1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Бараме претставници

Бараме претставници

USU

Дали сакате да станете наш деловен партнер во вашиот град или земја?Дали сакате да станете наш деловен партнер во вашиот град или земја?
Контактирајте не и ќе ја разгледаме вашата апликација
Што ќе продадете?
Софтвер за автоматизација за скоро секој вид на деловна активност. Имаме повеќе од сто видови производи. Ние исто така можеме да развиваме сопствен софтвер по желба.
Како ќе заработите пари?
Makeе заработите пари од:
 1. Продажба на лиценци за програми на секој поединечен корисник.
 2. Обезбедување фиксни часови на техничка поддршка.
 3. Прилагодување на програмата за секој корисник.
Дали има почетна такса за да станете партнер?
Не, нема надоместок!
Колку пари ќе заработите?
50% од секоја нарачка!
Колку пари се потребни за да се инвестираат за да се започне со работа?
Потребни ви се многу малку пари за да започнете со работа. Потребни ви се само пари за да отпечатите рекламни брошури за да ги доставите до разни организации, со цел луѓето да научат за нашите производи. Можете дури и да ги испечатите со користење на ваши сопствени печатари ако користењето на услугите на продавниците за печатење на почетокот изгледа малку прескапо.
Дали има потреба од канцеларија?
Не. Можете да работите дури и од дома!
Што ќе правиш?
За успешно да ги продадете нашите програми, ќе треба:
 1. Доставете брошури за рекламирање до разни компании.
 2. Одговорете на телефонски повици од потенцијални клиенти.
 3. Пренесете имиња и информации за контакт на потенцијални клиенти до седиштето, па вашите пари не исчезнаа ако клиентот одлучи да ја купи програмата подоцна, а не веднаш.
 4. Можеби ќе треба да го посетите клиентот и да ја извршите презентацијата на програмата доколку тие сакаат да ја видат. Нашите специјалисти претходно ќе ви ја покажат програмата. Исто така, постојат и видео прирачници достапни за секој вид програма.
 5. Добијте ја исплатата од клиенти. Можете исто така да склучите договор со клиенти, образец за кој исто така ќе обезбедиме.
Дали треба да бидете програмер или да знаете како да кодирате?
Не. Не мора да знаете како да кодирате.
Дали е можно лично да ја инсталирате програмата за клиентот?
Секако. Можно е да се работи во:
 1. Лесен режим: Инсталирањето на програмата се случува од седиштето и го вршат наши специјалисти.
 2. Рачен режим: Можете сами да ја инсталирате програмата за клиентот, ако клиентот сака да стори сé што е лично, или ако наведениот клиент не зборува англиски или руски јазици. Работејќи на овој начин можете да заработите дополнителни пари со обезбедување на техничка поддршка на клиенти.
Како можат потенцијалните клиенти да научат за вас?
 1. Прво, ќе треба да доставите рекламни брошури до потенцијалните клиенти.
 2. Ние ќе ги објавиме вашите информации за контакт на нашата веб-страница со наведениот град и земја.
 3. Можете да користите кој било метод за рекламирање со користење на сопствен буџет.
 4. Можете дури и да отворите своја веб-страница со сите потребни информации.


 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на довербаНие бараме претставници за да обезбедат софтвер на пазарот на Казахстан и во странство. Бараме претставници во регионите на Русија, Узбекистан, Киргистан, Германија, Австрија и Кина, како и Израел, Белорусија и други земји. Подетални информации се достапни на веб-страницата. Нашата компанија за развој на автоматизирана програма при проширување на границите на регионите има потреба од претставници, а сега барам претставник за продажба на долгорочна основа. Нашата организација бара претставници на компанијата, земајќи го предвид проширувањето и обезбедувањето информативна поддршка во блискиот и далечниот странство.

Бараме претставници без инвестиции, земајќи ја предвид продажбата на софтвер и добиваме одреден процент. Ние бараме претставници во регионите без инвестиции како партнери и обезбедување на клиенти со нашиот развој, за автоматизирање на процесите на производство и оптимизирање на работното време. Нашата компанија бара претставници без финансиски инвестиции, имајќи ја предвид можноста за вршење плаќања, интеграција со терминали за плаќање и трансфери преку Интернет. Фирмите што бараат претставници во региони без инвестиции можат да контактираат со наведените броеви за контакт за детални информации. Софтверот е достапен во однос на управувањето за кој било претставник за продажба, за вработените во компании од кое било поле на активност и регион, без големи финансиски инвестиции, земајќи ги предвид ниските трошоци и целосно отсуство на месечна претплата. Дистрибутерите не треба да презентираат суров производ, поради фактот што нашата компанија е лидер на пазарот.

Можностите на апликацијата се бесконечни, со можност за прилагодување на конфигурациите, избирање на потребните модули за фирма, компанија, алатки за специјалисти, трговски дистрибутери, адвокати, истражувачи итн. Потребно е минимално време за поставување на апликацијата. Постои голем избор на различни странски јазици за избор, што може да се смени во зависност од компаниите што ги бараат и клиентите во компаниите за соработка со продажен работник во одреден регион. Бараме претставник за продажба за долгорочна соработка, одговорен, извршувајќи продажба на компании во региони без никакви финансиски инвестиции, со автоматска пресметка на цената на услугите за одредена фирма, компанија. Трговските фирми и компаниите што бараат врска со нашите претставници за продажба треба да контактираат со наведените броеви за контакт во регионите на страницата. Customersе биде корисно за клиентите да научат за ниската цена, без месечна претплата и пријатен бонус во форма на двочасовна техничка поддршка. Програмата дозволува сметководство, контрола и управување, дури и од далечина, со поврзување мобилна апликација што работи во кој било регион кога е поврзана на Интернет.

Изберете модули се достапни од достапните опции, а исто така е можно да се развијат нови типови. Можно е да ја конфигурирате алатката дури и без посебно знаење. При инсталирање на камери за видео надзор, можно е да се види статусот на постапување на вработените во реално време, што е корисно за менаџерот, зголемувајќи го квалитетот и дисциплината на компанијата. Можете да поврзете неограничен број работни уреди, со повеќеканална врска и размена на пораки и податоци преку локалната мрежа. Материјалите за пребарување се достапни за брзо пронаоѓање кога внесувате барање во контекстуалниот прозорец за пребарување што го има апликацијата. Сите податоци ќе бидат зачувани во заедничка база на податоци, и кога ќе се направат резервни копии на оддалечен сервер, тие се сигурни и долгорочни. Информациите можете да ги внесувате автоматски, без финансиски инвестиции, време и напор, брзо и ефикасно пополнување на потребните документи, во кој било формат.

Исто така, секоја трговска фирма, компанија треба да комуницира со клиенти, без оглед на полето на активност. Одржувањето на единствена база на податоци за управување со односите со клиентите ви овозможува да одржувате целосни податоци за клиенти кои бараат броеви за контакт и е-пошта, со целосни податоци за работата, настаните итн. Всушност е можно да се изврши плаќање преку терминали за плаќање или трансфери преку Интернет, а системот бара податоци и ги пренесува на продажните претставници за одржување на заедничка база, достапна за работа доколку имате права за пристап. При регистрација на материјали, формирање документација, ќе биде можно да се класифицираат информациите според одредени критериуми. Ако имате контекстуален пребарувач, можно е да внесете прашање во полето за пребарување за да го оптимизирате работното време. Representativeе стане погодно и ефикасно за претставникот на продажбата да ги користи можностите со компании во потрага, фирми што бараат софтвер погоден за нив во регионите.

Исто така, алатката може да работи синхроно со разни уреди и апликации, обезбедувајќи точна работа, без финансиски инвестиции, зголемување на финансиите и оптимизирање на ресурсите. Кога водите сметка за работното време, ќе биде погодно да се анализира квалитетот и системот на финансиска работа на секој вработен што ја бара својата цел. За да се анализира ефективноста и уникатноста на нашиот систем, постои бесплатна демо верзија, без финансиски инвестиции на средства. Однапред ви благодариме за интересот и се надеваме на долгорочна соработка. Испратете барање и нашите претставници за продажба ќе ве контактираат во наведениот регион.