1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Ќе станеме претставник во Казахстан

Ќе станеме претставник во Казахстан

Дали барате деловни партнери во Казахстан?
Ние ќе ја разгледаме вашата апликација
Кои видови производи или услуги ќе ги продадеме?
Секое, можеме да разгледаме разни понуди


 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на довербаBecomeе станеме претставник во Казахстан за продажба на разни готови производи, сите видови стоки и извршена работа, токму овој формат на претставникот ја води модерната организација наречена УСУ. Постојат барања потребни за да станете претставник во Казахстан, како што е задолжителна регистрација како правно лице, со целосен сет на достапни документи. Пред да станете претставник во Казахстан, треба да работите во првокласен тим, на чие чело мора да има вешто лидерство. Дополнително, персоналот на работниот персонал е избран на детален начин со потреба за задолжително високо образование и присуство на значително искуство стекнато со текот на годините. Казахстан, со сигурност може да се каже, прима повеќе увезена стока отколку што извезува самиот, а во врска со што многу компании во моментов се обидуваат активно да се развиваат во насока на партнерски активности.

Секој претставник кој сака да влезе на голем пазар мора да ги разбере сите барања што производителите ќе му ги наметнат. Многу фирми се подготвени да бидат репрезентативни во Казахстан, вклучувајќи ја и нашата компанија, која се номинира во оваа насока, со можност да ги застапуваат интересите на странските производители. Секоја организација, прво, мора да биде подготвена за значителна одговорност, што и е доделена во рамките на партнерства и застапеност на странски производители во Казахстан. Првокласен состав на компанијата УСУ е секогаш подготвен за нови промени и постигнување на други височини што го зголемува нивото и статусот на фирмата. Секоја компанија сака да стане внимание на производителите, особено кога станува збор за долгорочна профитабилна соработка. Треба да се напомене дека сферата на репрезентативна активност може да вклучува цел синџир на разни посредници, во врска со кои ќе можете да станете претставник, со шанса да влезете во поширок развој. Колку што сте компетентни за решавање на некои прашања поврзани со продажбата, толку многу ќе можете да ги зголемите обемите и да го подигнете статусот на компанијата.

Многу организации се подготвени да станат претставници во Казахстан бидејќи оваа област на работа не бара толку многу инвестиции колку што би било потребно повторно да се отвори нов бизнис. Да се биде претставник е доста профитабилна и ветувачка работа, особено ако мислите дека стекнувате огромно искуство и истовремено ја развивате вашата компанија. Ако ја земеме предвид моменталната состојба во земјата и светот, тогаш овој вид активност може да се смета до одреден степен профитабилен и ветувачки. Ние ќе бидеме претставник во Казахстан како дел од голем производител, ова се категориите на успех кон кои се стреми секоја компанија што сака да ја окупира својата ниша во оваа област на партнерство.

Треба да се напомене дека претставник на свој начин е посебна организација, а не ангажирана личност, со склучување на договор за соработка со воведување на сите нијанси и карактеристики на заедничката работа. Партнерот, претставен од УСУ, се занимава со следење на состојбите на пазарот, поставување реклами, стоки и услуги, како и уредување и организирање на големопродажни материјали, надополнување на залихите на магацини и транспорт на производи. Современ партнер кој е подготвен да работи на условите на странски добавувач мора да ги разбере трендовите на современиот пазар, да најде начини за развој на сегментот и дистрибуција на производи, стоки и услуги. Во врска со ова, услугите обезбедени од претставник во Казахстан активно му помагаат на производителот побрзо и попрофитабилно да ги продава постојните производи, стоки и разни услуги.

Треба да се напомене дека специфичната карактеристика на оваа соработка е тоа што компанијата УСУ станува се повеќе вклучена во развој и продажба на маркетингот, а самиот производител треба да може да посвети повеќе време на производството и квалитетот на производите. Во врска со ова, овој вид на соработка може да биде привлечен од различни страни за развој на организации и продуктивен профит, во врска со кој ќе биде можно да се види како клиентите се подготвени да работат. Главната цел на партнерството од страна на претставникот во Казахстан ќе биде зголемување на продажбата, а нивото на конкурентност исто така ќе биде важно. Многу фирми се подготвени да бидат партнери, но странски снабдувач првенствено ќе се вклучи во правни лица кои веќе успеале позитивно да се препорачаат на пазарот за продажба, имајќи долгогодишно искуство и акумулирана база на клиенти.

Покрај тоа, треба да се напомене дека многу компании кои се почетници се подготвени да бидат партнери, но веќе започнаа добро, во врска со што е потребно да се изградат подетални тактики на конкуренција за да се добие посакуваниот последен пресврт. Пред да станете партнер, организацијата мора да биде подготвена, поради што е потребно да се работи на пазарот на продажба значителен период со стекнување искуство, што подоцна станува корисно во разни работни активности. Нашата компанија е подготвена да стане застапник во Казахстан, бидејќи активен и претприемнички партнер е значајно откритие за секој производител, вклучително и за странски. УСУ е подготвена да стане претставник во Казахстан на ветувачки производител, за возврат со активно учество во развојот и проширувањето на бизнисот.