1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Сметководство за нарачки и испорака
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 705
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU Software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство за нарачки и испорака

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?Сметководство за нарачки и испорака - Слика од екранот на програмата

Програмата Универзален сметководствен систем е дизајнирана специјално за успешен бизнис на логистика, транспорт, курир, па дури и трговски компании: внимателно обмислен софтвер ви овозможува да ги автоматизирате работните процеси, да ја подобрите организацијата на работата, да го контролирате извршувањето на нарачките, да ја следите секоја фаза на испорака, анализирајте го квалитетот на обезбедените услуги и одржувајте детално сметководство за секоја дојдовна и завршена нарачка. Софтверот што го нудиме обезбедува широк спектар на алатки за систематизирање на сите области на бизнисот, од одржување и ажурирање на базата на податоци до развој на финансиски планови за иднината; но главната задача што овој систем ја решава е сметководството на нарачките и испораките. Испораката на стоката бара внимателен процес на координација и следење во реално време со цел брзо да се сменат маршрутите и да се преземат сите неопходни мерки за исполнување на нарачките во согласност со планираните датуми. Така, сметководствениот систем придонесува за подобрување на квалитетот на услугите, висока конверзија на барањата на клиентите, проширување и развој на бизнисот и, се разбира, добивање на постојано високи приходи.

Софтверот USU се разликува од сличните системи по леснотијата и брзината на работа во него, визуелната структура и интерфејсот. Сметководствената програма е поделена на три главни блока, од кои секој извршува своја задача и е меѓусебно поврзан со други. Делот Референци е библиотека со податоци која постојано се ажурира и дополнува од корисниците. Складира информации за финансиски ставки и банкарски сметки, контакти на вработени и клиенти, податоци за филијали, опсег на услуги и трошоци, распоред на летови и опис на рути. Делот Модули е главен и е работен простор за регистрирање нови нарачки за испорака и следење на нарачките во тек. Секоја нарачка содржи информации за испраќачот и примачот, предметот на испорака, димензиите, трошоците, изведувачот, пресметката на трошоците и цените. Во исто време, програмата ја врши функцијата на автоматско пополнување на потврдата за прием и испорака, како и печатење на сите придружни документи, што ја поедноставува работата и ја прави многу поефикасна. Исто така, секоја информација за нарачките може да се увезе и извезува од системот во формати на датотеки MS Excel и MS Word. Со закажување на идните пратки, на координаторите ќе им биде полесно да ги контролираат процесите на испорака на карго. Така, блокот Модули е единствен полноправен работен ресурс за сите одделенија. Делот Извештаи дава многу можности за финансиско и менаџерско сметководство преку функцијата на генерирање различни извештаи за секој даден период. Раководството на компанијата ќе може во секое време да прикачува аналитички информации за динамиката и структурата на приходот, стапката на раст на профитот и профитабилноста на компанијата. Секоја финансиска информација може да се визуелизира во форма на графикони и дијаграми.

Сметководствениот систем за нарачка за испорака е неопходен за курирската служба да го следи квалитетот на извршувањето на нарачката, да ја изврши секоја фаза од транспортот, да ја провери разумноста на сите направени трошоци, да ја контролира усогласеноста на показателите за реалниот приход со планираните итн. Купете го Универзалното сметководство Системски софтвер за ефективна и ефикасна работа!

Софтверот за курирска услуга ви овозможува лесно да се справите со широк спектар на задачи и да обработувате многу информации за нарачките.

Сметководството за испорака користејќи ја програмата USU ќе ви овозможи брзо да го следите исполнувањето на нарачките и оптимално да изградите курирска рута.

Програмата за испорака ви овозможува да го следите исполнувањето на нарачките, како и да ги следите вкупните финансиски показатели за целата компанија.

Со оперативното сметководство за нарачки и општото сметководство во компанијата за испорака, програмата за испорака ќе помогне.

 • Видео за сметководство за нарачки и испорака

Автоматизацијата на курирска услуга, вклучително и за малите бизниси, може да донесе значителен профит со оптимизирање на процесите на испорака и намалување на трошоците.

Програмата за испорака на стоки ви овозможува брзо да го следите извршувањето на нарачките и во рамките на курирската служба и во логистиката помеѓу градовите.

Курирската програма ќе ви овозможи да ги оптимизирате рутите за испорака и да заштедите време на патување, а со тоа да го зголемите профитот.

Следете ја испораката на стоки користејќи професионално решение од USU, кое има широка функционалност и известување.

Компетентно извршената автоматизација за испорака ви овозможува да ја оптимизирате работата на куририте, заштедувајќи ресурси и пари.

Ако компанијата бара сметководство за услуги за испорака, тогаш најдобро решение може да биде софтверот од USU, кој има напредна функционалност и широко известување.

Целосното сметководство на курирската услуга без проблеми и мака ќе го обезбеди софтверот на компанијата USU со одлична функционалност и многу дополнителни функции.

Целосно одржување на базата на клиенти со наведување на контакти, состаноци и настани, испраќање известувања за попусти и други настани.

Испраќање на клиентите поединечни известувања за статусот и исполнувањето на нарачката, како и потсетници за потребата од плаќање.

Управување и регулирање на долгот, навремено примање на средства од клиенти, спречување на состојба на финансиски дефицит.

Анализа на куповната моќ на клиентите преку генерирање на извештај за просечната сметка, како и земање предвид на финансиското работење на секој работен ден.

Системот има маркетинг алатки за продажната инка за споредување на индикаторите за бројот на дадени понуди за испорака, клиентите кои контактирале и всушност ги завршиле пратките.

Посебно внимание се посветува на земање предвид на најважните финансиски показатели за созревање на бизнисот, оценување на динамиката на профитот и неговите потенцијални вредности, анализа на профитабилноста и изгледите за развој.

Погодно е да се спроведе меѓусебно поврзаната работа на сите одделенија во една работна платформа со една работна процедура и организација на процесите.

 • order

Сметководство за нарачки и испорака

Нарачките минуваат низ процедурата за електронско одобрување, што значително го забрзува транспортот.

Сметководството на платите се врши со автоматизирање на пресметките на работните обврски и процентуалните плати, што помага да се елиминираат случаите на грешки.

Големи можности за ефективно финансиско предвидување, земајќи ги предвид статистиките од минатите периоди и формирањето на деловни планови.

Насоките за испорака може да се променат за време на транспортот доколку е потребно.

Ревизија на перформансите на персоналот со земање предвид на искористеноста на работното време и брзината на остварување на зададените задачи.

Системот ви овозможува да прикачите какви било прилози и да ги испраќате по е-пошта.

Различни конфигурации на програмата се можни за да се исполнат сите барања и внатрешни процеси на организацијата поради флексибилноста на поставките.

Сметководството за примените приходи во контекст на приходните ставки овозможува да се идентификуваат најперспективните области на развој.