1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Otomatisasi suluh sareng pelumas
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 926
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Otomatisasi suluh sareng pelumas

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Otomatisasi suluh sareng pelumas - Potret layar program

Organisasi angkutan jalan leutik anu gaduh armada kendaraan sorangan jarang mikir ngeunaan otomatisasi akuntansi bahan bakar sareng pelumas. Tapi pikeun organisasi leutik sareng sedeng, ieu sering langkung penting, sabab langkung kuat ditingali dina hasil. Otomatisasi suluh sareng pelumas henteu sering dianggo ku usaha leutik. Aranjeunna sering ngarujuk kana kurangna kauangan pikeun biaya tambahan. Loba executives yakin yén akuntansi sarupa bisa dipigawé dina spreadsheets basajan. Sistem Akuntansi Universal dina set lengkep pikeun otomatisasi suluh sareng pelumas bakal ngabantosan masalah ieu. Program éta ngandung rupa-rupa skéma pikeun ngitung konsumsi bahan bakar sareng pelumas, resi sareng pangiriman pikeun dianggo. Ayeuna éta akuntansi otomatis anu bakal ngirangan kasalahan sareng kaleungitan inpormasi penting. Anjeun bakal terang persis sabaraha kendaraan tinangtu meakeun, sabaraha bahan bakar sareng pelumas anu anjeun kedah mésér, sareng sabaraha anu masih tinggaleun di gudang. Barina ogé, program éta ogé kalebet otomatisasi gudang. Henteu masalah sabaraha aranjeunna gaduh. Sistem Akuntansi Universal bakal ngalaksanakeun inventaris, ngalacak gerakan di gudang, ogé ngeunaan barang-barang basi atanapi surplus.

Automation of akuntansi suluh jeung pelumas kadali: akuntansi suluh jeung pelumas, gumantung kana jenis angkutan, seasonality sarta ayana trailer tambahan. Ngabandingkeun ongkos konsumsi bahan bakar antara waybills jeung data nyata, kitu ogé konsumsi rupa randa suluh jeung pelumas sarta konsumsi maranéhanana ku tipena béda kandaraan.

Parangkat lunak kami ngajaga register ngahijikeun waybills. Anjeunna ogé tiasa ngarencanakeun sareng ngatur rupa-rupa rute pikeun kendaraan, milih anu paling optimal sareng ngalacak angkutan dina unggal bagian jalur éta. USU ngawas jarak tempuh unggal kendaraan, ogé jalanna pangropéa. Nalika waktuna pikeun MOT, anjeunna ngingetkeun ieu. Program éta ngandung seueur bentuk percetakan anu dipikabutuh pikeun otomatisasi suluh sareng pelumas. Kalayan USU, anjeun tiasa ngarencanakeun konsumsi bahan bakar sareng pelumas pikeun période salajengna, kalayan ngitung inpormasi anu diasupkeun sateuacana. The waybills bakal dieusian sababaraha kali leuwih gancang, nu bakal ngurangan waktu ngaleupaskeun mobil. Ieu bakal mungkin pikeun ngasupkeun sakabéh data diperlukeun dina waybills.

Kalayan Sistem Akuntansi Universal, anjeun bakal ngontrol akuntansi jarak tempuh unggal unit angkutan dina armada anjeun. Nyaho konsumsi bahan bakar unggal kendaraan, ogé ngalaksanakeun kadali jauh sareng otomatisasi unggal kendaraan dina jalur. Ku mariksa suluh pikeun tiap kandaraan sarta ngabandingkeun éta kalayan norma, anjeun bakal bisa ngurangan konsumsi tur nangtukeun alesan pikeun overspending. Nalika sadaya data ieu dipertimbangkeun, runtah bahan ngirangan, sareng panghasilan naék. Sadaya ieu tiasa ditingali dina laporan akuntansi sareng manajemén. Pikeun kajelasan anu langkung ageung, aranjeunna henteu ngan ukur dina bentuk angka, tapi ogé dina bentuk grafis. Sakabeh proses gawé otomatis saloba mungkin pikeun genah tur nyimpen waktos Anjeun.

Parangkat lunak gampang dianggo, sabab pikeun ngamimitian éta cekap ngeusian ngan ukur tilu titik. Ningali sadaya nuansa otomatisasi suluh sareng pelumas, program éta ngadamel laporan kasimpulan. Ieu moal ngabalukarkeun loba gangguan, kontrol intuitif bakal ngabejaan Anjeun tentang lengkah saterusna. Antarbeungeut anu warni bakal ngajantenkeun damel sareng aplikasi sabagéan pikaresepeun sareng informatif. Karyawan anyar gancang kalibet dina karya, panginget merenah bakal ngabejaan Anjeun tentang lampah rencanana.

Ngagampangkeun akuntansi tina waybills sareng bahan bakar sareng pelumas kalayan program modern tina Sistem Akuntansi Universal, anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngatur operasi angkutan sareng ngaoptimalkeun biaya.

Program pikeun akuntansi bahan bakar bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan bahan bakar sareng pelumas anu dianggo sareng nganalisis biaya.

Program pikeun ngeusian waybills ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajadikeun otomatis persiapan dokuméntasi di perusahaan, hatur nuhun kana loading otomatis inpormasi tina pangkalan data.

Sakur perusahaan logistik kedah ngitung béngsin sareng bahan bakar sareng pelumas nganggo sistem komputer modéren anu bakal nyayogikeun laporan anu fleksibel.

Program akuntansi bahan bakar sareng pelumas tiasa disaluyukeun kana sarat khusus organisasi, anu bakal ngabantosan ningkatkeun akurasi laporan.

Program pikeun cara akuntansi diperyogikeun dina sagala organisasi angkutan, sabab kalayan bantosanana anjeun tiasa nyepetkeun palaksanaan laporan.

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Ahli sarta lulugu programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-06-25

Video ieu dina basa Rusia. Kami henteu acan tiasa ngadamel pidéo dina basa sanés.

Program pikeun cara akuntansi ngamungkinkeun anjeun pikeun ningalikeun inpormasi énggal ngeunaan konsumsi bahan bakar sareng pelumas sareng bahan bakar ku angkutan perusahaan.

Program pikeun waybills sayogi gratis dina halaman wéb USU sareng idéal pikeun kenalan, gaduh desain anu saé sareng seueur fungsi.

Program pikeun ngarékam waybills bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan biaya rute kandaraan, nampi inpormasi ngeunaan bahan bakar sareng bahan bakar sareng pelumas sanés.

Program pikeun formasi waybills ngamungkinkeun anjeun pikeun nyiapkeun laporan dina kerangka rencana kauangan umum perusahaan, ogé ngalacak biaya sapanjang rute ayeuna.

Program pikeun akuntansi bahan bakar sareng pelumas bakal ngamungkinkeun anjeun ngalacak konsumsi bahan bakar sareng bahan bakar sareng pelumas di perusahaan kurir, atanapi jasa pangiriman.

Perusahaan anjeun tiasa ngaoptimalkeun pisan biaya bahan bakar sareng pelumas sareng bahan bakar ku ngalaksanakeun akuntansi éléktronik ngeunaan gerakan waybills nganggo program USU.

Pikeun pendaptaran sareng akuntansi tina waybills di logistik, program suluh sareng pelumas, anu ngagaduhan sistem pelaporan anu saé, bakal ngabantosan.

Gampang tur basajan pikeun ngadaptar supir kalayan bantuan software modern, sarta berkat sistem ngalaporkeun, anjeun tiasa ngaidentipikasi duanana karyawan paling éféktif jeung ganjaran aranjeunna, kitu ogé nu sahenteuna mangpaat.

Éta langkung gampang pikeun ngalacak konsumsi bahan bakar sareng pakét parangkat lunak USU, hatur nuhun kana akuntansi pinuh pikeun sadaya rute sareng supir.

Pikeun ngitung bahan bakar sareng pelumas sareng bahan bakar dina organisasi naon waé, anjeun peryogi program waybill kalayan laporan sareng fungsionalitas canggih.

Anjeun tiasa ngalacak bahan bakar dina rute nganggo program pikeun waybills ti perusahaan USU.

Kami ayeuna gaduh versi demo program ieu ngan dina basa Rusia.

Anjeun tiasa ngaunduh versi demo gratis. Sareng damel dina program salami dua minggu. Sababaraha inpormasi parantos dilebetkeun pikeun kajelasan.



Akuntansi waybills tiasa dilaksanakeun gancang sareng tanpa masalah sareng parangkat lunak USU modern.

Kalayan USU, anjeun tiasa ngawas jarak jauh unggal kendaraan sapanjang jalurna sareng otomatisasi bahan bakar sareng pelumas.

Kontrol pinuh kana konsumsi bahan bakar sareng pelumas sareng otomatisasina.

Program éta bakal ngabantosan ngaleungitkeun waktos henti kendaraan sareng jalan dianggurkeun.

Aplikasi bakal ngirangan waktos anu diséépkeun pikeun operasi khusus sareng bakal ngabantosan karyawan gancang kalibet dina padamelan.

Parangkat lunak bakal ngabantosan ngahindarkeun kasalahan kusabab faktor manusa; automation prosés penting bakal nyumbang kana ieu.

Program ieu ngandung rupa-rupa skéma pikeun ngontrol laju aliran otomatis bahan bakar sareng pelumas, resi sareng transferna pikeun dianggo.

Program éta bakal ngalaksanakeun inventaris, ngalacak gerakan sareng akuntansi di gudang, ogé barang-barang basi atanapi surplus.

Parangkat lunak kami ngajaga register ngahijikeun waybills.

USU ngawas jarak tempuh unggal kendaraan, ogé jalanna pangropéa.

Kalayan aplikasina, anjeun bakal ngontrol akuntansi jarak tempuh unggal unit angkutan dina armada anjeun.



Mesen otomatisasi suluh sareng pelumas

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Otomatisasi suluh sareng pelumas

Program éta ngandung seueur bentuk percetakan anu dipikabutuh pikeun otomatisasi suluh sareng pelumas.

Sakabeh proses ieu otomatis saloba mungkin pikeun genah tur nyimpen waktos Anjeun.

Parangkat lunak gampang dianggo, sabab pikeun ngamimitian éta cekap ngeusian ngan ukur tilu titik.

Program ngabédakeun hak aksés gumantung kana tanggung jawab unggal karyawan.

Lawang ka program ditangtayungan ku hiji ngaran pamaké sarta sandi individu.

Antarbeungeut anu warni bakal ngajantenkeun damel sareng aplikasi sabagéan pikaresepeun sareng informatif.

Karyawan anyar gancang kalibet dina karya, panginget merenah bakal ngabejaan Anjeun tentang lampah rencanana.

Nalika ngembangkeun parangkat lunak, programer kami tumut kana sagala nuansa pikeun pagawéan anu lancar dina widang otomatisasi suluh sareng pelumas. Tapi lamun teu manggihan fungsi nu peryogi, kami bakal nambahan kana versi anjeun tina USU.

Versi demo program tiasa diunduh dina halaman di handap ieu sareng akrab sareng fungsi utamina.

Programer kami bakal nyayogikeun dukungan anu leres pikeun palaksanaan parangkat lunak.