1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Surat ka konsumén
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 686
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Surat ka konsumén

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Surat ka konsumén - Potret layar program

Mailing inovatif ka konsumén ngaliwatan program éléktronik anu diperlukeun unggal manajer, maksimalkeun pungsi konsumsi sumberdaya, automating prosés produksi, nyieun karya leuwih efisien sarta leuwih produktif dina hal keuangan. Konfigurasi panganyarna tina program Universal Accounting System ngidinan Anjeun pikeun ngajadikeun otomatis distribusi data informasi, pesen ka konsumén, via Email, SMS, MMS, Viber sarta jasa béwara sora. Parangkat lunak USU ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun tanpa moderator, gancang ngarengsekeun tugas anu ditugaskeun, dina waktosna, pikeun ngatur karya produktif dina distribusi pesen. Sistem akuntansi universal urang, pikeun gawé bareng ngirim data ka unggal klien, dibédakeun ku uniqueness anak, automation, optimasi waktu gawe jeung minimization sumberdaya, éféktif ngaronjatkeun kualitas sarta Profitability. Pikeun ngahargaan tindakan di tempat kerja, pasang versi demo sareng kéngingkeun kasempetan unik pikeun ngawasaan kamungkinan anu fleksibel sareng terbatas.

Sifat multichannel tina aplikasi ngamungkinkeun pamaké pikeun digawé dina sistem dina hiji waktu, narima jeung ngasupkeun data informasi, narima dina waktu shortest mungkin, ngagunakeun pilarian kontekstual, sarta nyimpen unggal aplikasi dina salinan tunggal, babarengan jeung dokumén (ngalaporkeun, akuntansi). ) dina server jauh, salila sababaraha taun, tetep unchanged. Pikeun damel di sistem, karyawan kedah ngadaptar sareng nampi login pribadi sareng kecap akses.

Ngajaga hiji basis customer tunggal bisa terus supplemented ku ngasupkeun informasi dipercaya dina nomer kontak, data akun pribadi, aplikasi jeung indikasi statistik kagiatan produktif. Nalika ngirim pesen, dokumén sareng gambar tiasa digantelkeun kana téks. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyetél sebaran otomatis data informasi, programming dina scheduler nu deadlines pikeun acara nu tangtu tur pilih klien nu dipikahoyong, nu salajengna ditandaan dina kelir béda nalika ngirim SMS, Surat, pesen Viber jadi teu mungkin. pikeun ngalieurkeun aranjeunna sareng kontak anu parantos diolah. Ngirim pesen (massa atanapi pribadi) bakal dilaksanakeun promptly jeung éfisién, babarengan jeung itungan gawé pikeun ngirim data ka konsumén, nurutkeun kana tariffs ngadegkeun.

Dina program éta, anjeun tiasa ngarobih setélan konfigurasi anu fleksibel pikeun diri anjeun, sacara pribadi, milih basa asing anu dipikahoyong, modul, témplat sareng téma pikeun desktop sareng seueur deui. Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun terus-terusan ngawas kualitas sareng produktivitas kagiatan karyawan ku kaméra kaamanan anu ngirimkeun laporan pidéo ka manajer pikeun analisa sareng idéntifikasi tautan lemah dina ranté kerja, ningkatkeun tingkat sareng status organisasi. Aya kamungkinan aksés jauh ka sistem pikeun ngawaskeun, ngatur, akuntansi, analisa, ngirim surat, ngagunakeun alat nu bagerak interning via sambungan Internet.

Saatos masang versi anu dilisensikeun, anjeun ogé gaduh aksés kana dukungan jasa sareng saran ahli. Urang paduli unggal klien tur ngarepkeun gawé babarengan produktif.

Program pikeun olahtalatah SMS ngahasilkeun témplat, dumasar kana éta anjeun tiasa ngirim pesen.

Program milis ngamungkinkeun anjeun ngagantelkeun rupa-rupa file sareng dokumén dina lampiran, anu didamel sacara otomatis ku program éta.

Program buletin email sayogi pikeun dikirim ka para nasabah di sakumna dunya.

Mailing sareng akuntansi surat dilumangsungkeun ngaliwatan milis e-mail pikeun klien.

Program pikeun ngirim SMS tina komputer nganalisa status unggal pesen anu dikirim, nangtukeun naha éta dikirimkeun atanapi henteu.

Program olahtalatah otomatis ngahijikeun karya sadaya karyawan dina database program tunggal, anu ningkatkeun produktivitas organisasi.

Anjeun tiasa ngaunduh program pikeun milis dina bentuk vérsi demo pikeun nguji fungsionalitas tina situs wéb Sistem Akuntansi Universal.

Program pikeun ngirim surat ka nomer telepon dieksekusi tina rékaman individu dina server sms.

Program pikeun milis massal bakal ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngabentuk pesen anu idéntik pikeun unggal klien nyalira.

Nalika ngirim SMS bulk, program pikeun ngirim SMS tos ngitung total biaya ngirim pesen sareng ngabandingkeunana sareng kasaimbangan dina akun.

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Ahli sarta lulugu programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-06-17

Video ieu dina basa Inggris. Tapi anjeun tiasa nyobian ngaktipkeun subtitle dina basa asli anjeun.

Parangkat lunak mailing Viber ngamungkinkeun milis dina basa anu merenah upami perlu berinteraksi sareng klien asing.

Program pikeun telepon kaluar tiasa dirobih dumasar kana kahoyong palanggan ku pamekar perusahaan urang.

Telepon gratis sayogi salaku versi demo salami dua minggu.

Program pikeun ngirim announcements bakal mantuan tetep klien anjeun salawasna up to date jeung beja panganyarna!

Program pikeun nelepon klien tiasa nelepon atas nama perusahaan anjeun, ngirimkeun pesen anu dipikabutuh pikeun klien dina modeu sora.

Program gratis pikeun mailing ka e-mail ngirim pesen ka alamat e-mail anu anjeun pilih pikeun milis tina program éta.

Program olahtalatah SMS gratis sayogi dina modeu uji, pameseran program éta nyalira henteu kalebet ayana biaya langganan bulanan sareng dibayar sakali.

Pikeun ngabéjaan konsumén ngeunaan diskon, ngalaporkeun hutang, ngirim kaluar announcements penting atawa invitations, anjeun pasti bakal butuh program pikeun hurup!

Program olahtalatah viber ngidinan Anjeun pikeun ngabentuk basa customer tunggal kalawan kamampuhan pikeun ngirim pesen ka utusan Viber.

Program pikeun ngirim SMS bakal ngabantosan anjeun ngirim pesen ka jalma anu khusus, atanapi ngadamel surat massal ka sababaraha panarima.

Program pikeun SMS dina Internét ngamungkinkeun anjeun pikeun nganalisis pangiriman pesen.

Parangkat lunak SMS mangrupikeun asistén anu teu tiasa diganti pikeun bisnis anjeun sareng interaksi sareng klien!

Program gratis pikeun distribusi email dina modeu percobaan bakal ngabantosan anjeun ningali kamampuan program sareng familiarize diri sareng antarmuka.

Ngirim inpormasi ka klien nganggo program otomatis nyepetkeun prosés, ngajadikeun otomatis, ngaoptimalkeun jam kerja.

Bewara ku ngirim palanggan, ngalangkungan SMS, MMS, pesen email, tiasa dilaksanakeun henteu paduli géografi.

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Anjeun tiasa ngaunduh versi demo gratis. Sareng damel dina program salami dua minggu. Sababaraha inpormasi parantos dilebetkeun pikeun kajelasan.

Saha penerjemahna?

Khoilo Roman

Kapala programer anu milu narjamahkeun parangkat lunak ieu kana basa anu béda.



Nganggo format Excel sareng Word, éta ngamungkinkeun anjeun sacara otomatis mindahkeun atanapi neraskeun bahan, gancang ngarengsekeun tugas sareng ngirangan konsumsi waktos.

Dina program, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun basa klien anjeun sorangan, ngagolongkeun parameter pilarian dina kawijaksanaan anjeun sorangan.

Nalika ngirim palanggan ku pesen sora, anjeun tiasa ngarékam témplat rekaman tina mikropon.

Nalika ngirim SMS, MMS, Email, pesen Viber, anjeun tiasa ngagantelkeun sababaraha bahan.

Talatah téks tiasa dirobih janten béwara sora nganggo ladénan khusus.

Nalika ngirim surat ka klien, anjeun tiasa ngalacak status pangiriman sareng maca ku cara nyerat catetan dina majalah.

Surat bisa dilakukeun dina versi tunggal atawa dina bulk.

Ngaliwatan eupan balik sarta indikator statistik, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalacak efektivitas milis.

Itungan distribusi dilakukeun ku sistem sacara otomatis, maca data dumasar kana daptar harga.

Buletin kalayan komunikasi gratis, sigana dumasar kana jadwal anu tos kabentuk.

Pangwangunan jadwal gawé.

Idéntifikasi waktos damel, itungan gajih sareng accruals dilakukeun sacara otomatis.

Lamun milis ka palanggan tangtu teu epektip, aranjeunna ditambahkeun kana daptar hideung.

Ku milis, témplat sareng conto dianggo.

Generasi otomatis tina dokuméntasi.



Mesen hiji milis ka konsumén

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Surat ka konsumén

Integrasi sareng sababaraha alat.

Kanaékan produktivitas tanaga gawé bakal tumuwuh unggal poé.

Program éta sacara mandiri nyebarkeun tanggung jawab padamelan, ngalebetkeun inpormasi ngeunaan kagiatan dina pesawat terbang.

Pilarian kontekstual ensures presentasi ditangtoskeun data informasi.

modul tambahan bisa dimekarkeun pribadi, nyokot kana akun pamundut anjeun.

Aksés jauh liwat sambungan Internét sélulér sayogi ti mana waé anu dipikahoyong.

Pangmayaran ti klien ditampi dina sarimbag tunai.

Aksés ka sistem ku pagawé disayogikeun ku nyayogikeun login sareng kecap akses.

Nyadangkeun mastikeun kasalametan dipercaya tina sirkulasi dokumén.

Data gancang diasupkeun kana sistem sareng dokumén ku ngagunakeun input otomatis.

Nganggo versi demo ngamungkinkeun anjeun ngenalkeun konfigurasi program, nganalisa tindakan sareng komposisi modular.

Pamakéan témplat sacara signifikan bakal nyepetkeun prosés nyayogikeun inpormasi.

Spesialis kami bakal mamatahan sareng ngalatih karyawan anjeun, aya ogé tinjauan video pondok.

Sistem otomatis kami murah, tapi pungsionalitasna, komposisi modular, payuneun sadaya aplikasi anu sami.