматизацијата на курирска услуга, вклучително и за малите бизниси, може да донесе значителен профит со оптимизирање на процесите на испорака и намалување на трошоците.

Сметководството за испорака користејќи ја програмата USU ќе ви овозможи брзо да го следите исполнувањето на нарачките и оптимално да изградите курирска рута.

Ако компанијата бара сметководство за услуги за испорака, тогаш најдобро решение може да биде софтверот од USU, кој има напредна функционалност и широко известување.

Следете ја испораката на стоки користејќи професионално решение од USU, кое има широка функционалност и известување.

Курирската програма ќе ви овозможи да ги оптимизирате рутите за испорака и да заштедите време на патување, а со тоа да го зголемите профитот.

Употреба во која било гранка на економијата.

Имплементација во големи и мали организации.

Високи перформанси.

Влезот во системот се врши со користење на корисничко име и лозинка.

Неограничено создавање на магацини, одделенија, одделенија и услуги.

Креирање на резервна копија од информацискиот систем на серверот.

Вистински референтни книги и класификатори.

Навремено ажурирање на базата на податоци.

Изготвување планови и распореди за краток и долг рок.

Размена на информации со веб-страницата на компанијата.

Консолидација.

Подготовка на сметководствено и даночно известување.

Сметководство за персонал и плати.

Земање инвентар.

Споредба на планираните и актуелните показатели врз основа на резултатите од менаџментот.

Различни извештаи, книги и списанија.

Распределба на возилата според нивните карактеристики.

Изготвување проценки на трошоците и буџетски проценки.

Одредување на обемот на работа.

Анализа на понудата и побарувачката за услуги.

Пресметка на цената на услугите.

Плаќање со користење на терминали за плаќање.

Сметководство за испорака на стоки.

 • order

Сметководство за организација на испорака

Идентификација на задоцнети плаќања.

Следење на трансакции во реално време.

Излез на податоци на големиот екран.

СМС дистрибуција и писма до е-пошта.

Идентификација и корекција на бракот.

Проценка на квалитетот на дадените услуги.

Вграден електронски асистент.

Шаблони на стандардни обрасци на различни документи со логото и детали за компанијата.

Унифицирана база на добавувачи и клиенти.

Сметководство за поправка и инспекции, ако има посебна единица.

Целосна автоматизација на активностите.

Оптимизација на деловните процеси.

Изјави за помирување.

Контрола на извод од банка.

Светла дизајн.

Модерен кориснички интерфејс.