1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Ne jemi duke kërkuar përfaqësues

Ne jemi duke kërkuar përfaqësues

USU

A doni të bëheni partneri ynë i biznesit në qytetin ose vendin tuaj?A doni të bëheni partneri ynë i biznesit në qytetin ose vendin tuaj?
Na kontaktoni dhe ne do të shqyrtojmë kërkesën tuaj
Çfarë do të shisni?
Softuer automatizimi për pothuajse çdo lloj biznesi. Ne kemi më shumë se njëqind lloje të produkteve. Ne gjithashtu mund të zhvillojmë softuer të personalizuar sipas kërkesës.
Si do të fitoni para?
Ju do të fitoni para nga:
 1. Shitja e licencave të programit për secilin përdorues individual.
 2. Sigurimi i orëve fikse të mbështetjes teknike.
 3. Përshtatja e programit për secilin përdorues.
A ka ndonjë tarifë fillestare për tu bërë partner?
Jo, nuk ka asnjë tarifë!
Sa para do të bëni?
50% nga çdo porosi!
Sa para kërkohen për të investuar në mënyrë që të filloni të punoni?
Ju duhen shumë pak para në mënyrë që të filloni të punoni. Ju duhen vetëm pak para për të shtypur broshurat reklamuese për t'i dorëzuar ato në organizata të ndryshme, në mënyrë që njerëzit të mësojnë rreth produkteve tona. Ju madje mund t'i shtypni ato duke përdorur printerët tuaj nëse përdorimi i shërbimeve të dyqaneve të shtypshkronjës duket pak shumë i shtrenjtë në fillim.
A ka nevojë për një zyrë?
Jo. Mund të punoni edhe nga shtëpia!
Çfarë do të bësh?
Për të shitur me sukses programet tona do t'ju duhet:
 1. Dorëzoni broshura reklamuese në kompani të ndryshme.
 2. Përgjigjuni thirrjeve telefonike nga klientët e mundshëm.
 3. Kaloni emrat dhe informacionin e kontaktit të klientëve të mundshëm në zyrën qendrore, kështu që paratë tuaja nuk do të zhduken nëse klienti vendos të blejë programin më vonë dhe jo menjëherë.
 4. Ju mund të duhet të vizitoni klientin dhe të kryeni prezantimin e programit nëse ata dëshirojnë ta shohin atë. Specialistët tanë do t'ju demonstrojnë programin paraprakisht. Ka edhe video mësimore të disponueshme për secilin lloj programi.
 5. Merrni pagesën nga klientët. Ju gjithashtu mund të lidhni një kontratë me klientët, një model për të cilin ne gjithashtu do t'ju ofrojmë.
A keni nevojë të jeni programues ose dini të kodoni?
Jo. Ju nuk duhet të dini se si të kodoni.
A është e mundur që personalisht të instaloni programin për klientin?
Sigurisht Possibleshtë e mundur të punohet në:
 1. Modaliteti i lehtë: Instalimi i programit ndodh nga zyra qendrore dhe kryhet nga specialistët tanë.
 2. Modaliteti manual: Ju mund ta instaloni vetë programin për klientin, nëse një klient dëshiron të bëjë gjithçka personalisht, ose nëse klienti në fjalë nuk flet gjuhë angleze ose ruse. Duke punuar në këtë mënyrë ju mund të bëni para shtesë duke siguruar mbështetje teknike për klientët.
Si mund të mësojnë klientët e mundshëm për ju?
 1. Së pari, do t'ju duhet të dorëzoni broshura reklamuese tek klientët e mundshëm.
 2. Ne do të publikojmë informacionin tuaj të kontaktit në faqen tonë të internetit me qytetin dhe vendin tuaj të specifikuar.
 3. Ju mund të përdorni çdo metodë reklamimi që dëshironi duke përdorur buxhetin tuaj.
 4. Ju madje mund të hapni faqen tuaj në internet me të gjitha informacionet e nevojshme të siguruara.


 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimiNe jemi duke kërkuar përfaqësues për të siguruar softuer në tregun e Kazakistanit dhe jashtë saj. Ne po kërkojmë përfaqësues në rajonet e Rusisë, Uzbekistanit, Kirgistanit, Gjermanisë, Austrisë dhe Kinës, si dhe Izraelit, Bjellorusisë dhe vendeve të tjera. Informacione më të hollësishme janë në dispozicion në faqen e internetit. Kompania jonë për zhvillimin e një programi të automatizuar kur zgjeron kufijtë e rajoneve ka nevojë për përfaqësues, dhe tani po kërkoj një përfaqësues të shitjeve në baza afatgjata. Organizata jonë po kërkon përfaqësues të kompanisë, duke marrë parasysh zgjerimin dhe sigurimin e mbështetjes së informacionit në vendet e afërta dhe të jashtme.

Ne po kërkojmë përfaqësues pa investime, duke marrë parasysh shitjet e programeve dhe duke marrë një përqindje të caktuar. Ne po kërkojmë përfaqësues në rajone pa investime si partnerë dhe duke u siguruar klientëve zhvillimin tonë, për të automatizuar proceset e prodhimit dhe për të optimizuar kohën e punës. Kompania jonë po kërkon përfaqësues pa investime financiare, duke marrë parasysh mundësinë e kryerjes së pagesave, integrimin me terminalet e pagesave dhe transferimet në internet. Firmat që kërkojnë përfaqësues në rajone pa investime mund të kontaktojnë numrat e specifikuar të kontaktit për informacion të detajuar. Softueri është i disponueshëm në drejtim të menaxhimit për çdo përfaqësues të shitjeve, për punonjësit në kompani të çdo fushe të veprimtarisë dhe rajonit, pa një investim të madh financiar, duke marrë parasysh koston e ulët dhe mungesën e plotë të një pagese mujore. Shpërndarësit nuk kanë nevojë të paraqesin një produkt të papërpunuar, për faktin se ndërmarrja jonë është lider i tregut.

Mundësitë e aplikimit janë të pafundme, me aftësinë për të personalizuar konfigurimet, duke zgjedhur modulet e nevojshme për një firmë, kompani, mjete për specialistë, shpërndarës të tregtisë, avokatë, studiues, etj. Duhet një kohë minimale për të konfiguruar aplikacionin. Ekziston një përzgjedhje e madhe e gjuhëve të ndryshme të huaja për të zgjedhur, të cilat mund të ndryshohen në varësi të kompanive që kërkojnë dhe klientëve në kompani për bashkëpunim me një punonjës shitjesh në një rajon të veçantë. Ne po kërkojmë një përfaqësues të shitjeve për bashkëpunim afatgjatë, të përgjegjshëm, duke kryer shitje tek kompanitë në rajone pa ndonjë investim financiar, me llogaritjen automatike të kostos së shërbimeve për një firmë të veçantë, kompani. Firmat tregtare dhe kompanitë që kërkojnë lidhje me përfaqësuesit tanë të shitjes duhet të kontaktojnë numrat e specifikuar të kontaktit në rajonet në sit. Do të jetë e dobishme për klientët të mësojnë për koston e ulët, pa tarifë mujore dhe një bonus të këndshëm në formën e mbështetjes teknike dy-orëshe. Programi lejon llogari, kontroll dhe menaxhim, qoftë edhe nga distanca, duke lidhur një aplikacion celular që funksionon në çdo rajon kur lidhet me internetin.

Modulet e zgjedhura janë në dispozicion nga opsionet e disponueshme dhe është gjithashtu e mundur të zhvilloni lloje të reja. Shtë e mundur të konfiguroni programin edhe pa njohuri të veçanta. Kur instaloni kamera CCTV, është e mundur të shihni statusin e veprimeve të punonjësve në kohë reale, gjë që është e dobishme për menaxherin, duke rritur cilësinë dhe disiplinën e ndërmarrjes. Ju mund të lidhni një numër të pakufizuar të pajisjeve që punojnë, me një lidhje me shumë kanale dhe shkëmbimin e mesazheve dhe të dhënave përmes rrjetit lokal. Materialet e kërkimit janë në dispozicion për tu gjetur shpejt kur futni një pyetje në dritaren e kërkimit kontekstual që ka aplikacioni. Të gjitha të dhënat do të ruhen në një bazë të dhënash të përbashkët dhe kur rezervohen në një server të largët, ato janë të besueshme dhe afatgjata. Ju mund të futni informacion automatikisht, pa investime financiare, kohë dhe përpjekje, duke plotësuar shpejt dhe me efikasitet dokumentet e nevojshme, në çdo format.

Gjithashtu, çdo firmë tregtare, kompani ka nevojë të ndërveprojë me klientët, pavarësisht nga fusha e veprimtarisë. Mirëmbajtja e një baze të të dhënave të vetme për menaxhimin e marrëdhënieve me klientin ju lejon të mbani të dhëna të plota për klientët që kërkojnë numra kontakti dhe e-mail, me të dhëna të plota për punën, ngjarjet, etj. Në të vërtetë është e mundur të bësh një pagesë përmes terminaleve të pagesave ose transferimeve në internet, dhe sistemi kërkon për të dhëna dhe i transferon te përfaqësuesit e shitjeve për të ruajtur një bazë të përbashkët, të disponueshme për punë nëse keni të drejta hyrjeje. Kur regjistroni materiale, duke formuar dokumentacion, do të jetë e mundur të klasifikoni informacionin sipas disa kritereve. Nëse keni një motor kërkimi kontekstual, është e mundur të fusni një pyetje në kërkim të një kuti për të optimizuar kohën e punës. Do të bëhet e përshtatshme dhe efektive për përfaqësuesin e shitjeve të përdorë mundësitë me kompanitë kërkuese, firmat që kërkojnë softuer të përshtatshëm për ta në rajone.

Gjithashtu, ndërmarrja mund të punojë sinkronisht me pajisje dhe aplikacione të ndryshme, duke siguruar punë të saktë, pa investime financiare, duke rritur financat dhe duke optimizuar burimet. Kur mbani shënim orët e punës, do të jetë e përshtatshme për të analizuar cilësinë dhe sistemin e punës financiare të secilit punonjës që kërkon qëllimin e tij. Për të analizuar efektivitetin dhe unikalitetin e sistemit tonë, ekziston një version demo falas, pa investime financiare të fondeve. Ne ju falënderojmë paraprakisht për interesin tuaj dhe presim bashkëpunimin afatgjatë. Dërgoni një kërkesë dhe përfaqësuesit tanë të shitjeve do t'ju kontaktojnë në rajonin tuaj të specifikuar.