1. Zhvillimi i softverit
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. kontabiliteti i klinikës dentare
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 697
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

kontabiliteti i klinikës dentare

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?kontabiliteti i klinikës dentare - Pamja e ekranit të programit

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

 • Video e kontabilitetit të klinikës dentare

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Choose language
 • order

Puna e një klinike dentare ka nevojë për kontabilitet të mirë dhe menaxhim në kohë të klientëve, dentistëve dhe administratorëve. Softueri i kontabilitetit të klinikës dentare është një sistem funksional i kontabilitetit i cili ndihmon si administratorët ashtu edhe kokë dentistin. Për të hyrë në aplikacionin e kontabilitetit të kontrollit të klinikës dentare, thjesht duhet të shkruani emrin tuaj të përdorimit, të mbrojtur nga një fjalëkalim personal dhe të shtypni një ikonë në tavolinën e kompjuterit tuaj. Shtuar kësaj, secili përdorues i softuerit të kontabilitetit të klinikës dentare ka të drejta të caktuara të hyrjes, të cilat kufizojnë sasinë e të dhënave që përdoruesi sheh dhe përdor. Automatizimi i një klinike dentare fillon me caktimin e një takimi nga klientët. Këtu, anëtarët e stafit tuaj përdorin programin e kontabilitetit të klinikës dentare për të caktuar një takim me një klient. Për të regjistruar një pacient duhet të klikoni dy herë mbi kohën e nevojshme në skedën e një mjeku të nevojshëm në dritaren e regjistrimeve të klinikës dentare dhe të tregoni shërbimet që mund të zgjidhen nga një listë çmimesh e para-konfiguruar.

I gjithë informacioni ruhet dhe mund të redaktohet në aplikacionin e klinikës dentare, duke marrë parasysh specifikat e organizatës tuaj. Softueri i kontabilitetit për kontrollin e klinikës dentare ka një seksion 'Raporte' që është shumë i dobishëm për titullarin e institucionit. Në këtë seksion të kontrollit të klinikës dentare, ju bëni raporte të ndryshme në kontekstin e çdo periudhe kohore. Për shembull, raporti i vëllimit të shitjeve tregon se sa është shpenzuar për një procedurë të veçantë. Raporti i marketingut pasqyron rezultatet e reklamave. Raporti i kontrollit të stokut tregon se cilat artikuj së shpejti do të duhet të porositen përsëri për ta bërë magazinën tuaj të plotë. Aplikimi i klinikës dentare është jo vetëm i përshtatshëm për të gjithë personelin mjekësor, por gjithashtu ju lejon të krijoni marrëdhënie me furnizuesit e mallrave, pronarët e pronave dhe kompanitë e sigurimeve. Ju mund të shkarkoni një version falas të softuerit të kontabilitetit për një klinikë dentare nga faqja jonë e internetit. Automatizoni organizatën tuaj me ndihmën e programit të kontabilitetit të klinikës dentare!

Kontrolli i rezultateve dhe monitorimi i të gjitha proceseve është çelësi për vendosjen e rendit në klinikën dentare. Rritja e të ardhurave dhe zvogëlimi i kostos do të bëhen një ngjarje e rastësishme nëse nuk mbani shënim rezultatet. Programi i kontabilitetit kap treguesit në të gjitha pikat e kontrollit, ndërton dinamikën e ndryshimeve dhe marrëdhëniet shkak-pasojë, dhe pastaj shfaq informacionin e përpunuar në formën e raporteve dhe rekomandimeve. Kjo siguron qëndrueshmëri të rezultateve. Sa i përket shkallëzimit të biznesit - kjo është diçka për të cilën ëndërron çdo menaxher i një klinike dentare. Imagjinoni që keni arritur në pikën ku biznesi juaj është shumë i vogël në kushtet aktuale. Dhe zgjerimi i biznesit tuaj ka kuptim vetëm në formatin e shitoreve shtesë të shërbimeve. Ju keni zgjidhur problemin me qiranë, pajisjet dhe punësimin e punonjësve. Por një pyetje tjetër mbetet: Si të trajnoni punonjësit, t'u jepni të gjithë informacionin dhe përvojën që keni fituar tashmë? Si e kontrolloni punën e tyre? Si i vendosni planet dhe si i kontrolloni rezultatet? Automatizimi i biznesit zgjidh të gjitha këto pyetje.

Programi i kontabilitetit USU-Soft është ndërtuar mbi parimin e ndarjes së funksioneve - në varësi të rolit nën të cilin është regjistruar punonjësi. Ekzistojnë role themelore ('Drejtori', 'Administratori', 'Dentisti'), por përveç kësaj ju mund të krijojë role dhe llogari për punonjësit e tjerë të klinikës, të tilla si 'Kontabilist', 'Specialist i marketingut', 'Specialist i zinxhirit të furnizimit' etj. Roli për hyrjen në programin e kontabilitetit përcaktohet nga profesioni, i cili përcaktohet kur krijoni një kartë dhe një llogari (fjalëkalimi për hyrjen në programin e kontabilitetit) për secilin punonjës. Pra, duhet të plotësoni informacionin në lidhje me punonjësin. Informacioni minimal i kërkuar është emri, mbiemri dhe profesioni. Për të specifikuar një profesion, klikoni me të djathtën në fushën 'Zgjidhni profesionin' dhe shtoni një opsion nga lista e sugjeruar (direktoria 'Profession' është plotësuar tashmë nga ne në fazën e instalimit të programit të kontabilitetit, por ju mund ta redaktoni atë). Nëse një punonjës ka disa profesione, nuk ka nevojë të krijoni disa karta. Mjafton të specifikoni të gjitha profesionet e tij / saj në një. Për ta bërë këtë, klikoni me të djathtën në fushën e profesionit dhe shtoni një opsion nga lista e sugjeruar.

Aplikimi ka shumë raporte për të pasqyruar situatën e zhvillimit të klinikës dentare. Raporti i 'Rrjedhës së parasë' tregon hyrjet dhe daljet e parave dhe ju lejon t'i kontrolloni ato. Nëse raporti i parave të ditës është i njëjtë me raportin e gjeneruar në programin e kontabilitetit, mund të thuash me besim se të gjitha porositë dhe pagesat janë kryer përmes programit të kontabilitetit dhe të dhënave financiare mund të besohen.

Raporti 'Të ardhurat sipas zonave të veprimtarisë' ju lejon të shihni se sa para po sjell secila zonë e klinikës dhe secili dentist. Ju gjithashtu mund ta përdorni atë për të mbajtur nën kontroll borxhet dhe përparimet e pacientit, numrin e kthimeve, ri-trajtimet nën garanci, numri i shërbimeve të faturuara, shuma e paguar dhe metrika të tjera të rëndësishme financiare. Raportet e emërimeve ju ndihmojnë të monitoroni kohën e kaluar të pacientit në klinikë. Ky është një grup shumë i rëndësishëm i raporteve. Puna aktive me ta ju lejon të arrini një nivel të ri shërbimi dhe të përmirësoni performancën e mjekëve dhe administratorëve, dhe kështu të rrisni fitimin e klinikës. Raporti 'Ngarkesa e Mjekëve' tregon nëse orari krijohet në mënyrë efikase, sa i dobishëm është çdo mjek për klinikën dhe cili mjek sjell më shumë të ardhura.