1. USU
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi kanggo sing nerusake
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 274
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: Otomasi bisnis

Akuntansi kanggo sing nerusake

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?

Yen sampeyan pengin kenal karo program kasebut, cara paling cepet yaiku nonton video lengkap, banjur download versi demo gratis lan nggarap dhewe. Yen perlu, njaluk presentasi saka dhukungan teknis utawa maca pandhuane.



Akuntansi kanggo sing nerusake - Screenshot program

Logistik minangka proses rumit lan akeh wektu, sing kalebu akeh perusahaan lan mitra sing gegandhengan: pelanggan, agen jalur laut lan segara, pengiriman barang, operator, agen logistik, uga pamilik kendaraan. Nalika nyedhiyakake layanan logistik, kudu ngawasi karya saben wong sing duwe tanggung jawab kanggo njamin transportasi sing berkualitas. Akuntansi pengiriman barang ngidini sampeyan nyusun informasi babagan panyedhiya layanan lan ngatur kerja bareng, saengga menehi transparansi kabeh proses logistik, identifikasi kekurangan wektu sing tepat lan pangembangan langkah perbaikan. Program akuntansi forwarder USU-Soft nyedhiyakake macem-macem alat kanggo nambah organisasi lan nggawe bisnis sukses, uga koordinasi kabeh proses transportasi lan efektif nggawe hubungan karo operator lan nambah daya saing.

Sapa sing pangembang?

Akulov Nikolay

Kepala programmer sing melu desain lan pangembangan piranti lunak iki.

Tanggal kaca iki dideleng:
2024-04-18

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Keuntungan lan bedane utama antarane piranti lunak lan program 1C sing biasa yaiku otomatisasi operasi kerja lan implementasine sing cepet. Akuntansi karo program forwarder barang USU-Soft ngidini pangguna ngetik, nyimpen lan nganyari informasi lengkap babagan panyedhiya layanan transportasi, kalebu informasi kontak, dokumen, uga kanggo njaga jadwal pembayaran lan ngawasi pembayaran. Sampeyan bakal ngerti prabédan antara program akuntansi forwarder lan kabeh sistem liyane, amarga piranti lunak kita nduweni keluwesan lan kenyamanan. Sampeyan uga duwe antarmuka sing apik, lan sampeyan bisa ngrasakake gampang operasi; adaptasi karo spesifik bisnis lan duwe struktur sing gampang lan dingerteni sing kasusun saka telung blok. Bagean Direktori minangka basis data sing informasi dimuat nalika nindakake operasi ing mode otomatis. Bagéan modul minangka ruang kerja ing ngendi spesialis bisa nggawe panjaluk transportasi lan tuku komponen sing dibutuhake, nggawe rute lan ngetung penerbangan, uga nglacak dalane saben bagean rute kasebut. Blok Lapuran ngidini sampeyan ngasilake lan ndownload macem-macem laporan finansial lan manajemen kanggo periode tartamtu. Hierarki kaya ngono luwih jelas lan luwih gampang dibandhingake karo akuntansi pengiriman barang ing program 1C.


Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.

Sapa sing dadi penerjemah?

Khoilo Roman

Kepala programmer sing melu nerjemahake piranti lunak iki menyang basa sing beda-beda.

Choose language

Kajaba iku, karya kabeh departemen diselarasake ing siji sumber. Manajer layanan pelanggan bakal bisa njaga basis data pelanggan, digunakake kanggo ngirim email lan ngawasi efektifitas pariwara. Departemen logistik nggawe panjaluk kanggo miwiti proses transportasi lan nggawe petungan sing dibutuhake. Departemen transportasi bisa ngawasi kahanan peralatan lan ngatur rampunging pangopènan kanggo kabeh armada kendaraan. Koordinator bisa nglacak lan menehi tandha kepiye saben tahap transportasi ditindakake dening para forwarder. Manajemen paling dhuwur nampa alat kanggo ngontrol karya kabeh departemen lan nganalisis data sing dipikolehi kanggo ngembangake langkah-langkah ing optimalisasi bisnis. Akuntansi kanggo perusahaan pengirim barang kasebut ngidini sampeyan ngilangi downtime, parkir lan biaya sing ora direncanakake, uga gampang ngganti rute lan nerbitake instruksi anyar yen prelu. Layanan kanggo komunikasi cepet karo operator liwat telpon, SMS lan pesen e-mail uga kasedhiya, sing maneh mbedakake piranti lunak kita. Akuntansi layanan pengiriman barang ngidini sampeyan nyathet biaya nyata sing ditindakake dening saben driver lan saéngga mbantu ngetung jumlah sing kudu dibayar kanthi bener dening saben klien, kanthi ngetrapake kabeh biaya.



Pesen akuntansi kanggo sing nerusake

Kanggo tuku program, mung nelpon utawa nulis kanggo kita. Spesialis kita bakal setuju karo sampeyan babagan konfigurasi piranti lunak sing cocog, nyiapake kontrak lan invoice kanggo pambayaran.



Carane tuku program?

Instalasi lan latihan ditindakake liwat Internet
Wektu sing dibutuhake: 1 jam, 20 menit



Sampeyan uga bisa pesen pangembangan piranti lunak khusus

Yen sampeyan duwe syarat piranti lunak khusus, pesen pangembangan khusus. Banjur sampeyan ora kudu adaptasi karo program kasebut, nanging program kasebut bakal disesuaikan karo proses bisnis sampeyan!




Akuntansi kanggo sing nerusake

Pambiji babagan keterlibatan saben departemen sing tanggung jawab bisa ditindakake kanthi aplikasi akuntansi, uga analisis wektu sing ditindakake kanggo nyetujoni lan perbaikan organisasi kerja. Informasi gabungan ing kabeh cabang lan divisi perusahaan dikumpulake kanthi tepat wektu, uga data ing kabeh panyedhiya layanan logistik lan gudang. We nawakake sistem akuntansi sing cocog kanggo pitulung para maju ing perusahaan gedhe lan perusahaan cilik amarga fleksibilitas setelan. Nalika karyawan sampeyan kudu nindakake tugas, dheweke bakal menehi tandha supaya bisa nindakake. Kabeh dokumen digawe kanthi otomatis, kayata persetujuan transportasi, sheet data kendharaan, lan kertas pangopènan. Sistem akuntansi kanggo para forwarder nggawe kabeh proses gampang lan cepet, kanthi mempertimbangkan kertu bahan bakar sing ditanggepi kanggo driver, standar konsumsi bahan bakar, jarak tempuh sing direncanakake, ganti cairan lan suku cadang sing tepat wektu. Fitur khas program akuntansi kanggo para forwarder yaiku kemampuan nggawe jadwal muatan lan bongkar muat minggon ing konteks pelanggan, panerus, rute, titik keberangkatan lan tujuan. Diagram kerja sing rinci lan visual kanggo saben pesawat ditampilake kanggo saben pangguna: sing pesen transportasi, kesiapan kendaraan, papan pengiriman lan pengiriman, sing nampa kargo, apa wis dibayar lan liya-liyane.

Thanks kanggo aplikasi, sampeyan ngontrol kuitansi pembayaran, arus kas, lan manajemen utang. Nggawe analitik finansial sing komprehensif gampang banget amarga laporan kerumitan sing beda-beda, presentasi data kanthi wujud grafik lan diagram ing konteks area bisnis, kendaraan, biaya, lan liya-liyane. Kanthi sistem akuntansi sampeyan nindakake akuntansi manajemen operasional kanggo nggawe langkah-langkah kanggo ngoptimalake kegiatan perusahaan. Minangka fitur integrasi, piranti lunak bisa dilebokake karo situs web organisasi sampeyan. Yen sampeyan pengin ngevaluasi kinerja saben karyawan, banjur audit personel nganggo piranti lunak kasebut, uga temokake spesialis paling apik ing organisasi sampeyan. Ngembangake hubungan karo pelanggan lan njaga database CRM lengkap, uga analisis kinerja manajer klien. Kemampuan kanggo nyimpen template kanggo kontrak lan dokumen liyane nyederhanakake lan nyepetake proses nggawe lan mlebu kontrak.