1. Zhvillimi i softverit
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Programi për logjistikën e transportit
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 264
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU Software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Programi për logjistikën e transportit

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?Programi për logjistikën e transportit - Pamja e ekranit të programit

A është një aplikim falas për logjistikë një realitet apo është e pamundur të marrësh diçka me të vërtetë të vlefshme falas? Ne do të përpiqemi t'i përgjigjemi kësaj pyetjeje në këtë artikull. Përgjigja e shkurtër është po - është reale. Por pyetja është, sa efektiv është ky lloj programi, dhe a ka ndonjë të mirë fare? Ekipi i zhvillimit të softuerit i Softuerit USU jep një përgjigje të qartë - vetëm versionet demo të programeve të mira mund të jenë falas. Versionet e plota të programeve të tilla janë gjithmonë një produkt me pagesë dhe Softueri USU nuk bën përjashtim nga kjo.

Versioni demo i softuerit USU përfshin të gjithë funksionalitetin bazë që mund të ketë nevojë për çdo biznes. Sidoqoftë, versioni demo ka një periudhë prove të kufizuar dhe kështu nuk është i përshtatshëm për automatizmin e logjistikës së transportit afatgjatë. Qëllimi i shpërndarjes është vetëm për qëllime informative. Programi ynë mund të shkarkohet falas dhe ju mund të njiheni me funksionalitetin e tij gjatë dy javëve të plota të periudhës së provës. Ju mund ta gjeni versionin demo në faqen tonë zyrtare. Për të blerë versionin e plotë, kontaktoni ekipin e mbështetjes teknike duke përdorur kushtet që mund të gjenden gjithashtu në faqen e internetit. Të gjitha informacionet e hollësishme rreth aftësive të aplikacionit gjenden gjithashtu atje.

Nuk është e arsyeshme të përdoren programe falas për logjistikën e transportit. Programet si ky nuk mund të sigurojnë zbatimin e plotë të automatizimit për të gjitha detyrat që qëndrojnë përpara ndërmarrjes që ka nevojë për menaxhim më të saktë për çdo kompani transporti dhe logjistike. Për shembull, nëse blini një aplikacion nga zhvilluesit e Softuerit USU, do të keni një mundësi të shkëlqyeshme për të ndjekur punën e ndërmarrjes si një e tërë, dhe për secilin punonjës individualisht. Programi është i pajisur me funksionalitet për të ndjekur orët e punës së punonjësve. Secila detyrë e kryer nga punonjësi regjistrohet. Si dhe kohën e kaluar në të dhe cilësinë e punës së ofruar.

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

 • Video e programit për transportin logjistik

Nëse keni nevojë për një program për logjistikën e transportit, është e paarsyeshme që thjesht të përpiqeni ta shkarkoni atë falas, por biznesi juaj nuk ka ende buxhete të mëdha, ne mund t'ju ofrojmë zgjidhjen tonë për automatizimin e logjistikës së transportit, për një çmim të ulët, megjithatë me një larmi e madhe e funksioneve të dobishme. Për shembull, me ndihmën e Softuerit USU, do të jeni në gjendje të gjurmoni të gjitha dërgesat në kohë reale. Por funksionaliteti i programit për menaxhimin logjistik të transportit nuk ndalet vetëm këtu.

Baza e të dhënave të shërbimeve përmban informacione gjithëpërfshirëse në lidhje me logjistikën e transportit. Ju do të jeni në gjendje të përdorni shpejt informacionin që është ruajtur në bazën e të dhënave të programit. Për shembull informacion në lidhje me marrësin dhe dërguesin e parcelës, karakteristikat e produktit, madhësinë e tij, peshën, etj. Për më tepër, ju mund të kërkoni vlerën e ngarkesës, vendndodhjen e dërgesës në hartë dhe datën e dërgimit.

Programi i menaxhimit të logjistikës së transportit, i cili mund të shkarkohet falas si një version demo, ka një numër përparësish krahasuar me aplikacionet plotësisht falas. Programi që shkarkoni falas nuk do të jetë në gjendje të ofrojë një mbulim të tillë për sa i përket funksioneve për të cilat është i aftë Softueri USU. Për më tepër, për sa i përket raportit të parametrave të ndryshëm siç është cilësia e çmimit, madje edhe midis aplikacioneve jo-falas, dobia jonë ende spikat. Brezi i ri i programit të llogaritjes së logjistikës së transportit nga ekipi i Softuerit USU do të përshtatet në mënyrë të përsosur në strukturën e kompanive të transportit të ngarkesave dhe çdo agjencie tjetër logjistike.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Choose language

Aplikacionet falas të logjistikës së transportit nuk do të jenë në gjendje të gjurmojnë dërgesat multimodale me efikasitet të mjaftueshëm. Dhe Softueri USU do të trajtojë në mënyrë të përsosur detyrën e gjurmimit të rrugës së transportit të ngarkesave, llojet e dërgesave dhe është në gjendje t'i klasifikojë ato sipas transportit të përdorur. Kur bëhet fjalë për programin tonë, nuk ka rëndësi se çfarë lloj transporti përdor kompania gjatë lëvizjes së mallrave. Pavarësisht nëse është transport ajror, hekurudhor, kamionë, anije apo transport multimodal - programi ynë do të jetë efikas dhe i shpejtë në përmbushjen e të gjitha detyrave të tij. Karakteristika të tjera të programit që do të ndihmojnë me logjistikën e transportit në çdo ndërmarrje përfshijnë përparësi të tilla si aftësia për të kategorizuar transportin dhe dërgesat sipas llojit, në varësi të madhësisë së ngarkesës dhe sasisë së mallrave në transport.

Nëse organizata nuk ka shumë degë jashtë shtetit, dhe vëllimi i mallrave të transportuar nuk është shumë i madh, është e nevojshme të blini një version për një kompani të vogël, ndërsa ekziston gjithashtu një mundësi për ndërmarrjet logjistike që kanë degë në vende të ndryshme. Një program i dobishëm për logjistikën e transportit që mund ta shkarkoni falas vetëm në formën e një versioni demo do të funksionojë për një kohë të kufizuar.

Programet falas të logjistikës ofrojnë vetëm një kohë të kufizuar përdorimi. Blerja e një versioni të licencuar të aplikacionit për një çmim shumë të mirë, ju merrni një program të përkryer të optimizuar për menaxhimin e punës në zyrë në fushën e transportit të mallrave dhe pasagjerëve. Softueri USU është aq i gjithanshëm sa është i përshtatshëm për automatizimin e çdo kompanie logjistike.

 • order

Programi për logjistikën e transportit

Kur të përdorni për herë të parë ndërmarrjen, do të duhet ta regjistroni dhe autorizoni atë në sistem. Pas hyrjes në përdorues, ofrohet një zgjedhje e modeleve të shumta të paravendosura, që do t'i ndihmojë ata të personalizojnë vendin e tyre të punës. Pas zgjedhjes së temave të dizajnit dhe personalizimit, operatori vazhdon me zgjedhjen e funksionalitetit dhe cilësimet e ndërfaqes. Të gjitha ndryshimet po ruhen në një llogari personale dhe gjatë autorizimeve pasuese, nuk ka nevojë të konfiguroni gjithçka përsëri më vonë. Për secilin përdorues individual, krijohet llogaria e tij personale, me cilësimet e saj personale.

Programet falas nuk janë përshtatur me sasi të mëdha pune, prandaj është më mirë dhe më fitimprurëse që menjëherë të blini një program të paguar, me efektshmëri që do t'ju ndihmojë të kryeni të gjitha detyrat e ngarkuara. Në Softuerin USU, të gjitha funksionet janë rregulluar në mënyrë të rregullt, informacioni ruhet në dosjet përkatëse, në të cilat është e lehtë të gjesh bllokun e informacionit me interes. Programet falas për logjistikë nuk do të jenë në gjendje t'ju ndihmojnë të kryeni një postë masive të audiencës së zgjedhur të synuar, por programi ynë mund ta trajtojë lehtë këtë detyrë. Mjafton vetëm të bësh një përzgjedhje të synuar të kontakteve dhe të regjistrosh një mesazh. Aplikimi do të kryejë veprime të mëtejshme në një mënyrë të automatizuar, e cila do të zvogëlojë shumë shpenzime.

Zbatimi dhe përdorimi i programit tonë ju lejon të zvogëloni numrin e punonjësve që kërkohen për ndërmarrjen tuaj në mënyrë dramatike. Ju mund të shkarkoni dhe të filloni të përdorni programin e logjistikës së transportit tani, pa shtyrë optimizmin e punës së zyrës. Duke paguar një shumë shumë të vogël parash për të blerë Softuerin USU, ju kurseni shuma të mëdha parash në mirëmbajtjen e një stafi tepër të fryrë të punëtorëve.

Programi ynë për logjistikën e transportit, të cilin mund ta shkarkoni falas në faqen e internetit të USU Software në një formë të një versioni demo, ka një skemë të pajisjes modulare, e cila e bën më të lehtë për operatorët të punojnë me të. Ju mund ta shkarkoni dhe përdorni programin shpejt dhe pa ndonjë ndërlikim. Për të blerë një version të licencuar të aplikacionit, ju lutemi kontaktoni specialistët e kompanisë sonë. Të gjitha kontaktet janë të shënuara në faqen zyrtare të kompanisë sonë.