1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontabiliteti për përcjellësin
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 179
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti për përcjellësin

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Kontabiliteti për përcjellësin - Pamja e ekranit të programit

Logjistika është një proces kompleks dhe kërkon shumë kohë, i cili përfshin shumë kompani dhe partnerë të ndërlidhur: klientë, agjentë të linjave detare dhe oqeanike, transportues mallrash, transportues, agjentë logjistikë, si dhe pronarë të automjeteve. Kur siguroni shërbime logjistike, është e nevojshme të monitoroni punën e secilit person përgjegjës për të siguruar cilësi të lartë të transportit. Kontabiliteti i transportuesve të mallrave ju lejon të strukturoni informacionin në lidhje me ofruesit e shërbimeve dhe të rregulloni punën me ta, duke kontribuar kështu në transparencën e të gjitha proceseve logjistike, identifikimin në kohë të mangësive dhe zhvillimin e masave të përmirësimit. Programi USU-Soft i kontabilitetit të përcjellësit ju ofron një sërë mjetesh të ndryshme për të përmirësuar organizimin dhe për ta bërë biznesin tuaj të suksesshëm, si dhe për të koordinuar të gjithë grupin e proceseve të transportit dhe për të zhvilluar në mënyrë efektive marrëdhëniet me transportuesit dhe për të rritur konkurrencën.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Ekspert dhe programues kryesor i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-05-27

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Avantazhi dhe ndryshimi kryesor midis softuerit dhe një programi të zakonshëm 1C është padyshim automatizimi i operacioneve të punës dhe zbatimi i tyre i shpejtë. Kontabiliteti me programin USU-Soft forwarder të mallrave lejon përdoruesit të hyjnë, të ruajnë dhe azhurnojnë informacione gjithëpërfshirëse në lidhje me ofruesit e shërbimeve të transportit, përfshirë informacionin e kontaktit, dokumentet, si dhe të mbajnë një orar pagese dhe të monitorojnë pagesat. Ju do të vlerësoni ndryshimin midis programit tonë të kontabilitetit të përcjellësit dhe të gjitha sistemeve të tjera, pasi softueri ynë ka fleksibilitet dhe komoditet. Ai gjithashtu ka një ndërfaqe me stil dhe me të mund të shijoni lehtësinë e funksionimit; ai përshtatet me specifikat e biznesit dhe ka një strukturë të thjeshtë dhe të kuptueshme që përbëhet nga tre blloqe. Seksioni Directories është një bazë të dhënash në të cilën ngarkohet informacioni gjatë kryerjes së operacioneve të punës në një mënyrë të automatizuar. Seksioni i Moduleve është një hapësirë pune ku specialistët mund të krijojnë kërkesa për transport dhe të blejnë komponentët e nevojshëm, të hartojnë itinerare dhe të llogarisin fluturimet, si dhe të gjurmojnë kalimin e secilës pjesë të itinerarit. Blloku i Raporteve ju lejon të gjeneroni dhe shkarkoni raporte të ndryshme financiare dhe të menaxhimit për çdo periudhë të caktuar. Një hierarki e tillë është shumë më e qartë dhe më e përshtatshme sesa llogaritja e transportuesve të mallrave në programet 1C.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Kush është përkthyesi?

Khoilo Roman

Kryeprogramues i cili mori pjesë në përkthimin e këtij softueri në gjuhë të ndryshme.

Choose language

Përveç kësaj, puna e të gjitha departamenteve është sinkronizuar në një burim të vetëm. Menaxherët e shërbimit ndaj klientit do të jenë në gjendje të mbajnë një bazë të të dhënave të klientit, ta përdorin atë për të dërguar posta dhe për të monitoruar efektivitetin e reklamave. Departamenti i logjistikës krijon kërkesa për të filluar procesin e transportit dhe për të hartuar llogaritjet e nevojshme. Departamenti i transportit është në gjendje të monitorojë gjendjen e pajisjeve dhe të rregullojë përfundimin në kohë të mirëmbajtjes për të gjithë flotën e automjeteve. Koordinatorët janë në gjendje të gjurmojnë dhe shënojnë me lehtësi se si kryhet secila fazë e transportit nga transportuesit. Menaxhmenti i lartë merr mjete si për të kontrolluar punën e të gjitha departamenteve ashtu edhe për të analizuar të dhënat e marra për të zhvilluar masa në optimizmin e biznesit. Kontabiliteti për transportuesit e mallrave të kompanisë ju lejon të eliminoni rastet e ndërprerjes, parkimit dhe shpenzimeve të paplanifikuara, si dhe të ndryshoni rrugët me lehtësi dhe të lëshoni udhëzime të reja nëse është e nevojshme. Shërbimet për komunikim të shpejtë me transportuesit përmes telefonisë, SMS dhe mesazheve e-mail janë gjithashtu të disponueshme, të cilat përsëri dallojnë në mënyrë të favorshme softuerin tonë. Kontabiliteti i shërbimeve të transportuesve të mallrave ju lejon të regjistroni kostot aktuale të bëra nga çdo shofer dhe në këtë mënyrë të ndihmoni për të llogaritur saktë shumën e pagueshme nga secili klient, duke marrë parasysh të gjitha shpenzimet.Porositni një llogari për përcjellësin

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Kontabiliteti për përcjellësin

Vlerësimi i përfshirjes së secilit departament përgjegjës është i mundur me aplikimin e kontabilitetit, si dhe analizën e kohës së kaluar për miratimin dhe përmirësimin e organizimit të punës. Informacioni i konsoliduar për të gjitha degët dhe divizionet e ndërmarrjes mblidhet në kohë, si dhe të dhëna për të gjithë ofruesit e shërbimeve logjistike dhe magazinat. Ne ju ofrojmë një sistem të përshtatshëm të kontabilitetit për ndihmën e përcjellësve si në ndërmarrjet e mëdha ashtu edhe në ndërmarrjet e vogla për shkak të fleksibilitetit të cilësimeve. Kur punonjësi juaj ka nevojë të kryejë një detyrë, ai ose ajo merr një alarm për ta bërë këtë. Të gjitha dokumentet gjenerohen automatikisht, të tilla si miratimi i transportit, fletët e të dhënave të automjetit dhe letrat e mirëmbajtjes. Sistemi i kontabilitetit për transferuesit i bën të gjitha proceset të thjeshta dhe të shpejta, duke marrë parasysh kartat e karburantit të lëshuara për drejtuesit, standardet e konsumit të karburantit, kilometrazhin e planifikuar, zëvendësimin në kohë të lëngjeve dhe pjesëve të këmbimit. Një tipar dallues i programit të kontabilitetit për përcjellësit është aftësia për të hartuar oraret javore të ngarkimit dhe shkarkimit në kontekstin e klientëve, përcjellësve, rrugëve, pikave të nisjes dhe destinacioneve. Një diagram i hollësishëm dhe vizual i punës për secilin fluturim i paraqitet secilit përdorues: kush urdhëroi transportin, gatishmëria e automjetit, cilat vende të dërgesës dhe dorëzimit, kush e pranon ngarkesën, nëse është bërë pagesa etj.

Falë aplikimit, ju kontrolloni marrjen e pagesave, rrjedhën e parave dhe menaxhimin e borxhit. Kryerja e një analize gjithëpërfshirëse financiare është e lehtë falë raporteve me kompleksitet të ndryshëm, prezantimit të të dhënave në formën e grafikëve dhe diagrameve në kontekstin e zonave të biznesit, automjeteve, kostove, etj. Me sistemin e kontabilitetit ju kryeni kontabilitetin e menaxhimit operacional për të zhvilluar masa për të optimizuar aktivitetet e kompanisë. Sa i përket veçorive të integrimit, softueri mund të integrohet në faqen e internetit të organizatës suaj. Nëse dëshironi të vlerësoni performancën e secilit punonjës, atëherë kontrolloni personelin me softuerin, si dhe gjeni specialistët më të mirë në organizatën tuaj. Zhvilloni marrëdhënie me klientët dhe mbani një bazë të dhënash të plotë CRM, si dhe bëni analizë të performancës së menaxherëve të klientit. Aftësia për të ruajtur shabllonet për kontrata dhe dokumente të tjera thjeshton dhe shpejton procesin e hartimit dhe nënshkrimit të kontratave.