1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi pikeun pesenan sareng pangiriman
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 495
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Akuntansi pikeun pesenan sareng pangiriman

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Akuntansi pikeun pesenan sareng pangiriman - Potret layar program

Program Sistem Akuntansi Universal dirancang khusus pikeun bisnis suksés logistik, angkutan, kurir bahkan perusahaan dagang: parangkat lunak anu dipikiran sacara saksama ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajadikeun otomatis prosés kerja, ningkatkeun organisasi padamelan, ngontrol palaksanaan pesenan, ngalacak unggal tahapan. pangiriman, nganalisis kualitas jasa anu disayogikeun sareng ngajaga akuntansi detil unggal pesenan anu asup sareng réngsé. Parangkat lunak anu kami tawarkeun nyayogikeun rupa-rupa alat pikeun sistematisasi sadaya bidang bisnis, tina ngajaga sareng ngamutahirkeun pangkalan data pikeun ngembangkeun rencana kauangan pikeun masa depan; tapi tugas utama sistem ieu solves akuntansi pesenan jeung pangiriman. Pangiriman barang butuh prosés koordinasi anu ati-ati sareng nyukcruk sacara real-time supados gancang ngarobih rute sareng nyandak sadaya ukuran anu dipikabutuh pikeun minuhan pesenan saluyu sareng tanggal anu direncanakeun. Ku kituna, sistem akuntansi nyumbang kana perbaikan kualitas jasa, konversi luhur requests customer, perluasan jeung ngembangkeun bisnis jeung, tangtosna, resi panghasilan tinggi konsistén.

Parangkat lunak USU bénten sareng sistem anu sami dina betah sareng kacepetan damel di jerona, struktur visual sareng antarmuka. Program akuntansi dibagi kana tilu blok utama, masing-masing ngalaksanakeun tugasna sorangan sareng dihubungkeun sareng anu sanés. Bagian Rujukan mangrupakeun perpustakaan data anu terus diropéa sarta supplemented ku pamaké. Éta nyimpen inpormasi ngeunaan barang kauangan sareng rekening bank, kontak karyawan sareng palanggan, data cabang, kisaran jasa sareng biaya, jadwal penerbangan sareng katerangan rute. Bagian Modul mangrupikeun anu utama sareng mangrupikeun ruang kerja pikeun ngadaptar pesenan énggal pikeun pangiriman sareng ngawaskeun pesenan anu nuju lumangsung. Unggal pesenan ngandung émbaran ngeunaan pangirim jeung panarima, subyek pangiriman, dimensi, waragad, kontraktor, itungan waragad jeung harga. Dina waktos anu sami, program éta ngalaksanakeun fungsi ngeusian kuitansi sareng slip pangiriman otomatis, ogé nyitak dokumén anu disarengan, anu nyederhanakeun padamelan sareng ngajantenkeun langkung éfisién. Ogé, inpormasi ngeunaan pesenan tiasa diimpor sareng diékspor tina sistem dina format file MS Excel sareng MS Word. Ku ngajadwalkeun kiriman ka hareup, koordinator bakal ngagampangkeun prosés pangiriman kargo. Ku kituna, blok Modules mangrupakeun sumberdaya gawé full-fledged tunggal pikeun sakabéh departemén. Bagian Laporan nyayogikeun seueur kasempetan pikeun akuntansi kauangan sareng manajemén ngaliwatan fungsi ngahasilkeun rupa-rupa laporan pikeun période anu tangtu. Manajemén perusahaan iraha waé tiasa unggah inpormasi analitis ngeunaan dinamika sareng struktur panghasilan, laju pertumbuhan kauntungan, sareng kauntungan perusahaan. Sakur inpormasi kauangan tiasa ditingali dina bentuk grafik sareng diagram.

Sistem akuntansi pesenan pangiriman dipikabutuh pikeun jasa kurir pikeun ngalacak kualitas palaksanaan pesenan, ngalaksanakeun unggal tahapan transportasi, pariksa kewajaran sadaya biaya anu ditanggung, ngontrol patuh indikator panghasilan saleresna sareng anu direncanakeun, jsb. Mésér Akuntansi Universal Parangkat lunak sistem pikeun padamelan anu épéktip sareng éfisién!

Parangkat lunak jasa kurir ngamungkinkeun anjeun gampang ngatasi rupa-rupa pancén sareng ngolah seueur inpormasi ngeunaan pesenan.

Akuntansi pikeun pangiriman nganggo program USU bakal ngamungkinkeun anjeun gancang ngalacak minuhan pesenan sareng ngawangun jalur kurir sacara optimal.

Program pangiriman ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalacak minuhan pesenan, ogé ngalacak indikator kauangan umum pikeun sadayana perusahaan.

Kalayan akuntansi operasional pikeun pesenan sareng akuntansi umum di perusahaan pangiriman, program pangiriman bakal ngabantosan.

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Ahli sarta lulugu programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-05-20

Otomatisasi jasa kurir, kalebet pikeun usaha leutik, tiasa nyandak kauntungan anu ageung ku ngaoptimalkeun prosés pangiriman sareng ngirangan biaya.

Program pikeun pangiriman barang ngamungkinkeun anjeun gancang ngawas palaksanaan pesenan boh dina jasa kurir sareng logistik antar kota.

Program kurir bakal ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun rute pangiriman sareng ngahémat waktos perjalanan, ku kituna ningkatkeun kauntungan.

Lacak pangiriman barang nganggo solusi profésional ti USU, anu ngagaduhan fungsionalitas sareng laporan anu lega.

Automation pangiriman anu dieksekusi sacara kompeten ngamungkinkeun anjeun ngaoptimalkeun karya kurir, ngahémat sumber daya sareng artos.

Upami perusahaan meryogikeun akuntansi pikeun jasa pangiriman, maka solusi anu pangsaéna nyaéta parangkat lunak ti USU, anu ngagaduhan fungsionalitas canggih sareng ngalaporkeun anu lega.

Akunting pinuh ku jasa kurir tanpa masalah sareng repot bakal disayogikeun ku parangkat lunak ti perusahaan USU kalayan fungsionalitas anu saé sareng seueur fitur tambahan.

Pangropéa pinuh ku pangkalan klien kalayan indikasi kontak, rapat sareng acara, ngirim béwara ngeunaan diskon sareng acara sanés.

Ngirimkeun bewara individu ka konsumén ngeunaan status sareng minuhan pesenan, ogé panginget ngeunaan kabutuhan mayar.

manajemén hutang jeung pangaturan, resi timely dana ti klien, pencegahan kaayaan deficit finansial.

Analisis daya beuli konsumén ku generating laporan ngeunaan tagihan rata, kitu ogé nyokot kana akun kinerja finansial unggal poé gawé.

Sistim nu boga parabot pamasaran pikeun corong jualan keur ngabandingkeun indikator jumlah nawaran pangiriman dijieun, konsumén nu geus ngahubungi, sarta sabenerna réngsé kiriman.

Perhatian khusus dibayar pikeun tumut kana akun indikator kauangan anu paling penting tina payback bisnis, ngevaluasi dinamika kauntungan sareng nilai poténsialna, nganalisa Profitability sareng prospek pangwangunan.

Éta merenah pikeun ngalaksanakeun pagawéan anu saling nyambungkeun sadaya departemén dina platform kerja tunggal sareng hiji prosedur kerja sareng organisasi prosés.



Mesen hiji akuntansi pikeun pesenan sarta pangiriman

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Akuntansi pikeun pesenan sareng pangiriman

Pesenan ngalangkungan prosedur persetujuan éléktronik, anu sacara signifikan nyepetkeun transportasi.

Akuntansi gaji dilaksanakeun ku ngajadikeun otomatis itungan piecework sareng persentase gajih, anu ngabantosan ngaleungitkeun kasus kasalahan.

Kasempetan anu cukup pikeun ramalan kauangan anu épéktip, kalayan ngitung statistik tina période katukang sareng formasi rencana bisnis.

Rute pangiriman tiasa robih salami angkot upami diperyogikeun.

Inok kinerja tanaga ku cara nganggap pamakean waktos damel sareng kagancangan ngalaksanakeun tugas anu ditugaskeun.

Sistim nu ngidinan Anjeun pikeun ngagantelkeun sagala kantétan sarta ngirimkeunana ku email.

Rupa-rupa konfigurasi program tiasa nyumponan sadaya sarat sareng prosés internal organisasi kusabab kalenturan setélan.

Akuntansi pikeun hasil anu ditampi dina konteks barang panghasilan ngamungkinkeun pikeun ngaidentipikasi daérah pangwangunan anu paling ngajangjikeun.