1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Сметководство во стоматологијата
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 657
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство во стоматологијата

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?Сметководство во стоматологијата - Слика од екранот на програмата

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

 • Видео на сметководство во стоматологијата

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language
 • order

Стоматолошките клиники отсекогаш биле многу популарни. Ако порано услугите на стоматолози се даваа во поликлиники, сега постои тенденција за појава на многу тесни профилни медицински институции, вклучително и стоматологија. Дава широк спектар на услуги, од дијагностика до протетика. Сметководството во стоматологијата има свои особености, како и видот на активност на лекување на самите луѓе. Тука, важна улога игра сметководството на магацин, сметководството за лекови, сметководството на вработените, пресметката на цената на услугите, платите на персоналот, генерирање разни видови внатрешни извештаи и други постапки. Многу стоматолошки организации се соочуваат со неопходност да воведат автоматизација во сметководствениот процес. Обично, задачите на сметководител вклучуваат целосно следење на ситуацијата, можност за контрола на времето не само на нивната работа, туку и на другите членови на персоналот. Со цел сметководителот на стоматологија да ги извршува своите должности што е можно поефикасно, автоматизацијата на сметководствениот процес станува од суштинско значење. Денес, пазарот на информатичка технологија нуди многу различен софтвер за сметководство по стоматологија што ја прави работата на стоматолошки сметководител поудобна. Најдобрата програма за сметководство на стоматологијата со право може да се смета за апликација USU-Soft. Има многу предности што ни помогнаа да победиме на конкуренцијата на пазарот во многу земји. Програмата за сметководство на стоматологијата се одликува со лесна употреба, сигурност и визуелна презентација на информациите. Покрај тоа, техничката поддршка на апликацијата USU-Soft се изведува на високо професионално ниво. Цената на софтверот за сметководство за стоматологија сигурно ќе ве воодушеви. Ајде да погледнеме некои од карактеристиките на USU-Soft што се користи како сметководствена програма во стоматологијата.

Пробајте го нашиот нов софтвер. Таа е една од најпрофитабилните и технички напредни апликации на пазарот. Заштедете време и развијте го бизнисот со лесен за употреба, со полно опремен софтвер за управување со стоматологија. Откријте моќни карактеристики комбинирани во едноставен работен тек и интуитивен кориснички интерфејс. Направете повеќе со помалку кликови и за помалку пари. Апликацијата USU-Soft е идеална за лекарите, бидејќи тие заштедуваат до 70% од своето време со пополнување на медицински досиеја, дневници и сметки за само неколку минути со софтверот за управување со стоматологија. Распоредот на состаноци е секогаш при рака, а потсетниците нека остават лекарот и пациентите да заборават на одреденото време. Автоматската пресметка на планот за третман го намалува времето на состаноци на пациенти. Транспарентно известување за завршената работа е обезбедено благодарение на системот за сметководство на стоматологијата, како и брзата пресметка на бонусите поврзани со работата на вработените. Интеграцијата со широк спектар на опрема ви дава уште повеќе алатки за да ја направите вашата стоматологија уште поефикасна. Програмата за сметководство на стоматологијата поддржува онлајн каси и рендгенски системи.

Рутинските задачи и рутинските активности ги исполнува апликацијата. Сметајте колку време лекарите и рецепционерите поминуваат во пополнување на евиденција на пациентот, сметки, извештаи, договори, комерцијални понуди и други документи? И колку часови се поминати во наставата на некој нов човек овие мудрости? Автоматизацијата на стандардните и рутинските процеси им дава на вработените драгоцено време за основна работа. Комплексни пресметки се вршат во секунди. Грешка на еден вработен при сложени пресметки или пополнување на нестандардни извештаи може да лиши компанија од значителен дел од нејзините приходи. Администраторот не прави злонамерно; тоа е честа човечка грешка. Софтверот не е човечки, не прави грешки. Затоа искористете ја оваа можност и ослободете се од грешките засекогаш. Закажувањето време на вработените е исто така многу корисна карактеристика на програмата за сметководство на стоматологијата. Важно е да се испланира распоредот на секој вработен. На пример, изградете таков ланец состаноци на пациент, така што лекарот ќе ја заврши работата без да брза на секое назначување. Притоа, ланецот нема да има дупки во распоредот и без потрошени работни часови.

Што е систем за следење на сообраќајот на лекови? Унифицираниот систем за сметководство е дизајниран да ги заштити потрошувачите од нелегални лекови и да им обезбеди на граѓаните и организациите услуга за брзо проверување на законитоста на лековите. Покрај тоа, воведувањето на системот за сметководство на стоматологијата обезбедува детални информации за движењето на пакетот, како и информации што го оневозможуваат понатамошното циркулирање (на пример, информации дека пакетот е веќе продаден или повлечен од оптек за други причини).

Паметно е да не се потпирате на програми за сметководство на стоматологија што се нудат на Интернет бесплатно. Паметен менаџер разбира дека на добар бизнис му е потребна квалитетна апликација. Сепак, нема дури ни навестување за квалитет во апликацијата што е бесплатна. Ние ви нудиме нешто посебно и корисно во работата на вашата стоматологија. Стекнавме искуство и можеме да ве увериме во највисок квалитет на програмата за сметководство на стоматологија, како и на тимот за техничка поддршка. Нашите професионалци се секогаш задоволни да ви помогнат во вашите проблеми, како и да понудат нова напредна функционалност на веќе стекнатиот пакет функции на апликацијата USU-Soft. Единственото нешто што ја одделува вашата клиника и оваа програма е одлуката што треба сами да ја донесете. Ние ви покажавме што можете да постигнете со системот, останатото зависи од вас!