1. USU
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi ing logistik
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 630
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: Otomasi bisnis

Akuntansi ing logistik

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?

Yen sampeyan pengin kenal karo program kasebut, cara paling cepet yaiku nonton video lengkap, banjur download versi demo gratis lan nggarap dhewe. Yen perlu, njaluk presentasi saka dhukungan teknis utawa maca pandhuane.



Akuntansi ing logistik - Screenshot program

Ora ana perusahaan sing bisa dienggo kanthi sukses tanpa sistem akuntansi sing wis diadegake kanthi efisien kanggo kabeh kontrol proses, kerja sing ditindakake, gerakan lan biaya gudang. Kaya organisasi liyane, perusahaan logistik duwe spesifik kegiyatan dhewe, sing program kasebut adaptasi karo USU-Soft tanpa ana masalah. Kanthi bantuan piranti lunak iki, akuntansi ing logistik bakal malih saka prosedur sing angel lan rumit dadi alat analisis komprehensif, optimalisasi lan perbaikan proses organisasi sing ana.

Sapa sing pangembang?

Akulov Nikolay

Expert lan pangareping programmer sing melu ing desain lan pangembangan piranti lunak iki.

Tanggal kaca iki dideleng:
2024-05-31

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Logistik, yaiku akuntansi sing kudu nyiyapake pangowahan data kanthi nyata, kudu nganyari informasi lan pelacakan terus-terusan ing saben tahap pelaksanaan pesanan. Aplikasi USU-Soft nyedhiyakake nganyari data saiki amarga bagean Direktori program. Blokir iki ngemot informasi sing diurutake menyang folder: Dhuwit nyimpen setelan finansial; nggunakake folder Klien, sampeyan bisa nglacak ngasilake pariwara lan nganakake analisis pemasaran; Organisasi ngemot kabeh cabang lan dhaptar karyawan perusahaan; uga ana informasi rinci babagan proses bisnis lan area kegiatan, standar konsumsi bahan bakar, biaya layanan operator pihak katelu. Bagean Direktori ngidini sampeyan entuk otomatisasi analisis data lan kabeh jinis pitungan ing akuntansi logistik, nyumbang kanggo bener data lan ngilangi kesalahan sing ana ing operasi akuntansi manual. Akuntansi gudang nduweni peran penting ing logistik, lan program kontrol logistik sing diusulake mbantu nyiyapake operasi gudang cepet lan replenishment gudang sing tepat waktu kanthi suku cadang kanggo armada kendaraan. Akuntansi transparan uga difasilitasi dening manajemen dokumen elektronik lan sistem persetujuan, ing ngendi kabeh wong sing duwe tanggung jawab diwenehi kabar babagan tekane cathetan layanan anyar lan ngawasi wektu tugas kasebut. Mangkono, pengaturan prosedur internal perusahaan dadi luwih apik.


Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.

Sapa sing dadi penerjemah?

Khoilo Roman

Kepala programmer sing melu nerjemahake piranti lunak iki menyang basa sing beda-beda.

Choose language

Program akuntansi layanan logistik ngidini sampeyan nggawe karya sing efektif karo pelanggan kanthi njaga basis data pelanggan, nggawe panjaluk transportasi, kinerja pelacakan, uga ngontrol kuitansi dana. Pakaryan manajer kanthi pengawasan manajemen sing ketat ndadekake layanan transportasi luwih apik lan menehi perusahaan kompetitif. Akuntansi pelanggan ing logistik kanthi pitulung saka sistem kontrol logistik USU-Soft luwih gampang lan luwih cepet, nalika sampeyan entuk akeh alat kanggo nggarap database CRM. Bagean Laporan ngidini sampeyan ndownload laporan finansial lan manajemen babagan layanan sing diwenehake, biaya sing ditanggung, pamulihan biaya, kontrol inventaris lan untung. Laporan bisa ngemot grafik visual lan diagram lan bisa digawe kanggo periode apa wae. Akuntansi ing logistik nyedhiyakake macem-macem kesempatan kanggo analisis bisnis sing komprehensif, kalebu ing konteks saben unit transportasi. Keuntungan khusus piranti lunak yaiku kemampuan kanggo ngawasi terus-terusan proses pangopènan: saben kendaraan ing armada duwe status lan tanggal pangopènan sing dijadwalake, sing perlu dielingake dening program manajemen logistik. Mangkono, program akuntansi logistik njamin pangopènan sing tepat lan mriksa kahanan kendharaan, uga kasedhiyan peralatan sing efisien kanggo pelaksanaan pesanan sing lancar.



Pesen akuntansi ing logistik

Kanggo tuku program, mung nelpon utawa nulis kanggo kita. Spesialis kita bakal setuju karo sampeyan babagan konfigurasi piranti lunak sing cocog, nyiapake kontrak lan invoice kanggo pambayaran.



Carane tuku program?

Instalasi lan latihan ditindakake liwat Internet
Wektu sing dibutuhake: 1 jam, 20 menit



Sampeyan uga bisa pesen pangembangan piranti lunak khusus

Yen sampeyan duwe syarat piranti lunak khusus, pesen pangembangan khusus. Banjur sampeyan ora kudu adaptasi karo program kasebut, nanging program kasebut bakal disesuaikan karo proses bisnis sampeyan!




Akuntansi ing logistik

Sistem akuntansi ing logistik minangka alat sing efektif banget kanggo ngetrapake rencana perusahaan lan kanggo nambah proses lan ngatur kualitas layanan. Piranti lunak akuntansi logistik ngatasi kabeh operasi, lan para pelanggan mesthi bakal seneng karo layanan sampeyan! Skema karya visual menehi gambaran lengkap babagan proses sing lagi ditindakake: rute rinci kanggo saben transportasi, kesiapan kendharaan, poin pengiriman lan bongkar muat, pemain sing ditugasake, pitungan rute lan kabeh biaya, uga kasedhiyan kuitansi awis saka klien. Program kontrol logistik njamin pangembangan kabijakan finansial sing kompeten amarga analisis arus kas kanthi terus-terusan lan penilaian efektivitas keputusan manajemen. Piranti lunak kerja siji saka kabeh departemen lan divisi ngidini sampeyan njaga tanggung jawab sing dhuwur lan nggabungake data operasional ing kabeh perusahaan.

Amarga fleksibilitas setelan sistem, piranti lunak kasebut cocog kanggo kabeh jinis organisasi lan adaptasi karo spesifik kegiatan kasebut. Akuntansi gudang USU-Soft mbantu nambah inventaris lan nyimpen barang kanthi cukup volume. Sampeyan entuk dhaptar informasi lengkap babagan saben unit transportasi: nomer, merek, pamilik, kapasitas nggawa; sampeyan uga bisa ngunggah dokumen, kalebu paspor teknis. Piranti lunak kasebut ngelingake wektu ngganti dokumen kanggo transportasi supaya netepi aturan sing wis ditemtokake. Panyimpenan versi elektronik saka macem-macem dokumen uga bisa digunakake ing sistem (kontrak, formulir pesanan, invoice, kartu bahan bakar), uga mbukak kanthi cepet. Sampeyan bisa nyusun prosedur pangopènan sing direncanakake lan ngawasi implementasine. Analisis rinci babagan akuntansi lan penilaian gudang organisasi gaweyan ing gudang mesthine bakal mbantu banget.

Werna lan status unit transportasi sing beda nggambarake gambaran babagan rasio kendharaan sing lagi ndandani lan siap digunakake. Integrasi informasi sistem akuntansi karo situs web perusahaan sampeyan kasedhiya, yen perlu. Sampeyan nglacak saben mobil: nomer titik, panggonan lan wektu parkir, jarak tempuh saben dina saben dina, lan menehi informasi cepet marang pelanggan. Sampeyan bakal bisa ngasilake laporan babagan pakaryan saben karyawan lan ngevaluasi kinerja lan kemampuane kanthi efektif nggunakake jam kerja.