1. Zhvillimi i softverit
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontabiliteti për një organizatë të dorëzimit
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 867
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU Software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti për një organizatë të dorëzimit

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?Kontabiliteti për një organizatë të dorëzimit - Pamja e ekranit të programit

Zhvillimi i zhvillimit të informacionit në botën moderne nuk qëndron ende. Çdo vit, teknologjia më e fundit shfaqet për të ndihmuar organizatat të kryejnë biznes. Falë automatizimit të proceseve të biznesit, të gjithë treguesit janë optimizuar. Kontabiliteti për organizimin e dorëzimit kryhet duke përdorur një program të veçantë.

Sistemi universal i kontabilitetit supozon përdorim në çdo ndërmarrje, pavarësisht nga madhësia e objekteve të prodhimit dhe profili i punës. Shërbimet e menaxhimit të dërgesave mbahen vazhdimisht në rend kronologjik. Çdo transaksion gjenerohet në kohë reale. Përcaktohet personi përgjegjës dhe caktohet një numër serial.

Në llogaritjen e shpërndarjes së organizatave korriere, është e nevojshme t'i kushtohet vëmendje e madhe metodës së transportit të mallrave. Prania e automjetit tuaj në kompani kërkon kontroll të kujdesshëm. Është e nevojshme të kryhen masa për të ruajtur gjendjen teknike, si dhe, nëse është e nevojshme, punë riparimi.

Shërbimi i dorëzimit është një proces shumë i përgjegjshëm. Është e nevojshme të ruhen pronat tregtare dhe të kontrollohet përmbajtja gjatë gjithë udhëtimit. Paketimi i saktë i mallrave luan një rol të rëndësishëm, kështu që ju duhet të jepni informacion shtesë kur lidhni një kontratë. Duke përdorur shabllone të dokumenteve standarde, procesi i plotësimit të dokumentacionit kërkon kohë minimale. Edhe një specialist fillestar në shërbimet e organizimit të shpërndarjes së mallrave mund të përballojë një detyrë të tillë.

Programi i Sistemit Universal të Kontabilitetit ka shumë seksione të ndryshme që një kompani mund të zgjedhë për aktivitetet e saj. Shërbimet e dorëzimit janë duke u përmirësuar vazhdimisht. Cilësia po rritet dhe, në përputhje me rrethanat, kërkesa po rritet, kështu që futja e konfigurimeve moderne është thjesht e nevojshme.

Të gjitha organizatat përpiqen të maksimizojnë fitimet e tyre. Pas çdo periudhe raportimi, ata analizojnë gjendjen e treguesve financiarë që ndihmojnë në marrjen e vendimeve të menaxhimit. Në takim u diskutuan qëllimet strategjike dhe detyrat taktike. Nëse është e nevojshme, ndryshimet regjistrohen në politikën e kontabilitetit.

Kontabiliteti i shërbimeve për organizimin e shpërndarjes kalon në një mënyrë të automatizuar për të shmangur ndërprerjet e mundshme në punën e punonjësve. Optimizimi i proceseve duke përdorur një program të specializuar ju lejon të monitoroni çdo operacion, si dhe të siguroni një raport për çdo periudhë të zgjedhur. Falë funksionit të renditjes dhe përzgjedhjes, mund të bëni një kërkesë sipas kritereve dhe të nënvizoni, për shembull, një depo ose një klient.

Sistemi universal i kontabilitetit përmban strukturën më të rëndësishme, e cila përfshin zhvillimin e plotë të aktiviteteve ekonomike. Asistenti elektronik i integruar dhe mbështetja teknike do t'ju ndihmojnë nëse keni ndonjë pyetje. Grafikët e veçantë, klasifikuesit dhe librat e referencës ju lejojnë të krijoni operacione tipike në një format të përshtatshëm. Zhvilluesit janë siguruar që puna në program të jetë e përshtatshme dhe e këndshme gjatë përdorimit.

Programi për dërgimin e mallrave ju lejon të monitoroni shpejt ekzekutimin e porosive si brenda shërbimit korrier ashtu edhe në logjistikën midis qyteteve.

Programi i dorëzimit ju lejon të mbani gjurmët e përmbushjes së porosive, si dhe të gjurmoni treguesit e përgjithshëm financiarë për të gjithë kompaninë.

Softueri i shërbimit korrier ju lejon të përballoni lehtësisht një gamë të gjerë detyrash dhe të përpunoni shumë informacione për porositë.

Kontabiliteti i plotë i shërbimit të korrierit pa probleme dhe telashe do të ofrohet nga softueri i kompanisë USU me funksionalitet të madh dhe shumë veçori shtesë.

Me kontabilitetin operacional për porositë dhe kontabilitetin e përgjithshëm në kompaninë e dërgesave, programi i dorëzimit do të ndihmojë.

Automatizimi i dorëzimit i ekzekutuar me kompetencë ju lejon të optimizoni punën e korrierëve, duke kursyer burime dhe para.

 • Video e kontabilitetit për një organizatë të dorëzimit

Automatizimi i një shërbimi korrier, përfshirë edhe për bizneset e vogla, mund të sjellë fitime të konsiderueshme duke optimizuar proceset e dorëzimit dhe duke ulur kostot.

Kontabiliteti i dorëzimit duke përdorur programin USU do t'ju lejojë të gjurmoni shpejt përmbushjen e porosive dhe të ndërtoni në mënyrë optimale një rrugë korrieri.

Nëse një kompani kërkon kontabilitet për shërbimet e dorëzimit, atëherë zgjidhja më e mirë mund të jetë softueri nga USU, i cili ka funksionalitet të avancuar dhe raportim të gjerë.

Mbani gjurmët e dorëzimit të mallrave duke përdorur një zgjidhje profesionale nga USU, e cila ka funksionalitet dhe raportim të gjerë.

Programi i korrierit do t'ju lejojë të optimizoni rrugët e dorëzimit dhe të kurseni kohën e udhëtimit, duke rritur kështu fitimet.

Përdoret në çdo degë të ekonomisë.

Zbatimi në organizata të mëdha dhe të vogla.

Performancë e lartë.

Hyrja në sistem kryhet duke përdorur një emër përdoruesi dhe fjalëkalim.

Krijimi i pakufizuar i depove, divizioneve, departamenteve dhe shërbimeve.

Krijimi i një kopje rezervë të sistemit të informacionit në server.

Libra dhe klasifikues aktualë të referencës.

Përditësimi në kohë i bazës së të dhënave.

Hartimi i planeve dhe planeve për afat të shkurtër dhe afatgjatë.

Shkëmbimi i informacionit me faqen e internetit të kompanisë.

Konsolidimi.

Përgatitja e raportimit kontabël dhe tatimor.

Kontabiliteti i personelit dhe pagave.

Marrja e inventarit.

Krahasimi i treguesve të planifikuar dhe aktual bazuar në rezultatet e menaxhimit.

Raporte, libra dhe revista të ndryshme.

Shpërndarja e automjeteve sipas karakteristikave të tyre.

Hartimi i vlerësimeve të kostos dhe vlerësimeve të buxhetit.

Përcaktimi i ngarkesës së punës.

Analiza e ofertës dhe kërkesës për shërbime.

Llogaritja e kostos së shërbimeve.

Pagesa duke përdorur terminalet e pagesave.

Kontabiliteti për dërgimin e mallrave.

 • order

Kontabiliteti për një organizatë të dorëzimit

Identifikimi i pagesave të vonuara.

Ndjekja e transaksioneve në kohë reale.

Dalja e të dhënave në ekranin e madh.

Shpërndarja e SMS dhe letra në e-mail.

Identifikimi dhe korrigjimi i martesës.

Vlerësimi i cilësisë së shërbimeve të ofruara.

Asistent elektronik i integruar.

Modelet e formularëve standardë të dokumenteve të ndryshme me logon dhe detajet e kompanisë.

Baza e unifikuar e furnitorëve dhe klientëve.

Kontabiliteti për punë riparimi dhe inspektime, nëse ka një njësi të veçantë.

Automatizimi i plotë i aktiviteteve.

Optimizimi i proceseve të biznesit.

Deklaratat e pajtimit.

Kontrolli i pasqyrës bankare.

Dizajn i ndritshëm.

Ndërfaqe moderne miqësore për përdoruesit.