1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Автоматизација на пултот за помош
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 393
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Автоматизација на пултот за помош

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Автоматизација на пултот за помош - Слика од екранот на програмата

Во последниве години, автоматизацијата на Help Desk беше во значителна побарувачка, која признава специјализирани услуги за моментално подобрување на квалитетот на комуникацијата со корисниците, рационализирање на извештаите и регулаторните документи, прифаќање и обработка на апликации и одговор на проблемите со брзината на молња. Во случај на автоматизација, не мора да се грижите дека некој процес на Help Desk останува нецелосен, менаџерот не одговори на барањето, не може да ги подготви потребните формулари навреме, да пренесе информации до специјалистите за поправка и да се префрли на извршување целосно нова задача.

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Експерт и главен програмер кој учествуваше во дизајнот и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-05-23

Развојот на софтверот на USU (usu.kz) работи во областа на поддршката на корисниците на Help Desk за прилично долг временски период, што го одредува високиот квалитет на автоматизацијата, широк спектар на ИТ производи и разноврсна и разновидна функционална палета . Не е тајна, не можат сите проблеми да се сокријат со автоматизација, може да се решат некои структурни грешки и менаџерски недостатоци. Регистрите на Help Desk обезбедуваат детални информации за клиентите. Корисниците немаат проблем да гледаат во историјата на барања, да најдат бесплатен мајстор за одредени карактеристики на апликацијата. Во случај на автоматизација, тешко е да се пропушти нијанса што подоцна може да биде одлучувачка. Ако специјалистите бараат дополнителни делови и материјали, специјална опрема, резервни делови, тогаш информациите се вклучени во извештајот, кој го подготвува програмата за автоматизација по завршувањето на поправката. Платформата Help Desk овозможува слободно размена на податоци, текст и графички датотеки, органски распределување на обемот на работа на персоналот на организацијата, строго следење на почитувањето на роковите за поправка. Без автоматизација, тешко е ефективно да се комуницира со клиентите, да се вклучи во рекламна дистрибуција на СМС-пораки и едноставно да се информира клиентот дека задачата е завршена. Ако нема проблеми со една или две нарачки, тогаш кога има десетици од нив, се појавуваат одредени тешкотии. Посебна предност на платформата Help Desk е способноста да се приспособат специфични услови за поставки за работа, што е од фундаментално значење во автоматизацијата. Секоја компанија ги дефинира своите задачи: финансиски активности, комуникација со клиенти, работни односи итн. Програмите за Help Desk станаа широко распространети во многу индустрии и области на активност, вклучувајќи обични сервисни центри, медицински организации, услуги за поддршка на корисниците и владини агенции специјализирани за комуникација со населението. Автоматизацијата изгледа како најдобро решение. Тешко е да се најде поквалитетен функционален проект кој радикално го менува менаџментот за неколку минути. Платформата Help Desk се занимава со информативна поддршка за услуги и корисници, ги следи тековните и планираните задачи, подготвува прописи и извештаи. Со автоматизација, времето за регистрација на апликација е значително намалено. Корисниците не треба да преземаат непотребни активности. Процесот на регистрација трае неколку секунди. Планерот се погрижува сите работни поправки да бидат завршени навреме. Ако за одредени задачи се потребни дополнителни материјали, делови и резервни делови, тогаш вештачката интелигенција брзо ја проверува нивната достапност или помага брзо да се организираат купувања.

Конфигурацијата на Help Desk е идеална за сите корисници, без оглед на компјутерските вештини и искуство. Со автоматизација, поправките се следат во секоја фаза и секоја фаза. Информациите се претставени во визуелна форма. Не е забрането да се информираат клиентите за мерките за поправка преку СМС-пошта, да се пријават трошоците за услугата, да се рекламираат услугите на компанијата итн. Корисниците немаат проблем да разменуваат оперативни податоци за тековните нарачки, текстуални и графички датотеки , да се најде бесплатен специјалист за одредена задача. Лесно е да се прикажат метриките за изведба на екраните за значаен увид во перформансите на секој член на персоналот. Конфигурацијата на Help Desk не само што ги следи тековните и планираните активности, туку и автоматски подготвува извештаи, ги евидентира перформансите и ги одредува трошоците за услугите.Нарачајте автоматизација на бирото за помош

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Автоматизација на пултот за помош

Стандардно, проектот за автоматизација е опремен со модул за предупредување за да ги држиме рацете на пулсот, да ги купиме потребните делови на време, да не пропуштиме важен состанок, да не заборавиме на завршувањето на работните рокови итн. Интеграција со напредни услуги и системи не е исклучено значително да ја зголеми продуктивноста на услугата. Програмата може лесно да се користи од кој било сервисен центар, оддел за компјутерска поддршка и владина организација. Не сите опции беа вклучени во основната конфигурација на производот. Некои функции се достапни за плаќање. Ви препорачуваме да ја проучите соодветната листа. Изборот на соодветна конфигурација треба да започне со демо верзијата за да се запознае, вежба, да го проучува функционалниот опсег на елементарен начин. Деловниот процес се карактеризира со: постоечката технологија за имплементација на деловниот процес, постоечката структура на деловниот систем, алатките за автоматизација, опремата, механизмите итн., обезбедувајќи имплементација на процесот. Главните индикатори за проценка на ефективноста на деловните процеси се бројот на производи со даден квалитет, платени за одреден временски интервал, бројот на потрошувачи на производи, бројот на типични операции што мора да се извршат при производството на производи за одреден временски период. специфичен временски интервал, трошоците за производствените трошоци, времетраењето на типичните операции, капиталните инвестиции во производството, како и компетентен асистент како бирото за помош за автоматизација.