1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Sisteme automatike të kontrollit të ekzekutimit
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 37
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Sisteme automatike të kontrollit të ekzekutimit

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Sisteme automatike të kontrollit të ekzekutimit - Pamja e ekranit të programit

Sistemet e automatizuara të kontrollit të ekzekutimit lejojnë çdo kompani të arrijë një nivel të ri zhvillimi. Aftësitë e automatizuara të sistemeve të tilla tejkalojnë në shumë mënyra edhe kontrollin manual më të rreptë. Çdo menaxher e di se sa e vështirë është të kontrollosh edhe një ekip të vogël, dhe sa e vështirë bëhet detyra në firmat e mëdha. Sistemet e informacionit mund të vendosin monitorim të automatizuar të secilës fazë të zbatimit, rendit, për shkak të së cilës ekzekutimi është i saktë, i qartë, i rregulluar nga afatet kohore.

Futja e kontrollit të automatizuar bën të mundur arritjen e një shkalle të lartë të disiplinës ekipore. Gjatë ekzekutimit, punonjësit bëjnë më pak gabime, kalojnë më pak kohë në rutinë, sepse qarkullimi i dokumenteve, shkëmbimi i aplikacioneve, shpërndarja e porosive për punonjësit falas bëhen të automatizuara.

Me ndihmën e sistemeve të tilla, nuk ka nevojë të punësohen specialistë të kontrollit. Programi kujton kohën, urgjencën dhe statusin e çdo kërkese në mënyrë që punonjësit të mos bëjnë gabime, të mos harrojnë gjëra të rëndësishme, mbase një kujtesë të automatizuar gjatë ekzekutimit, si dhe ndryshimin automatik të statusit kur përfundon porosia.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Kryeprogramues i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-04-22

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Softueri lejon vendosjen për kontroll të automatizuar jo vetëm të dokumenteve të regjistruara në sisteme, por edhe të udhëzimeve gojore dhe urdhrave të kokës. Gjatë ekzekutimit të tyre, gjithashtu nuk ka gabime të mëdha, neglizhencë ose pasaktësi.

Sistemet e automatizimit të informacionit bëjnë të mundur arritjen e një optimizimi gjithëpërfshirës të punës së kompanisë, rritjen e shpejtësisë dhe produktivitetit të ekipit, zvogëlimin e kostove, sigurimin e saktësisë së lartë në punën me klientët, porositë, dërgesat, prodhimin, logjistikën, financat, magazinat. E gjithë kjo është e rëndësishme dhe nuk mund të ekzistojë pa kontroll. Aftësitë e automatizuara do t'ju lejojnë të kontrolloni gjithçka në të njëjtën kohë, pa bërë ndonjë përpjekje mbinjerëzore. Ekzekutimi shumë më i saktë se më parë, kur mbikëqyrësit përdorën shenja të kuqe të lapsit në dokumentacion ose një fjalë të fortë mbi udhëzimet gojore për të tërhequr vëmendjen e interpretuesit. Sistemet e automatizuara ju lejojnë të mbani kontroll të vazhdueshëm mbi të gjitha porositë, veprimet, operacionet, dokumentet për të cilat afatet janë të përshtatshme. Në dy klikime, një menaxher mund të marrë të gjitha informacionet rreth asaj se sa projekte të rëndësishme janë duke u ekzekutuar, sa detyra dhe porosi janë kryer tashmë, cilat janë në prag të skadimit, si dhe detyrat që nuk janë përfunduar nga punonjësit, edhe pse paralajmërohen për një nevojë të tillë.

Menaxheri është në gjendje të marrë raporte të automatizuara. Sistemet e kontrollit i përpilojnë ato vetë sipas orarit ose në çdo kohë kur kërkohet informacion analitik. Disa regjisorë modernë fillojnë mëngjesin e tyre të punës vetëm me informacione të tilla në kompjuterin e tyre, pas së cilës ata kanë një temë për një ‘takim’ në mëngjes me interpretuesit. Raportet e performancës ndihmojnë në trajtimin e çështjeve komplekse dhe delikate të Burimeve Njerëzore, tregojnë punonjës të denjë për ngritje në detyrë dhe shpërblime dhe punonjës me performancë të dobët që kompania mund të bëjë pa.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Kush është përkthyesi?

Khoilo Roman

Kryeprogramues i cili mori pjesë në përkthimin e këtij softueri në gjuhë të ndryshme.

Choose language

Një qasje e automatizuar ndaj sistemeve të punës në kompani lejon marrjen e mbështetjes dhe respektimin e klientëve dhe partnerëve të biznesit. Nëse gjithçka në një kompani është e qartë, e pagabueshme, në kohë dhe pas kontratave, atëherë një kompani e tillë fillon të besohet më shumë, ata sjellin të njohurit e tyre në të dhe ua rekomandojnë kolegëve të tjerë. Kontrolli i automatizuar mbi ekzekutimin punon për ju dhe reputacionin tuaj gjatë gjithë kohës, lejon marrjen e përparësive të konsiderueshme konkurruese pa ndonjë kosto shtesë. Sistemet e automatizuara zgjidhin problemin e ndërveprimit, stafi komunikon për çështjet e biznesit më shpejt dhe më saktë, duke përjashtuar situata të tilla si 'I keqkuptuar' ose 'Ju thatë gabim'. Kontrolli është vendosur në financë, në depo, në një flotë transporti, në prodhim, në departamentin e shitjeve, si dhe në departamente dhe degë të tjera të kompanisë. Që nga prezantimi i sistemeve të tilla, të gjithë e dinë me siguri se ekzekutimi i punës nuk mund të shtyhet, ose të "shtyhet" mbi një koleg, ose të injorohet.

Fabrikat dhe firmat e automatizuara zgjidhin jo vetëm problemet e ngutshme të kontrollit, por edhe çështjet e sigurisë. Sistemet mbrojnë informacionin, eliminojnë situata të pakëndshme në të cilat të dhënat e klientëve, kontratat ‘rrjedhin’ në duart e firmave konkurruese ose bien në mashtrues. Nëse keni nevojë për të kryer me shpejtësi dhe saktësi automatizimin, duhet të zgjidhni programin e ofruar nga sistemi Software USU. Softueri USU është një kompleks i fuqishëm i industrisë i aftë për të gjitha format e veprimtarive të kontabilitetit, përfshirë kontrollin mbi ekzekutimin e aplikacioneve, porosive dhe udhëzimeve.

Procesi i automatizuar duket kështu në terma të përgjithshëm. Punonjësi e pranon aplikacionin, e përpunon shpejt, e koordinon atë në sisteme dhe e transferon atë në departamente të tjera. Specialistët kryesorë mund të shohin të gjitha urdhrat që ekzekutohen, statusin e tyre dhe ritmin e ekzekutimit. Ju mund të monitoroni zënien e linjave dhe personelit në kohë reale për të rregulluar porositë e reja, duke i shpërndarë ato tek ata që janë liruar ose lëshuar së shpejti.Porositni një sistem të automatizuar të kontrollit të ekzekutimit

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Sisteme automatike të kontrollit të ekzekutimit

Çfarë jep në fund të fundit? Rritja e porosive, rritja e xhiros, rritja e fitimeve. Kjo nuk është ajo. Aftësitë e automatizuara të Softuerit USU janë më të gjera se sa duket në shikim të parë. Ju mund t'i provoni sistemet në praktikë edhe para se të blini një licencë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të shkarkoni dhe instaloni versionin demo falas. Nëse funksionet e kontrollit duken të pamjaftueshme ose kompania ka skemën e vet për vlerësimin e performancës, zhvilluesit mund të ofrojnë krijimin e sistemeve unike të automatizuara. Programi punon lehtësisht në çdo gjuhë, gjeneron dokumente, llogaritje të automatizuara në monedha të ndryshme, gjë që është shumë e rëndësishme kur kontrolloni porositë ndërkombëtare. Ndërfaqja e lehtë e përdoruesit e sistemeve të automatizuara nuk e vë stafin në një pozitë të vështirë dhe shkakton ngadalësime në punë. Softueri i automatizuar i kontabilitetit nuk ka nevojë të paguajë një tarifë pajtimi. Menaxhimi i automatizuar i të gjitha proceseve bëhet i mundur në një rrjet të vetëm informacioni, të cilin sistemet e formojnë nga departamente, shërbime, blloqe dhe degë të ndryshme të organizatës. Menaxheri mund të kontrollojë gjithçka, nga një monitor, një pajisje e lëvizshme larg vendit të punës.

Çdo aplikim kalon nëpër disa faza të kontrollit. Raportet mbi ekzekutimin, ndryshimin e statusit, fundin e aplikimit mund të shihen në program, statistikat dhe raportimet mund të përpilohen. Aftësitë e kontrollit të automatizuar bëhen më të gjera nëse sistemet janë të integruara me faqen e internetit dhe telefoninë, kamerat video, skanuesit dhe regjistrat e parave. Aplikime, kërkesa, shpërndarje dhe shpërndarje të burimeve, transaksione monetare të mbledhura në softuer në kohë reale. Skeduluesi i integruar ju ndihmon të pranoni plane dhe t'i ndani ato në detyra më të vogla, të shpërndani detyra midis ekzekutorëve në varësi të punësimit të tyre aktual, vendosni afatet e njoftimit dhe monitoroni ekzekutimin. Gjithashtu, planifikuesi bëhet një ndihmës profesional në përpilimin e buxhetit, duke bërë parashikime.

Në mënyrën e automatizuar, sistemet kompozojnë çdo dokument, çertifikatë, aplikim të nevojshëm për punë. Për këtë, shabllonët e nevojshëm për kontrata, fatura, akte dhe forma të tjera vendosen në sistem. Ju mund t'i ndryshoni ato në çdo kohë duke importuar mostra të reja. Softueri do t'ju lejojë t'i qaseni saktë çështjeve të punës me klientët dhe furnitorët. Për një kontroll të besueshëm, formohen regjistra të hollësishëm, në të cilët për çdo person ose organizatë është e mundur të gjurmohen të gjitha marrëdhëniet dhe zgjidhjet, porositë e përfunduara dhe në progres për momentin. Produkti i automatizuar USU Software lejon punën pa kufizime me skedarë të çdo formati dhe lloji. Ato mund të shtohen si shtojca në kartat personale të klientit, kartat e mallrave dhe materialeve, në detyrat teknologjike për prodhim. Kjo rrit saktësinë e ekzekutimit. Kontrolli mund të vendoset si nga departamentet ashtu edhe nga specialistët personalisht. Sistemet shfaqin një grup të punës së bërë, kohën e punuar, pajtueshmërinë me disiplinën e brendshme, dhe automatikisht llogarisin shumën e pagesës në varësi të sasisë së punës së bërë.

Në një mënyrë të automatizuar, sistemet hartojnë çdo raport, duke punuar jo vetëm me numra dhe rekorde por edhe me grafikë, tabela dhe diagrame. Në formë grafike, treguesit më kompleksë janë gjithmonë më të lehtë për t'u vlerësuar. Kontroll i besueshëm i lehtësuar nga sistemet e librave elektronikë të referencës, në të cilat është e mundur të futni standardet teknologjike, GOST, karakteristikat që janë të rëndësishme për ekzekutim, por të vështira për memorizimin dhe llogaritjet manuale. Programi automatikisht dërgon reklama dhe buletine me SMS, e-mail ose mesazhe. Kështu që është e mundur të informohen klientët për gatishmërinë e porosive, për ofertat e reja interesante dhe tërheqëse.

Ndihma e softuerit USU rregullon dhe kontrollon të gjitha çështjet financiare dhe të ruajtjes, duke garantuar kontroll të besueshëm të çdo transaksioni, duke përjashtuar çdo abuzim ose mashtrim dhe vendime të gabuara gjatë ekzekutimit. Për punonjësit e kompanisë dhe klientët e rregullt, si shtesë e sistemeve të automatizuara, USU Software ka zhvilluar aplikacione zyrtare për celularë. Me ndihmën e tyre, telekomanda është e lehtë dhe komunikimi bëhet më efikas dhe produktiv. Organizata është në gjendje të vendosë koleksionin e vlerësimeve të klientëve, të cilët janë në gjendje të vlerësojnë ekzekutimin e porosive të tyre me SMS. Falë kësaj, është e mundur të monitorohet vazhdimisht shërbimi dhe cilësia. Funksionet e automatizuara të Softuerit USU janë më efektive nëse menaxheri zbaton kontrollin menaxherial me këshilla të dobishme nga Bibla e Udhëheqësit Modern.