1. Zhvillimi i softverit
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. kontabiliteti i zyrës dentare
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 700
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

kontabiliteti i zyrës dentare

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?kontabiliteti i zyrës dentare - Pamja e ekranit të programit

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

 • Video e kontabilitetit të zyrës dentare

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Choose language
 • order

Kontabiliteti i zyrës dentare është shumë i rëndësishëm! Automatizimi i zyrave dentare hap një listë të plotë të mundësive të reja për çdo specialist! Softueri i kontabilitetit të zyrës dentare mbështet llogaritjen, menaxhimin dhe madje kontrollin e inventarit. Disa përdorues mund të punojnë në sistemin e kontabilitetit të zyrës dentare menjëherë. Në të njëjtën kohë, në seksionin e aplikacionit të kontabilitetit të zyrës dentare 'Audit', gjithmonë mund të zbuloni se cili nga përdoruesit ka shtuar këtë apo atë rekord ose e ka fshirë atë. Me ndihmën e programit të kontabilitetit të punës së zyrës dentare, recepsionistët mund të pranojnë shpejt pagesën. Pagesa mund të bëhet sipas një liste specifike çmimesh; mund të jetë një listë e përgjithshme çmimesh ose një listë çmimesh me zbritje ose shpërblime. Programi i monitorimit dhe kontabilitetit të zyrës dentare ofron funksione të veçanta për administratorët, dentistët dhe teknikët, sepse secili prej tyre punon me fushën e tij të veprimtarisë. Përveç kësaj, programi i kontabilitetit të funksionimit të zyrës dentare mund të personalizohet individualisht në secilin institucion: ju mund të vendosni logon e klinikës në dritaren kryesore, emrin e zyrës dentare në titullin e programit të kontabilitetit dhe të vendosni tuajin tema e ndërfaqes. Ju mund të familjarizoheni në mënyrë të pavarur me programin e kontabilitetit të monitorimit të punës së zyrës dentare. Për ta bërë këtë, shkarkoni versionin demo nga faqja jonë e internetit dhe filloni! Ju do të pëlqeni programin e llogaritjes kompjuterike të zyrës dentare, mund të jeni i sigurt! Puna me një zyrë dentare bëhet e thjeshtë dhe e përshtatshme.

Stabiliteti i procesit të zyrës tuaj dentare sigurohet falë aplikimit të kontabilitetit. Në biznes, situatat e forcës madhore janë të zakonshme. Një administrator mund të sëmuret dhe i gjithë komunikimi me pacientët është i lidhur me të; një punonjës me të gjitha të dhënat dha dorëheqjen një ditë dhe nuk kishte kohë që t’ia kalonte të gjithë informacionin të tjerëve; është e parëndësishme që thjesht të harrosh ose të humbasësh këtë ose atë informacion. Automatizimi i proceseve të biznesit siguron nga situata të tilla. I gjithë informacioni regjistrohet në programin e kontabilitetit të kontrollit të zyrës dentare, proceset rregullohen dhe vendosen qartë, të dhënat për pacientët dhe projektet ruhen në aplikacionin tuaj të kontabilitetit. Stabiliteti nuk prishet edhe kur një punonjës i ri futet në proces. Ai ose ajo ka qasje në të gjithë historikun në bazën e të dhënave, dhe programi i kontabilitetit të menaxhimit të zyrës dentare nxit hapat dhe trajnimi nuk kërkon shumë kohë. Në mënyrë që të sigurohemi që në të ardhmen oraret e punës së mjekëve të mos 'shkrihen' në orar, dhe që administratori të regjistrojë lehtësisht pacientët, ju rekomandojmë që të vendosni një ngjyrë tjetër për secilin mjek. Për ta bërë këtë, klikoni në 'Ndrysho ngjyrën', zgjidhni atë që dëshironi, klikoni një herë me butonin e majtë të miut dhe konfirmoni zgjedhjen tuaj duke klikuar 'OK'. Nëse klinika juaj ka më shumë mjekë sesa ka ngjyra në programin e kontabilitetit të menaxhimit të zyrës dentare, mund të caktoni një ngjyrë në disa mjekë - për shembull, ata që nuk punojnë në të njëjtën ditë. Nëse keni një klinikë me degë dhe në të njëjtën kohë një bazë të dhënash të përbashkët për pacientët, do të shfaqet gjithashtu një fushë shtesë ku do t'ju duhet të specifikoni në cilën degë (ose degë) punon punonjësi. Pasi të keni futur të gjitha të dhënat e nevojshme, ruani kartelën e punonjësve dhe të gjitha ndryshimet në të.

Me ndihmën e raporteve, drejtori ose menaxheri mund të analizojnë gjendjen e punëve në zyrën stomatologjike pa humbur ndonjë pikë të rëndësishme. Për të marrë informacion në pak sekonda se sa trajtim është faturuar sot dhe që nga fillimi i muajit, sa është paguar për faturat, të cilat mjekët janë duke udhëhequr në shumën e faturave, sa pacientë të rinj janë shfaqur që nga fillimi të muajit, sa i dendur është rekordi për ditët dhe javët në vijim, shkoni te raporti special. Për specialistët me rolin e 'Drejtorit', ajo hapet kur filloni programin e kontabilitetit të menaxhimit të zyrës dentare. Ju do të shihni një fushë të ndarë në seksione me grafikë dhe numra - këto janë raporte përmbledhëse mbi treguesit kryesorë të klinikës. Raporti 'Pacientët' përdoret për të segmentuar bazën e të dhënave të klientit tuaj sipas parametrave të ndryshëm, të tilla si mosha, gjinia, adresa, numri i takimeve, kur është bërë takimi i parë, sasia e trajtimit, statusi i llogarisë personale, si kanë marrë vesh për klinikën , dhe kështu me radhë. Me këtë raport, ju mund të mbani të gjithë pacientët, përfshirë ata që nuk kanë vizituar klinikën tuaj për një kohë të gjatë, dhe të kryeni shpërndarjen SMS (nëse keni një marrëveshje me qendrën SMS) me informacion në lidhje me promovimet dhe ofertat speciale.

Raporti 'Zbritje' është krijuar për të analizuar punën e zbritjeve - të gjitha së bashku dhe secili veç e veç. Në veçanti, për të ndjekur të gjitha uljet nga punonjësit, për të parë se cila zonë ka marrë më shumë zbritje për të kuptuar nëse po humbni para për shkak të kësaj dhe kështu me radhë. Me raportin 'Faturat dhe Pagesat', ju mund të shihni të gjitha depozitat në para, llogari të pa mbyllura, të gjurmoni rimbursimet e pacientëve dhe të shihni saktësisht se në cilën arkë është bërë pagesa. Me raportin 'Shërbimet e Ofruara', ju shihni informacionin mbi të gjitha shërbimet e ofruara, kontrolloni nëse ato janë llogaritur në mënyrë korrekte për pacientët dhe analizoni koston mesatare të trajtimit të një dhëmbi të veçantë.

Programi i ekipit të specialistëve shumë profesionalë të USU-Soft ofron shumë mundësi për zhvillimin e organizatës suaj mjekësore. Përdorni këto mundësi dhe vendosni rregull në institucionin tuaj mjekësor.