1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akunting pikeun panerus
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 583
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Akunting pikeun panerus

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Akunting pikeun panerus - Potret layar program

Logistik mangrupikeun prosés anu rumit sareng nyéépkeun waktos, anu ngalibatkeun seueur perusahaan sareng mitra anu saling pakait: konsumén, agén jalur laut sareng lautan, panerus angkutan barang, operator, agén logistik, ogé anu gaduh kendaraan. Nalika nyayogikeun jasa logistik, perlu pikeun ngawaskeun padamelan unggal jalma anu tanggel waler pikeun mastikeun kualitas transportasi anu luhur. Akuntansi panerus angkutan barang ngamungkinkeun anjeun nyusun inpormasi ngeunaan panyayogi jasa sareng ngatur damel sareng aranjeunna, sahingga nyumbang kana transparansi sadaya prosés logistik, idéntifikasi tepat waktos tina kakurangan sareng pamekaran langkah-langkah paningkatan. Program USU-Soft tina akuntansi forwarder nyayogikeun anjeun sareng sababaraha rupa pakakas pikeun ningkatkeun organisasi sareng ngajantenkeun bisnis anjeun suksés, ogé koordinat sadaya sét prosés transportasi sareng sacara efektif ngembangkeun hubungan sareng operator sareng ningkatkeun daya saing.

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Ahli sarta lulugu programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-05-20

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Kauntungan utama sareng bédana antara parangkat lunak sareng program 1C anu biasa henteu diragukeun otomatis tina operasi damel sareng palaksanaan gancangna. Akuntansi sareng program panerus pengiriman barang USU-Soft ngamungkinkeun pangguna ngasupkeun, nyimpen sareng ngapdet inpormasi komprehensif ngeunaan propaider jasa transportasi, kalebet inpormasi kontak, dokumén, ogé pikeun ngajaga jadwal pembayaran sareng ngawas pamayaran. Anjeun bakal ngahargaan bédana antara program akuntansi panerus kami sareng sadaya sistem anu sanés, sabab parangkat lunak kami gaduh kalenturan sareng genah. Éta ogé ngagaduhan antarmuka anu gaya, sareng anjeun tiasa ngaraoskeun gampang operasi; éta adaptasi kana spésifikasi bisnis sareng ngagaduhan struktur saderhana sareng kahartos anu diwangun ku tilu blok. Bagéan Diréktori mangrupikeun basis data anu dimuat inpormasi nalika ngajalankeun operasi dina modeu otomatis. Bagéan Modul mangrupikeun ruang damel dimana spesialis tiasa nyiptakeun pamenta pikeun ngangkut sareng mésér komponén anu diperyogikeun, nyusun rute sareng ngitung hiber, ogé ngalacak jalanna tiap bagian tina rute. Blok Laporan ngamungkinkeun anjeun ngahasilkeun sareng ngaunduh sababaraha laporan kauangan sareng manajemén pikeun sababaraha jaman. Hirarki sapertos kitu langkung jelas sareng langkung merenah tibatan akuntansi panerus kargo dina program 1C.


Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Saha penerjemahna?

Khoilo Roman

Kapala programer anu milu narjamahkeun parangkat lunak ieu kana basa anu béda.

Choose language

Salaku tambahan, padamelan sadaya jurusan disingkronkeun dina hiji sumber. Manajer palanggan bakal tiasa ngajaga basis data palanggan, nganggona pikeun ngirim surat sareng ngawas efektivitas iklan. Departemen logistik nyiptakeun paménta pikeun ngamimitian prosés transportasi sareng nyusun itungan anu diperyogikeun. Jurusan transportasi tiasa ngawaskeun kaayaan pakakas sareng ngatur parantosan tepat waktu pikeun pangropéa pikeun sadaya armada kendaraan. Koordinator tiasa gampang ngalacak sareng nyirian kumaha tiap tahap transportasi ku panerus dilaksanakeun. Puncak manajemén nampi alat boh pikeun ngendalikeun padamelan sadaya departemén sareng nganalisis data anu dicandak pikeun ngembangkeun ukuran dina optimalisasi bisnis. Akuntansi pikeun panerus angkutan barang perusahaan ngamungkinkeun anjeun ngaleungitkeun kasus downtime, tempat parkir sareng biaya anu teu direncanakeun, ogé ngarobih rute kalayan gampang sareng ngaluarkeun arahan anyar upami diperlukeun. Jasa pikeun komunikasi anu gancang sareng operator ngalangkungan telepon, SMS sareng pesen e-mail ogé sayogi, anu deui ngabédakeun perangkat lunak kami. Akuntansi jasa pengiriman barang ngamungkinkeun anjeun pikeun ngarekam biaya anu saleresna ditampi ku unggal supir sareng kukituna ngabantosan pikeun leres ngitung jumlah anu kedah dibayar ku masing-masing klien, ngitung sadayana biaya.



Pesen akuntansi pikeun panerusna

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Akunting pikeun panerus

Penilitian kana kalibutan masing-masing jurusan anu bertanggung jawab dimungkinkeun ku aplikasi akuntansi, ogé analisa waktos anu diséépkeun dina panyatujuan sareng paningkatan organisasi kerja. Inpormasi anu digabungkeun dina sadaya cabang sareng babagian perusahaan dikumpulkeun dina waktosna, ogé data dina sadaya panyayogi jasa logistik sareng gudang. Kami nawiskeun anjeun sistem akuntansi anu merenah pikeun panerus bantosan boh di perusahaan ageung sareng perusahaan alit kusabab kalenturan setélan. Nalika padamel anjeun kedah ngalaksanakeun tugas, anjeunna ngagaduhan peringatan pikeun ngalakukeun éta. Sadaya dokumén dihasilkeun sacara otomatis, sapertos persetujuan transportasi, lambaran data kendaraan, sareng makalah pemeliharaan. Sistem akuntansi pikeun panerusna ngajantenkeun sadayana prosés saderhana sareng gancang, ngémutan kartu bahan bakar anu dikaluarkeun pikeun supir, standar konsumsi bahan bakar, mileage anu direncanakeun, ngagantian cairan sareng suku cadang anu tepat waktuna. Fitur anu khas tina program akuntansi pikeun panerus nyaéta kamampuan nyusun jadwal mingguan muat sareng ngabongkar dina kontén konsumén, panerus, rute, titik keberangkatan sareng tujuan. Gambar kerja anu lengkep sareng visual unggal hiber ditepikeun ka unggal pangguna: anu mesen transportasi, kesiapan kendaraan, tempat pengiriman sareng kiriman, anu nampi kargo, naha pembayaran parantos dilakukeun sareng sajabina.

Hatur nuhun kana aplikasi, anjeun ngatur resi pembayaran, arus kas, sareng manajemén hutang. Ngalaksanakeun analitik kauangan anu komprehensif gampang berkat laporan ngeunaan sababaraha kompleksitas, presentasi data dina bentuk grafik sareng diagram dina kontéks daérah bisnis, kendaraan, biaya, sareng sanés. Ku sistem akuntansi anjeun ngalaksanakeun akuntansi manajemén operasional pikeun ngembangkeun ukuran pikeun ngaoptimalkeun kagiatan parusahaan. Sedengkeun pikeun fitur integrasi, software tiasa diintegrasikeun sareng halaman wéb organisasi anjeun. Upami anjeun hoyong ngaevaluasi kinerja unggal padamel, maka inok tanaga ku parangkat lunak, ogé mendakan spesialis anu pangsaéna dina organisasi anjeun. Ngembangkeun hubungan sareng palanggan sareng ngajaga basis data CRM sapinuhna, ogé nganalisis analisis kinerja manajer klien. Kamampuh nyimpen témplat pikeun kontrak sareng dokumén sanés anu saderhana sareng nyepetkeun prosés nyusun sareng ngadaptarkeun kontrak.