1. Zhvillimi i softverit
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Menaxhimi i salloneve të bukurisë
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 954
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU Software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Menaxhimi i salloneve të bukurisë

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?Menaxhimi i salloneve të bukurisë - Pamja e ekranit të programit

Menaxhimi i salloneve të bukurisë është një nga proceset më të veçanta në aktivitetin njerëzor. Ashtu si në shumë kompani, ajo ka veçoritë e veta që ndikojnë në organizimin, menaxhimin, rrjedhën e punës dhe trajnimin e punonjësve. Programet e pasigurta të menaxhimit të salloneve të bukurisë (kryesisht programe të menaxhimit të studios, të cilat disa përpiqen t'i shkarkojnë falas nga interneti) shpesh shkaktojnë dështime, dhe mungesa e mbështetjes teknike cilësore çon në humbjen e të dhënave të mbledhura dhe të futura. Në të ardhmen, kjo shkakton mungesë kohe për punonjësit për të kryer kontrollin e cilësisë së sallonit, si dhe menaxhimin, materialin dhe kontabilitetin, menaxhimin e personelit dhe trajnimin në sallonin e bukurisë, etj. Zgjidhja dhe mjeti më i mirë për të optimizuar aktivitetin e Kompania juaj në këtë rast do të jetë automatizimi i menaxhimit të sallonit të bukurisë. Nëse kompania juaj është e interesuar të organizojë një sistem të menaxhimit me cilësi të lartë (në veçanti, sistemin e menaxhimit të personelit dhe kontrollin mbi trajnimin e tyre), është e pamundur ta shkarkoni falas në Internet. Produkti më i mirë i softuerit që është në gjendje të përballojë këtë detyrë është programi i menaxhimit të sallonit të bukurisë USU-Soft, i cili ju ndihmon të zbatoni automatizimin e materialit, kontabilitetit, personelit dhe kontabilitetit të menaxhimit në sallonin e bukurisë, dhe përveç kësaj, për të ruajtur në kohë dhe kontrollin e cilësisë mbi sallonin e bukurisë, duke përdorur informacionin e marrë gjatë instalimit të programit tonë. Programi i menaxhimit të salloneve të bukurisë USU-Soft mund të personalizohet dhe përdoret me sukses nga një larmi ndërmarrjesh në industrinë e bukurisë: sallon bukurie, studio bukurie, sallon thonjsh, qendër spa dhe dhomë me diell, sallon masazhesh, etj. USU-Soft si një programi i menaxhimit të salloneve të bukurisë ka treguar se shkëlqehet në Kazakistan dhe vendet e tjera të CIS. Dallimi i madh midis programit të menaxhimit USU-Soft dhe produkteve të ngjashme të softuerit është thjeshtësia dhe lehtësia e tij e përdorimit. Funksioni ju lejon të analizoni të gjithë informacionin në lidhje me aktivitetin e sallonit tuaj është shumë i përshtatshëm.

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

 • Video e menaxhimit të salloneve të bukurisë

Programi USU-Soft si një sallon bukurie është po aq i përshtatshëm për drejtorin, administratorin, masterin e sallonit të bukurisë dhe punonjësin e ri që i nënshtrohet trajnimit. Automatizimi i menaxhimit të sistemit lejon analizimin e situatës së tregut, vlerësimin e perspektivave të zhvillimit të kompanisë. Janë krijuar të gjitha llojet e raporteve për të ndihmuar menaxherin për ta bërë këtë. Softueri i menaxhimit të sallonit të bukurisë do të bëhet një ndihmës i domosdoshëm për menaxherin e sallonit të bukurisë në kontrollin e sallonit të bukurisë, pasi ofron informacion vizual për marrjen e vendimeve të ekuilibruara të menaxhimit (për shembull, për të zëvendësuar brendësinë, për të prezantuar një gamë të re shërbimesh, për të trajnuar stafin , etj.) në kohën më të shkurtër të mundshme. Me fjalë të tjera, sistemi i automatizimit dhe menaxhimit të një salloni bukurie ndihmon në përshpejtimin e përpunimit, si dhe të hyrjes dhe daljes së informacionit. Programi i menaxhimit ndihmon gjithashtu në analizimin e aktivitetit të sallonit të bukurisë, i cili liron kohën e punonjësve tuaj për të zgjidhur probleme të tjera (për trajnimin për të zotëruar një lloj të ri të aktivitetit për të zbatuar më tej këto aftësi dhe si rezultat, për të rritur konkurrencën e kompania juaj). Nëse keni një dyqan në sallonin tuaj të bukurisë, do të gjeni shumë karakteristika që janë të dobishme në punën tuaj. Moduli i menaxhimit që do të përdorni më shpesh është 'Shitjet'. Kur futni këtë modul, shihni një dritare të kërkimit të të dhënave. Kur ka shumë shënime, mund të përsosni kriteret tuaja të kërkimit për të optimizuar punën tuaj. Fusha 'Shitet data nga' do të shfaqë të gjitha shitjet duke filluar nga një datë e caktuar. Për ta bërë këtë, klikoni në shigjetën në këndin e djathtë të fushës bosh. Në dritaren që shfaqet, ju mund të zgjidhni një vit, muaj, datë ose të vendosni datën aktuale menjëherë duke përdorur funksionin 'Sot'. Fusha 'Data e shitjes në' ju lejon të shfaqni të gjitha shitjet në një datë të caktuar. Fusha 'Klient' ofron një kërkim për një person të caktuar. Për të zgjedhur një klient të veçantë, duhet të klikoni në simbolin me tre pika në këndin e djathtë të fushës. Pas kësaj, sistemi i menaxhimit hap automatikisht listën e bazës së të dhënave të klientit. Pas zgjedhjes së klientit të kërkuar, klikoni në butonin 'Zgjidh'. Pas kësaj, aplikacioni i menaxhimit kthehet automatikisht në dritaren e mëparshme të kërkimit. Punonjësi që ka bërë shitjen tregohet në fushën 'Shitet'. Ky punonjës mund të zgjidhet nga lista e personelit në bazën e të dhënave. Fusha 'Regjistruar' përdoret për kërkimin nga punonjësit që kanë regjistruar një shitje në softuer.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Choose language

Cila është gjëja më e rëndësishme në çdo biznes që ofron shërbime? Shumë do të thonë se një qasje e sigurt ndaj menaxhimit, suksesi në konkurrencë në treg, aftësia për të tërhequr klientë. Padyshim, ajo luan një rol të rëndësishëm. Por akoma, gjëja më e rëndësishme janë klientët dhe specialistët e mirë. Këto janë dy përbërës, pa të cilët ekzistenca e suksesshme e një salloni bukurie është e pamundur. Shtë e nevojshme të tërheqni sa më shumë klientë të jetë e mundur, duke përdorur metoda të ndryshme të reklamimit, sisteme bonusesh, ulje dhe promovime. Programi ynë i menaxhimit të salloneve të bukurisë do t'ju ndihmojë në këtë, pasi ka një funksionalitet mbresëlënës. Sistemi i menaxhimit krijon një numër të madh të raporteve. Ju do të shihni se çfarë reklamimi funksionon dhe tërheq klientët dhe çfarë jo, në mënyrë që të mos shpenzoni para kot dhe t'i drejtoni ato në ato që i duhen biznesit tuaj. Ose ka një raport që tregon arsyet kryesore pse klientët largohen nga salloni juaj i bukurisë. Ju do të kuptoni pse po ndodh kjo, dhe në të ardhmen ju bëni gjithçka që është e mundur për ta parandaluar atë. Shtë e rëndësishme jo vetëm për të tërhequr klientë, por edhe për të mbajtur klientët e vjetër. Nëse kthehen në vizitorë VIP, ata bëhen një burim i besueshëm fondesh dhe sjellin fitimin më të qëndrueshëm. Shtë e rëndësishme të inkurajoni klientë të tillë që të vazhdojnë të jenë mysafirët tuaj të rregullt.

 • order

Menaxhimi i salloneve të bukurisë