1. Zhvillimi i softverit
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontabiliteti për korrierët
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 385
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU Software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti për korrierët

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?Kontabiliteti për korrierët - Pamja e ekranit të programit

Në aktivitetet e menaxhimit të shërbimeve të ndërlidhësve, proceset e kontrollit dhe kontabilitetit kanë një rëndësi të madhe, pasi ato kryhen në lidhje me punëtorët në terren - korrierët. Rezultatet dhe cilësia e shërbimeve të ofruara varen nga efikasiteti i korrierëve. Mungesa e kontrollit të duhur ndikon në nivelin e efikasitetit dhe shpejtësisë së dorëzimit, gjë që reflektohet në reagimet negative të klientëve. Përveç kontrollit, është e nevojshme të mos harrojmë për kontabilitetin për punën e punonjësve në terren. Kontabiliteti për korrierët karakterizohet nga mirëmbajtja e të dhënave të kontabilitetit për orarin e punës, orët e punës, numrin e porosive, etj. Veprimet në kohë për regjistrimin e korrierëve ju lejojnë të shmangni situatat problematike me pagesa ose dorëzim, duke ju lejuar të monitoroni performanca e çdo ndërlidhës. Veprimi përfundimtar i punës së ndërlidhës është shpërndarja, përkatësisht transferimi i mallrave ose materialeve te klienti, reagimet e të cilëve ndikojnë ndjeshëm në reputacionin e shërbimit ndërlidhës. Në raste të tilla, këshillohet të mbani shënime të klientëve dhe t'u siguroni korrierëve mjetet për të marrë komente.

Reagimet pozitive dhe statistikat e klientëve mund të kenë një ndikim të rëndësishëm në rritjen e numrit të klientëve, gjë që do të ndikojë pozitivisht në nivelin e fitimit dhe përfitimit të ndërmarrjes. Mbajtja e evidencave të ndërlidhësve është e komplikuar nga natyra e aktiviteteve të tyre në terren. Kontabiliteti i klientëve mund të shkaktojë shumë probleme për shkak të fluksit të madh të porosive. Aktualisht, tregu i teknologjive të reja dhe programeve të kontabilitetit ofron të gjitha zgjidhjet e mundshme për të optimizuar aktivitetet e kompanive. Sistemet e automatizimit që synojnë optimizimin e proceseve të punës bëjnë të mundur minimizimin e përdorimit të punës njerëzore. Kontabiliteti i automatizuar ka shumë përparësi, duke përfshirë kontrollin e vazhdueshëm të operacioneve të kontabilitetit, që do të thotë saktësi e garantuar dhe probabilitet minimal për të bërë gabime. Kontabiliteti i automatizuar i korrierëve do t'ju lejojë të kryeni automatikisht të gjitha proceset, të bëni shlyerje, të llogarisni pagat, etj. Në lidhje me kontabilitetin e klientit, sistemi mund të transferojë automatikisht të dhënat e porosive në bazën e të dhënave, duke shoqëruar të gjitha të dhënat e nevojshme. Këto të dhëna më pas mund të përdoren në shërbimet e marketingut me qëllim kontrollimin dhe përmirësimin e cilësisë së shërbimeve të ofruara.

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

 • Video e kontabilitetit për korrierët

Një shumëllojshmëri e programeve të kontabilitetit ju lejon të zgjidhni më të përshtatshmet për kompaninë tuaj, duke marrë parasysh të gjitha nevojat dhe dëshirat. Duhet të theksohet se programi i automatizimit duhet të plotësojë plotësisht të gjitha nevojat dhe të ketë të gjitha funksionet e nevojshme për të optimizuar aktivitetet e kompanisë. Aplikimi USU-Soft është softueri i automatizimit që optimizon proceset e punës së çdo kompanie, pavarësisht nga lloji dhe industria e veprimtarisë. USU-Soft përdoret gjerësisht midis kompanive të transportit dhe shërbimeve të ndërlidhësve. Veçantia e programit të kontabilitetit qëndron në faktin se zhvillimi i tij kryhet duke marrë parasysh strukturën e kompanisë, nevojat dhe preferencat e saj. Zhvillimi dhe zbatimi i Softuerit USU kryhet brenda një kohe të shkurtër dhe nuk kërkon që ju të ndaloni punën tuaj dhe nuk sjell kosto dhe investime shtesë.

USU-Soft optimizon detyra të tilla si kontabiliteti dhe menaxhimi, dhe gjithashtu bën të mundur mbajtjen e kontrollit të pandërprerë mbi aktivitetet edhe nga distanca. Sa i përket llogaritjes së korrierëve, programi USU-Soft ju lejon të kryeni automatikisht detyra të tilla si mirëmbajtja e aktiviteteve të kontabilitetit sipas orarit të punës dhe kohës së korrierëve, menaxhimin e korrierëve, regjistrimin e kohës dhe shpejtësisë së dorëzimit të kryer nga çdo ndërlidhës, etj. Sa i përket llogaritjes së klientëve, çdo porosi mund të transferohet automatikisht në një bazë të dhënash ku do të ruhen informacionet e secilit klient. Kështu, ju keni të gjithë informacionin e nevojshëm për kërkimin e marketingut dhe marrjen e reagimeve nga klientët.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Choose language

USU-Soft është investimi më i mirë në të ardhmen e kompanisë tuaj! Ka një ndërfaqe të dizajnuar në mënyrë selektive me një gamë të gjerë opsionesh. Ju mund të vendosni kontroll mbi aktivitetet e ndërmarrjes dhe punonjësve, përfshirë punëtorët në terren. Ka një kohëmatës të integruar, kështu që gjithmonë e dini sasinë e kohës së shpenzuar për dorëzimin. Me sistemin mund të futni modernizimin e punës së dispeçerëve dhe të kryeni një llogari më të mirë të porosive, klientëve dhe pajisjeve. Të dhënat për klientët mund t'ju ndihmojnë të bëni hulumtime të marketingut.

Llogaritjet automatike, monitorimi dhe gjurmimi i automjeteve, zgjedhja automatike e itinerarit për ndërlidhësin janë vetëm disa tipare të aplikacionit.

 • order

Kontabiliteti për korrierët

Ne sugjerojmë që të familjarizoheni me aftësitë e versionit demo falas para se të paguani aktualisht për programin. Mund të shkarkohet nga faqja jonë e internetit. Nëse ende keni pyetje, gjithmonë mund të kërkoni që përfaqësuesit e kompanisë sonë t'ju tregojnë një prezantim për të parë qartë se cilat funksione ka sistemi dhe si ato lehtësojnë zhvillimin e organizatës suaj. Aplikacioni USU-Soft është i famshëm për ndërfaqen e tij të thjeshtë dhe intuitive, falë së cilës kompleksi i informacionit të automatizuar bëhet jashtëzakonisht i thjeshtë dhe i lehtë për tu mësuar. Menaxhimi do të bëhet më i besueshëm, dhe do të ndikojë në shërbimet individuale dhe departamentet, si dhe degët, terminalet, depot, të cilat janë larg nga zyra qendrore. Fakti është se softueri bashkon të gjithë pjesëmarrësit në aktivitetet e kompanisë në një rrjet të vetëm informacioni. Me ndihmën e funksionit të hartimit të orarit, drejtori të jetë në gjendje që nga buxheti dhe të vlerësojë vizualisht zhvillimin e ardhshëm. Logisticistët do të jenë në gjendje të planifikojnë ndërrime dhe orare të punës. Çdo specialist i ndërmarrjes mund t'i drejtohet sistemit në mënyrë që të shpërndajë në mënyrë racionale kohën e tij ose të saj të punës.