1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Програма за транспортна логистика
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 765
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Програма за транспортна логистика

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Програма за транспортна логистика - Слика од екранот на програмата

Дали е бесплатна апликација за логистика реалност или е невозможно да се добие нешто навистина вредно бесплатно? Thisе се обидеме да одговориме на ова прашање во оваа статија. Краткиот одговор е да - тој е реален. Но, се поставува прашањето, колку е ефективна ваквата програма и дали е воопшто добра? Тимот за развој на софтвер на USU Software дава недвосмислен одговор - само демо-верзиите на добрите програми можат да бидат бесплатни. Целосните верзии на ваквите програми се секогаш платен производ и софтверот USU не е исклучок од тоа.

Демо-верзијата на софтверот USU ги вклучува сите основни функционалности што може да и бидат потребни на секој бизнис. Сепак, демо-верзијата има ограничен пробен период и затоа не е погодна за долгорочна автоматизација на логистиката во транспортот. Целта на дистрибуцијата е само за информативни цели. Нашата програма може да се преземе бесплатно и да се запознаете со нејзината функционалност во текот на две цели недели од пробниот период. Демо верзијата можете да ја најдете на нашата официјална веб-страница. За да ја купите целосната верзија, контактирајте го тимот за техничка поддршка користејќи ги реквизитите што исто така може да се најдат на веб-страницата. Сите детални информации за можностите на апликацијата се наоѓаат и таму.

Не е разумно да се користат бесплатни програми за транспортна логистика. Вакви програми не можат да обезбедат целосна имплементација на автоматизација за сите задачи што стојат пред претпријатието на кое му треба најпрецизно управување со потребите на сите транспортни и логистички компании. На пример, ако купите апликација од развивачи на софтверот USU, добивате одлична можност да ја следите работата на компанијата како целина и за секој вработен поединечно. Програмата е опремена со функционалност за следење на работното време на вработените. Секоја задача што ја извршува работникот се бележи. Како и времето поминато на тоа и квалитетот на дадената работа.

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Главен програмер кој учествуваше во дизајнирањето и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-04-13

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

Ако ви треба програма за транспортна логистика, неразумно е само да се обидете да ја преземете бесплатно, но вашиот бизнис сè уште нема огромни буџети, можеме да ви го понудиме нашето решение за автоматизација на транспортната логистика, за ниска цена, но сепак со огромна разновидност на корисни функции. На пример, со помош на софтверот USU, ќе можете да ги следите сите испораки во реално време. Но, функционалноста на програмата за управување со транспорт логистички не застанува тука.

Базата на податоци за комунални услуги содржи сеопфатни информации во врска со логистиката за транспорт. Beе можете брзо да пристапите до информациите што се зачувани во базата на податоци на програмата. На пример, информации за примателот и испраќачот на парцелата, карактеристиките на производот, неговата големина, тежина и така натаму. Покрај тоа, можете да ја побарате вредноста на товарот, локацијата на испораката на картата и датумот на испраќање.

Програмата за управување со транспортната логистика, која може да се преземе бесплатно како демо-верзија, има голем број предности во однос на целосно бесплатните апликации. Програмата што ја преземате бесплатно нема да може да обезбеди такво покритие во однос на функциите за кои е способен софтверот USU. Понатаму, во однос на односот на различните параметри, како што се квалитетот на цената, дури и кај не-бесплатните апликации, нашата алатка сè уште се истакнува. Новата генерација на сметководствена програма за транспортна логистика од софтверскиот тим на УСУ совршено ќе се вклопи во структурата на компаниите за превоз на товар и сите други логистички агенции.


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language

Апликациите за бесплатна транспортна логистика нема да можат да следат мултимодални пратки со доволна ефикасност. А, софтверот USU совршено ќе се справи со задачата за следење на транспортната рута на товарот, видовите на испорака и е во состојба да ги сортира според користен транспорт. Кога станува збор за нашата програма, не е важно каков вид на транспорт компанијата користи при пренесување стока. Без разлика дали станува збор за воздушен транспорт, железнички, камиони, бродови или мултимодален превоз - нашата програма ќе биде ефикасна и брза во извршувањето на сите свои задачи. Другите карактеристики на програмата што ќе помогнат во логистиката за транспорт на кое било претпријатие вклучуваат такви предности, како што е можноста за категоризирање на транспортот и испораките по тип, во зависност од големината на товарот и количината на стока при транспортот.

Доколку организацијата нема многу странски гранки, а обемот на пренесена стока не е преголем, потребно е да се купи верзија за мала компанија, додека постои опција и за логистички претпријатија кои имаат филијали во различни земји. Алатна програма за транспортна логистика што можете да ја преземете бесплатно само во форма на демо-верзија ќе работи за ограничено време.

Бесплатните логистички програми нудат само ограничено време на употреба. Купување лиценцирана верзија на апликацијата за многу цена, добивате совршено оптимизирана програма за управување со канцелариската работа во областа на превоз на стоки и патници. Софтверот USU е толку разноврсен што е погоден за автоматизација на која било логистичка компанија.Нарачајте програма за транспортна логистика

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Програма за транспортна логистика

Кога првпат ја стартувате алатката, ќе треба да ја регистрирате и овластите во системот. По најавувањето на корисникот, му се нуди избор на бројни претходно поставени дизајни, што ќе им помогне да го персонализираат своето работно место. Откако избра теми за дизајн и персонализација, операторот продолжува со избор на функционалност и поставки на интерфејсот. Сите промени се зачувуваат во лична сметка и за време на последователните овластувања нема потреба да конфигурирате сè повторно подоцна. За секој поединечен корисник, се создава своја лична сметка, со нејзините лични поставки.

Бесплатните програми не се прилагодени на огромна количина на работа, па затоа е подобро и попрофитабилно веднаш да купите платена, ефикасно работна програма што ќе ви помогне да ги завршите сите задачи што ви се доделени. Во софтверот USU, сите функции се распоредени по редослед, информациите се зачувуваат во соодветните папки, во кои е лесно да се најде блокот на информации од интерес. Бесплатните програми за логистика нема да можат да ви помогнат да извршите масовно испраќање на избраната целна публика, но нашата програма лесно може да се справи со оваа задача. Доволно е само да направите насочен избор на контакти и да снимите порака. Апликацијата ќе изврши понатамошни активности на автоматски начин, со што ќе се намалат многу трошоци.

Имплементацијата и употребата на нашата програма ви овозможуваат драматично да го намалите бројот на вработени што се потребни за вашето претпријатие. Може да преземете и да започнете да ја користите програмата за логистика за транспорт веднаш, без да ја одложите оптимизацијата на канцелариската работа. Плаќајќи многу мала сума пари за купување на софтверот USU, заштедувате огромни суми пари за одржување на премногу надуен персонал на работници.

Нашата програма за транспортна логистика, која можете бесплатно да ја преземете на веб-страницата на USU Software во форма на демо-верзија, има шема на модуларен уред, што им олеснува на операторите да работат со неа. Програмата можете да ја преземете и користите брзо и без никакви компликации. За да купите лиценцирана верзија на апликацијата, контактирајте со специјалистите на нашата компанија. Сите контакти се наведени на официјалната веб-страница на нашата компанија.