1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Surat iklan sms
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 442
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Surat iklan sms

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Surat iklan sms - Potret layar program

Naha anjeun nyangka yén iklan SMS bakal nyéépkeun waktos anjeun? Ieu sanés masalahna, upami dianggo solusi pangénggalna. Salaku conto, pamekaran Sistem Akuntansi Universal ngagabungkeun kualitas luhur sareng kecepatan anu cekap. Aranjeunna dianggo hébat dina modeu multiplayer, numbu babarengan sanajan wewengkon paling jauh. Ku alatan éta, maranéhna bisa gancang nyetél olahtalatah SMS sarta meunang hasil impressive. Automasi ngabantosan anjeun nyambung sareng palanggan anjeun dina sababaraha saluran. Pikeun pamahaman anu hadé, perlu dijéntrékeun karakteristik dasar proyék USU anu ngalaksanakeun surat iklan SMS. Masing-masing nyaluyukeun kana kabutuhan jalma anu khusus sareng nyumponan sadaya saratna. Mimiti, di dieu anjeun kedah ngadaptar sareng kéngingkeun nami pangguna sareng kecap konci anjeun nyalira. Hal ieu ngamungkinkeun pikeun ngadalikeun karya surat SMS jeung iklan. Puluhan sareng ratusan jalma tiasa damel dina program dina waktos anu sami, tanpa kaleungitan produktivitas. Dina hal ieu, hak aksés pamaké bisa béda sacara signifikan. Contona, kapala hiji organisasi jeung jalma deukeut anjeunna - accountants, deputies, manajer, jsb - tingali sagala informasi dina database, kitu ogé ngaropéa aspék séjén tina aplikasi. Sesa pagawé diwatesan ku blok-blok anu aya hubunganana langsung sareng kompeténsina. Menu setelan utama biasana ngawengku ukur tilu bagian - ieu manual, modul jeung laporan. Anu kahiji sami waé anjeun kedah kenal sareng spésifik padamelan anjeun. Diréktori ngalebetkeun alamat cabang perusahaan, daptar karyawanna, barang sareng jasa anu disayogikeun, harga pikeun aranjeunna, meja kas, sareng anu sanésna. Di dieu anjeun ogé tiasa ngonpigurasikeun téks tina milis anu ngandung pariwara, ucapan salamet, pesen ngeunaan kesiapan pesenan atanapi analisa, tawaran promosi atanapi diskon, sareng seueur deui. Dina hal ieu, anjeun tiasa nganggo opat saluran komunikasi sakaligus: ieu SMS biasa, surelek, utusan instan jeung bewara sora. Ieu ngidinan Anjeun pikeun ngahontal panongton badag sakaligus ku delivering warta pangpentingna. Ogé, SMS bisa dikirim ka hiji jalma husus. Perlu diémutan yén fungsi ieu ngan ukur dianggo pikeun komunikasi sareng pasar konsumen, sanés pikeun ngirim spam. Salaku tambahan, database tunggal didamel di dieu, anu kalebet sadaya palanggan perusahaan. Ieu pohara merenah pikeun formasi dokuméntasi iklan jeung diferensiasi kategori Ngalamar. Anjeun pasti bakal ngahargaan kaunggulan ieu dina prosés gawé aktip. Kusabab aplikasi ngadukung seueur format, anjeun tiasa ngirim file naon waé salaku lampiran: poto, perenah, diagram, grafik, téks atanapi ilustrasi anu sederhana. Ieu bakal ngagampangkeun prosés komunikasi sareng ngabantosan anjeun ngahontal hasil anu pikaresepeun dina waktos anu lami. Salaku tambahan, témplat pesen tiasa dikonpigurasi sateuacanna supados henteu miceunan waktos anu berharga pikeun ieu di hareup. Iklan SMS anjeun sareng pesen anu sanés bakal mendakan alamatna di mana waé di dunya! Ku alatan éta, anjeun kudu nengetan deukeut fungsi iklan ieu, nu otomatis accompanies salah sahiji kamajuan tina Sistem Akunting Universal. Upami anjeun ngagaduhan patarosan tambahan, spesialis kami siap ngabantosan anjeun sareng ngajelaskeun ka anjeun sadaya trik pikeun damel sareng suplai otomatis. Gabung jajaran pamaké USU, sarta ngahontal jangkung anyar kalawan kami!

Program pikeun ngirim SMS tina komputer nganalisa status unggal pesen anu dikirim, nangtukeun naha éta dikirimkeun atanapi henteu.

Program pikeun olahtalatah SMS ngahasilkeun témplat, dumasar kana éta anjeun tiasa ngirim pesen.

Program olahtalatah otomatis ngahijikeun karya sadaya karyawan dina database program tunggal, anu ningkatkeun produktivitas organisasi.

Program pikeun telepon kaluar tiasa dirobih dumasar kana kahoyong palanggan ku pamekar perusahaan urang.

Program gratis pikeun mailing ka e-mail ngirim pesen ka alamat e-mail anu anjeun pilih pikeun milis tina program éta.

Program pikeun SMS dina Internét ngamungkinkeun anjeun pikeun nganalisis pangiriman pesen.

Program buletin email sayogi pikeun dikirim ka para nasabah di sakumna dunya.

Program pikeun ngirim surat ka nomer telepon dieksekusi tina rékaman individu dina server sms.

Program pikeun milis massal bakal ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngabentuk pesen anu idéntik pikeun unggal klien nyalira.

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Ahli sarta lulugu programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-06-17

Video ieu dina basa Inggris. Tapi anjeun tiasa nyobian ngaktipkeun subtitle dina basa asli anjeun.

Program pikeun ngirim announcements bakal mantuan tetep klien anjeun salawasna up to date jeung beja panganyarna!

Parangkat lunak mailing Viber ngamungkinkeun milis dina basa anu merenah upami perlu berinteraksi sareng klien asing.

Program gratis pikeun distribusi email dina modeu percobaan bakal ngabantosan anjeun ningali kamampuan program sareng familiarize diri sareng antarmuka.

Parangkat lunak SMS mangrupikeun asistén anu teu tiasa diganti pikeun bisnis anjeun sareng interaksi sareng klien!

Program olahtalatah viber ngidinan Anjeun pikeun ngabentuk basa customer tunggal kalawan kamampuhan pikeun ngirim pesen ka utusan Viber.

Program pikeun ngirim SMS bakal ngabantosan anjeun ngirim pesen ka jalma anu khusus, atanapi ngadamel surat massal ka sababaraha panarima.

Anjeun tiasa ngaunduh program pikeun milis dina bentuk vérsi demo pikeun nguji fungsionalitas tina situs wéb Sistem Akuntansi Universal.

Pikeun ngabéjaan konsumén ngeunaan diskon, ngalaporkeun hutang, ngirim kaluar announcements penting atawa invitations, anjeun pasti bakal butuh program pikeun hurup!

Mailing sareng akuntansi surat dilumangsungkeun ngaliwatan milis e-mail pikeun klien.

Telepon gratis sayogi salaku versi demo salami dua minggu.

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Anjeun tiasa ngaunduh versi demo gratis. Sareng damel dina program salami dua minggu. Sababaraha inpormasi parantos dilebetkeun pikeun kajelasan.

Saha penerjemahna?

Khoilo Roman

Kapala programer anu milu narjamahkeun parangkat lunak ieu kana basa anu béda.



Program pikeun nelepon klien tiasa nelepon atas nama perusahaan anjeun, ngirimkeun pesen anu dipikabutuh pikeun klien dina modeu sora.

Nalika ngirim SMS bulk, program pikeun ngirim SMS tos ngitung total biaya ngirim pesen sareng ngabandingkeunana sareng kasaimbangan dina akun.

Program milis ngamungkinkeun anjeun ngagantelkeun rupa-rupa file sareng dokumén dina lampiran, anu didamel sacara otomatis ku program éta.

Program olahtalatah SMS gratis sayogi dina modeu uji, pameseran program éta nyalira henteu kalebet ayana biaya langganan bulanan sareng dibayar sakali.

Iklan SMS otomatis mangrupikeun cara anu pangsaéna pikeun ngahémat waktos dina padamelan organisasi anu béda.

Database dihasilkeun ku program sacara mandiri. Di jerona anjeun tiasa mendakan inpormasi ngeunaan ampir saha waé.

Anjeun tiasa ngonpigurasikeun ngirim pesen promosi ka hiji jalma. Sangkan merenah pikeun nginpokeun ngeunaan kesiapan hasil analisa di lembaga médis atanapi pangiriman barang ka tujuan.

Alamat tiasa dipilih dumasar kana parameter anu béda: génder, umur, profési, alamat, jsb.

Antarbeungeut anu gampang tina parangkat lunak Sistem Akuntansi Universal sok dimaénkeun ku pangguna.

Anggo utusan Viber - ieu mangrupikeun cara modéren sareng merenah pikeun tukeur inpormasi iklan sareng kéngingkeun hasil anu dipikahoyong.



Mesen mailing iklan sms

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Surat iklan sms

Nalika nyetél surat massal, anjeun tiasa sacara mandiri ngatur jumlah jalma anu nampi béwara SMS.

Gampang dianggo sareng betah dianggo maénkeun peran anu penting dina pamasangan ieu.

Gawé dina modeu multiplayer tanpa ngorbankeun kagancangan sareng kinerja.

Beuki seueur lembaga modéren langkung milih suplai khusus kalayan fungsi iklan SMS.

Pasokan USU dibédakeun ku antarmuka anu paling saderhana anu ngalaksanakeun seueur tugas dina waktos anu sami.

Iklan SMS kalebet kana fungsionalitas dasar parangkat lunak naon waé, janten anjeun henteu kedah mayar tambahan pikeun éta nyalira.

Jadwal pengiriman barang tiasa dikonpigurasi sateuacanna, sapertos aspék séjén tina parangkat lunak ieu.

Aplikasi na tiasa nelepon konsumén sacara mandiri sareng ngawartosan aranjeunna inpormasi iklan anu penting.

Sistem kontrol aksés anu fleksibel, ogé login sareng kecap akses anu misah pikeun sadaya pangguna, ngajamin kaamanan inpormasi iklan anjeun.

Sadaya aplikasi perusahaan sayogi dina modeu demo pikeun ningali mangpaatna.

Iklan SMS bakal ngabantosan langkung narik perhatian kana kagiatan anjeun sareng ngalegaan daérah pangaruh.

Ruang anu saé pikeun pamekaran rupa-rupa sareng janten pamimpin di industri anjeun.