1. USU
  2.  ›› 
  3. Програми за автоматизација на бизнисот
  4.  ›› 
  5. Хоило Роман - Главен развивач. Архитект на бази на податоци. Преведувач на софтверот.

Хоило Роман

Специјализација Главен развивач. Архитект на бази на податоци. Преведувач на софтверот.
Образование University of Bath (Great Britain)
Достигнувања Тренер и учител по проектни методи на настава, Google едукатор, ментор на победнички тимови на натпревари по роботика.
Искуство Повеќе од 10 години искуство во програмирање и автоматизирање на претпријатија
Почеток на работа 2015-11-02
Области на активност