1. USU
  2.  ›› 
  3. Програми за автоматизација на бизнисот
  4.  ›› 
  5. Акулов Николај - Главен развивач на софтвер. Основач на компанијата.

Акулов Николај

Специјализација Главен развивач на софтвер. Основач на компанијата.
Образование Национален истражувачки технички универзитет
Технологии Програмирање. Веб технологии. Мобилни апликации. База на податоци.
Искуство Искуство во програмирање и автоматизација на претпријатија повеќе од 23 години.
Почеток на работа 2010-10-13
Области на активност