1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit

Programe për automatizimin e biznesit

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi
Tregti dhe depoProdhim dhe produkteOperacionet financiareNdihma mjekësoreIndustria e bukuriseSporte dhe rekreacionMakina dhe dorëzimShërbime për njerëzitPër secilën organizatëKemi mbi njëqind programe. Jo të gjitha programet janë përkthyer. Këtu mund të shihni listën e plotë të softuerëve