1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. сметководствен дневник за стоматологија
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 113
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

сметководствен дневник за стоматологија

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?сметководствен дневник за стоматологија - Слика од екранот на програмата

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

 • Видео од сметководствениот дневник на стоматологијата

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language
 • order

Секоја личност консултирала стоматолог барем еднаш во животот. Секаде се отвораат нови медицински институции - и мултидисциплинарни со голем список на обезбедени медицински услуги, и високо специјализирани. На пример, стоматолошки клиники и стоматологија. Се случува ваквите институции во зората на нивните активности особено да не размислуваат за водење евиденција. Се верува дека е доволно едноставно да се евидентира документацијата и да се води стоматолошки регистар. За жал, ова не е целосно точно. Можеби, во почетната фаза, овој пристап кон сметководството е навистина удобен. Мал број клиенти, мал обем - сите овие фактори влијаат на методите на деловното работење на претпријатието (рачно најавување на пациентите во стоматологијата). Сепак, со зголемувањето на обемот на работа и со зголемената популарност на стоматологијата или друга медицинска установа, како и растот на бројот на клиенти, управувањето со стоматологијата се соочува со акутно прашање за потребата од оптимизирање на деловните процеси.

Причината за ова е недостаток на време за обработка на сè поголема количина на информации, бидејќи стоматолозите, навикнати рачно да водат евиденција, со текот на времето се изненадени кога откриваат дека наместо да ги извршуваат своите директни должности, тие одат главно во пополнување на документацијата . На пример, пополнете списание за клиенти или регистар на заби со рендгенски зраци и наредете ги овие слики според записите во регистарот. Обидите на менаџерот да собере информации за резултатите од активностите на стоматологијата, се претвораат во вистинска главоболка за нејзините обични вработени. Излезот од оваа ситуација е преминот на клиниката во автоматска книга за сметководство. Најдобриот сметководствен дневник за оптимизирање на деловните процеси за одржување на електронски дневници на клиенти и дневници за рендгенски зраци во стоматологијата на едно претпријатие со право се смета за апликација за сметководство USU-Soft.

Нашиот развој е софтвер за управување со сметководство и успешно се користи од компании од секаков вид, вклучително и стоматолошки клиники и стоматолошки ординации за одржување електронски дневник за сметководство на клиенти и регистар на слики на Х-зраци во стоматологијата. USU-Soft е познат не само во Република Казахстан, туку и во странство. Функционалноста на сметководствениот дневник USU-Soft за водење регистар на пациенти е многу разновидна, а интерфејсот е удобен. Дневникот за сметководство на стоматологија може да го користи лице со кое било ниво на вештини за персонален компјутер. Апликацијата за сметководство USU-Soft помага во одржување на електронски дневник на заболени од стоматологија и ги ослободува стоматолошките работници од потребата да складираат голем обем хартиени документи, како и ја прави целата здодевна и рутинска секојдневна работа за нив, ослободувајќи им време решаваат поважни проблеми. Подолу, ви го привлечевме вниманието на само неколку карактеристики на сметководствениот дневник користејќи го примерот на софтверот за одржување на електронски дневник за сметководство на пациентот и дневник со рендгенски слики во стоматологијата.

Сметководствениот дневник USU-Soft за стоматологија е неопходен за менаџерите. Со него имате целосна контрола врз работата на стоматологот. Вие знаете кои примања ги носи секој лекар, како и ефикасноста на администраторите. Имате шанса да барате силни и слаби точки во работата на специјалисти: чии консултации не се претвораат во третман и така натаму. Анализата на сите вработени со вештачка интелигенција и известувањето за сомнителни промени нема да ви дозволат да ја изгубите контролата над активностите што се случуваат во вашата стоматологија. Повеќе не треба сами да ги пресметувате платите на вашите вработени. Апликацијата е совршено прилагодена за задачата благодарение на нејзината способност да прави нула грешки. Покрај тоа, можете да го предвидите обемот на работа на стоматологијата и соодветно да ги распределите пациентите и вработените за да обезбедите најголема ефикасност на стоматологијата.

Сметководствениот дневник USU-Soft за контрола на стоматологијата е најдобриот пријател за администраторите. Ако управувате со распоредот на вашите стоматолози лесно и практично, тогаш сте сигурни што се случува во вашата стоматологија и ова е знак на контрола и ред. Освен тоа, можете да пребарувате слободно време со сметководствениот дневник за управување со стоматолошка организација и да ги евидентирате пациентите што е можно поповолно. Се разбира, апликацијата ја забрзува документацијата. Имањето готови шаблони го намалува времето на услуга на пациентот и ги намалува можните грешки. Печатење на фактури и прифаќање на плаќање за обезбеден третман може да се изврши точно во сметководствената книга. По некое време на работа, сигурно ќе забележите како се зголемуваат приходите. Свесни сме дека вие и вашиот специјалист за маркетинг знаете десетици начини да ги зголемите приходите на компанијата преку алатки за маркетинг и оперативни промени. Сметководствениот дневник ги надополнува овие начини. На пример, регистрацијата преку Интернет им заштедува на пациентите време и нерви.

Ова дава поттик за кармата на вашата стоматологија и бројот на операции преку дневник за сметководство. Новостите во апликациите за мобилна апликација и во билтените за е-пошта ве одржуваат на кратко со лекарите и пациентите: ги потсетувате на промоции и попусти, давате вести и процедури. Бонус програма ја зголемува лојалноста на клиентот и ве охрабрува да преземете повеќе насочени активности. Системот за упатување ви овозможува да привлечете нови пациенти во голем број со минимални трошоци. Ние ви даваме шанса да ги постигнете вашите желби да ја донесете организацијата што ја контролирате на ново ниво на успех!