1. USU
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Iklan ing distribusi email
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 576
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: Otomasi bisnis

Iklan ing distribusi email

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?

Yen sampeyan pengin kenal karo program kasebut, cara paling cepet yaiku nonton video lengkap, banjur download versi demo gratis lan nggarap dhewe. Yen perlu, njaluk presentasi saka dhukungan teknis utawa maca pandhuane.



Iklan ing distribusi email - Screenshot program

Iklan ing kampanye email saiki digunakake dening macem-macem jinis perusahaan, perusahaan lan organisasi, amarga efektif banget kanggo promosi barang lan layanan apa wae, lan uga bisa narik pelanggan anyar, narik kawigaten karo macem-macem gampang-to- ndeleng bahan. Minangka aturan, ana panggonan sing rada penting ing aktivitas marketing, lan mulane ora nggumunake yen saiki dheweke tansah nyoba menehi perhatian, pasukan lan sumber daya. Sampeyan uga kudu dicathet yen panggunaan aktif lan aplikasi sing kompeten ing praktik bisa nduwe pengaruh sing apik kanggo kualitas layanan, kinerja finansial lan kesadaran merek, sing uga dadi faktor penting kanggo nggayuh sukses bisnis.

Biasane, iklan email ditindakake kanthi nggunakake lampiran tambahan: gambar, gambar, foto, presentasi, video, lan liya-liyane. barang utawa barang sing saiki sawetara pemain ing pasar komersial nawakake tuku. Ing kasus sing terakhir, bisa uga dadi toko peralatan elektronik, dealer mobil, toko kelontong, distributor aditif panganan, lan pusat blanja lan hiburan. Ing wektu sing padha, surat kaya iki paling kerep dikirim sadurunge acara utawa acara populer: kaya dodolan massal, acara promosi, sore liburan.

Sampeyan uga perlu kanggo nyorot kasunyatan sing dianjurake kanggo melu iklan ing kampanye Email amarga efektifitas lan efisiensi: dina iki mesthine minangka salah sawijining alat marketing sing paling populer, lan konversi kadhangkala tekan meh 50% !!! Kajaba iku, miturut studi saka majalah kondhang, miturut skema pitungan ROI, kanggo saben $ 1 investasi ana sekitar $ 28.

Titik positif liyane ing kene yaiku kanthi bantuan bisa tekan akeh pangguna Internet, sing, mesthi, bisa nambah kesempatan kanggo narik pelanggan anyar, lan uga bisa nyimpen dhuwit sing akeh. amarga cara kuwi biasane ora mbutuhake investasi serius. lan investasi: dibandhingake opsi liyane. Kajaba iku, sawetara fitur positif yaiku kanthi pendekatan sing bener, manajemen bakal bisa aktif komunikasi karo target pamirsa, sing kasengsem ing barang, layanan, barang, tawaran, lan liya-liyane.

Sistem akuntansi universal duwe alat sing apik kanggo ngatur macem-macem jinis surat: individu lan akeh. Kajaba iku, nggunakake piranti lunak kasebut, sampeyan bisa nindakake tumindak sing dibutuhake kanthi cepet lan tanpa masalah, amarga manajer bakal langsung nylametake ing kene: solusi fungsional intuisi, prentah sing jelas, tombol panas, jendela layanan sing trep, lan otomatis maju. mode ... Sing terakhir, ing tartamtu, kalebu mung fungsi pitungan numerik matématika, kang bakal utamané efektif nalika sampeyan kudu cepet ngetung biaya babakan dhuwit ngirim layang akeh liwat layanan mbayar.

Akeh dividen lan keuntungan saka program saka merek USU uga bakal nggawa kasunyatan sing dibangun ing akeh laporan informatif, ringkesan statistik, tabel perbandingan, denah rinci lan diagram demo. Amarga kabeh mau, kabeh kegiatan perusahaan bakal difasilitasi sacara signifikan lan nyata, amarga saiki manajer lan karyawan bakal duwe informasi sing paling relevan: babagan kabutuhan ngirim surat massal utawa individu, sukses marketing sing wis ana. kampanye, efektifitas karyawan individu lan Managers, item income financial , dinamika revenue iklan, bali ing investasi ing layanan e-mail mbayar, operator seluler utawa utusan cepet.

Program kanggo olahpesen SMS ngasilake template, kanthi basis sampeyan bisa ngirim pesen.

Program kanggo ngirim woro-woro bakal mbantu supaya klien tansah gaul karo kabar paling anyar!

Program newsletter email kasedhiya kanggo dikirim menyang pelanggan ing saindenging jagad.

Program kanggo nelpon klien bisa nelpon atas jenenge perusahaan sampeyan, ngirim pesen sing dibutuhake kanggo klien ing mode swara.

Sampeyan bisa ndownload program kanggo mailing ing bentuk versi demo kanggo nyoba fungsi saka situs web Sistem Akuntansi Universal.

Sapa sing pangembang?

Akulov Nikolay

Expert lan pangareping programmer sing melu ing desain lan pangembangan piranti lunak iki.

Tanggal kaca iki dideleng:
2024-05-27

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Nalika ngirim SMS akeh, program kanggo ngirim SMS wis ngetung total biaya ngirim pesen lan mbandhingaké karo imbangan ing akun.

Piranti lunak mailing Viber ngidini ngirim surat ing basa sing trep yen perlu sesambungan karo klien manca.

Program kanggo SMS liwat Internet ngidini sampeyan nganalisa pangiriman pesen.

Program gratis kanggo mailing menyang e-mail ngirim pesen menyang alamat e-mail sing sampeyan pilih saka program kasebut.

Program olahpesen SMS gratis kasedhiya ing mode uji, tuku program kasebut dhewe ora kalebu biaya langganan saben wulan lan dibayar sepisan.

Program mailing ngidini sampeyan masang macem-macem file lan dokumen ing lampiran, sing digawe kanthi otomatis dening program kasebut.

Telpon gratis kasedhiya minangka versi demo sajrone rong minggu.

Program kanggo ngirim SMS bakal mbantu sampeyan ngirim pesen menyang wong tartamtu, utawa ngirim surat massal menyang sawetara panampa.

Piranti lunak SMS minangka asisten sing ora bisa diganti kanggo bisnis lan interaksi karo klien!

Program olahpesen otomatis nggabungake karya kabeh karyawan ing database program siji, sing nambah produktivitas organisasi.

Mailing lan akuntansi surat ditindakake liwat e-mail kanggo klien.


Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.

Sapa sing dadi penerjemah?

Khoilo Roman

Kepala programmer sing melu nerjemahake piranti lunak iki menyang basa sing beda-beda.

Choose language

Kanggo menehi kabar marang pelanggan babagan diskon, nglaporake utang, ngirim pengumuman utawa undhangan penting, sampeyan mesthi butuh program surat!

Program kanggo telpon metu bisa diganti miturut kepinginan individu saka pelanggan dening pangembang perusahaan kita.

Program kanggo ngirim layang menyang nomer telpon dieksekusi saka rekaman individu ing server sms.

Program kanggo mailing massal bakal ngilangi kabutuhan kanggo mbentuk pesen sing padha kanggo saben klien kanthi kapisah.

Program kanggo ngirim SMS saka komputer nganalisa status saben pesen sing dikirim, nemtokake manawa dikirim utawa ora.

Program olahpesen viber ngidini sampeyan mbentuk basis pelanggan siji kanthi kemampuan kanggo ngirim pesen menyang utusan Viber.

Program gratis kanggo distribusi email ing mode uji coba bakal mbantu sampeyan ndeleng kemampuan program kasebut lan kenal karo antarmuka kasebut.

Format virtual ngatur turnover dokumentasi ora mung bakal nggampangake nggawe bahan teks anyar, nanging uga ngilangi kebingungan ing sistematisasi utawa ngurutake kabeh informasi layanan sing kasedhiya.

Ngundhuh piranti lunak komputer akuntansi mung butuh wektu sing sithik, lan operasi luwih lanjut mbutuhake sumber daya cilik saka RAM komputer pribadi.

Sampeyan bisa kanthi aman ndhaptar server mail sing sampeyan butuhake saiki, banjur miwiti ngirim pariwara menyang akeh panampa.

Pitungan otomatis bakal ngidini sampeyan ngetung biaya awis kanggo kabar mbayar utawa tandha sing ditindakake liwat akun bisnis kanggo para pengusaha: ing Email, Viber, Telpon Swara, SMS lan liya-liyane.



Mesen pariwara ing distribusi email

Kanggo tuku program, mung nelpon utawa nulis kanggo kita. Spesialis kita bakal setuju karo sampeyan babagan konfigurasi piranti lunak sing cocog, nyiapake kontrak lan invoice kanggo pambayaran.



Carane tuku program?

Instalasi lan latihan ditindakake liwat Internet
Wektu sing dibutuhake: 1 jam, 20 menit



Sampeyan uga bisa pesen pangembangan piranti lunak khusus

Yen sampeyan duwe syarat piranti lunak khusus, pesen pangembangan khusus. Banjur sampeyan ora kudu adaptasi karo program kasebut, nanging program kasebut bakal disesuaikan karo proses bisnis sampeyan!




Iklan ing distribusi email

Nganggep sifat marketing bakal nuduhake efektifitas macem-macem kampanye iklan, acara promosi, acara gedhe. Iki bakal mbantu sampeyan ngerteni, umpamane, jinis Tandha Bulk sing paling migunani lan kabar apa sing kudu digunakake ing mangsa ngarep.

Nalika nyetel kampanye Email sing digandhengake karo iklan apa wae, pangguna bisa ngatur macem-macem parameter: jeneng pangirim, server, port, login, enkoding.

Thanks kanggo serep, manajemen bakal bisa nyimpen basis informasi kanthi periodik lan kanthi mangkono njamin keamanan data.

Saliyane ngatur ngirim pesen email kanggo iklan, sampeyan bisa nggunakake cara liya: contone, Viber messenger. Ing kasus iki, sing apik, sampeyan kudu mbayar biasane mung kanggo pesen sing dikirim lan diwaca (yen sampeyan duwe akun bisnis).

Versi tes gratis sistem akuntansi universal kasedhiya kanggo diundhuh ing situs web USU. Ing kana, pangguna bisa akrab karo macem-macem artikel, materi lan entri sing menarik.

Audit finansial, kalebu biaya pariwara, marketing, mailing, Server email lan layanan mbayar, bakal difasilitasi kanthi alat sing cocog. Kanthi bantuan kasebut, analisis informasi sing ditemtokake bakal dadi kualitas lan gampang sabisa.

Sajrone pambentukan basis pelanggan sing manunggal, sampeyan uga bakal bisa nglacak lan ngrekam idin saka wong kanggo ngumpulake, nganalisa lan ngolah data, yaiku, njupuk idin kanggo nampa email, pesen telpon lan file liyane kanggo pariwara.

Sampeyan bakal bisa nggawe lan nyipta opsi dhewe kanggo template kanggo surat Email. Ing kasus iki, proses interaksi karo pamirsa target bakal luwih gampang, amarga yen perlu, bisa kanthi cepet ngirim proposal sing wis siap.

Basis data siji bakal menehi kesempatan kanggo ndhaptar akeh pelanggan, supplier lan kontraktor. Ing kene pangguna program bakal bisa ngrekam informasi kontak, nulis rincian pribadhi, ngowahi file sing wis ana, dibagi bahan sing wis dilebokake sadurunge menyang macem-macem kategori lan klompok, nggawe dhaptar lan dhaptar dhewe.

Visualisasi status ngirim pesen lan layang nyebabake pemahaman sing luwih apik babagan informasi, amarga manajer bakal langsung bisa nemokake: file elektronik sing kasil dikirim utawa sing isih ditundha.

Program sing dirancang kanggo ngatur kampanye email kanggo iklan bisa nyimpen arsip unsur teks sing dikirim lan file liyane. Thanks kanggo iki, mengko sampeyan bakal bisa ndeleng layang perlu, pesen lan cathetan.