1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Reklama në shpërndarjen e emailit
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 922
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Reklama në shpërndarjen e emailit

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Reklama në shpërndarjen e emailit - Pamja e ekranit të programit

Reklamimi në fushatat me email aktualisht përdoret nga një numër i madh i llojeve të ndryshme të kompanive, ndërmarrjeve dhe organizatave, pasi është shumë efektiv në promovimin e çdo malli dhe shërbimi, si dhe është i aftë të tërheqë klientë të rinj, duke i tërhequr ata me lehtësi të ndryshme. shikoni materialet. Si rregull, ajo zë një vend mjaft të rëndësishëm në aktivitetet e marketingut, dhe për këtë arsye nuk është aspak për t'u habitur që tani ata gjithmonë përpiqen t'i kushtojnë shumë vëmendje, forca dhe burime. Vlen gjithashtu të theksohet se përdorimi aktiv dhe zbatimi i tij kompetent në praktikë mund të ketë një efekt të mirë në cilësinë e shërbimit, performancën financiare dhe ndërgjegjësimin e markës, e cila, nga ana tjetër, është gjithashtu një faktor i rëndësishëm për arritjen e suksesit të biznesit.

Zakonisht, reklamimi me email kryhet duke përdorur bashkëngjitje shtesë: fotografi, imazhe, foto, prezantime, video, etj. Kjo ju lejon të përcillni informacione të rëndësishme për klientin në mënyrën më vizuale të qartë dhe në të njëjtën kohë të tregoni, për shembull, ato mallra ose gjëra që për momentin ofron për t'i blerë ndonjë lojtar në tregun komercial. Në rastin e fundit, nga rruga, mund të jetë një dyqan i pajisjeve elektronike, një shitës makinash, një zinxhir ushqimor, një shpërndarës i aditivëve ushqimorë dhe një qendër tregtare dhe argëtuese. Në të njëjtën kohë, këto lloj letrash dërgohen më shpesh përpara ngjarjeve ose ngjarjeve të njohura: si shitje masive, ngjarje promocionale, mbrëmje festash.

Është gjithashtu e nevojshme të theksohet fakti se rekomandohet përfshirja në reklamim në fushatën e Email-it për shkak të efektivitetit dhe efikasitetit të saj: sot është me siguri një nga mjetet më të njohura të marketingut, dhe konvertimi i tij ndonjëherë arrin pothuajse 50% !!! Për më tepër, sipas një studimi të një reviste të njohur, sipas skemës së llogaritjes së ROI, për çdo 1 dollarë investim ka rreth 28 dollarë.

Një pikë tjetër pozitive këtu është se me ndihmën e saj është e mundur të arrihet një numër i madh i përdoruesve të internetit, gjë që, natyrisht, rrit shumë shanset për të tërhequr klientë të rinj, dhe gjithashtu bëhet e mundur të kurseni një shumë të konsiderueshme parash, pasi metoda të tilla zakonisht nuk kërkojnë investime serioze. dhe investimi: krahasuar me opsionet e tjera. Plus, disa veçori pozitive janë se me qasjen e duhur, menaxhmenti do të jetë në gjendje të komunikojë në mënyrë aktive me audiencën e synuar, e cila është e interesuar paraprakisht për mallra, shërbime, gjëra, oferta, etj.

Sistemet universale të kontabilitetit kanë mjete të shkëlqyera për organizimin e llojeve të ndryshme të postimeve: individuale dhe me shumicë. Për më tepër, duke përdorur këto programe, do të jetë e mundur të kryhen veprimet e nevojshme mjaft shpejt dhe pa asnjë problem, pasi menaxherët do të vijnë menjëherë në shpëtim këtu: zgjidhje funksionale intuitive, komanda të qarta, çelësa të nxehtë, dritare të përshtatshme shërbimi dhe automatike të avancuara. mënyrat ... Kjo e fundit, në veçanti, përfshin vetëm funksionin e llogaritjes numerike matematikore, e cila do të jetë veçanërisht efektive kur duhet të llogaritni shpejt kostot monetare të dërgimit të letrave me shumicë përmes shërbimeve me pagesë.

Shumë dividentë dhe përfitime të programit nga marka USU do të sjellin edhe faktin se ato janë ndërtuar në raporte të shumta informative, përmbledhje statistikore, tabela krahasimi, diagrame të detajuara dhe diagrame demo. Për shkak të të gjithave, i gjithë aktiviteti i kompanisë do të lehtësohet ndjeshëm dhe në mënyrë të prekshme, sepse tani menaxherët dhe punonjësit do të kenë informacionin më të rëndësishëm në dispozicionin e tyre: mbi përshtatshmërinë e kryerjes së çdo postimi masiv ose individual, suksesin e marketingut ekzistues. fushatat, efektiviteti i punonjësve dhe menaxherëve individualë, zërat e të ardhurave financiare, dinamika e të ardhurave nga reklamat, kthimi i investimit në shërbimet e postës elektronike me pagesë, operatorët celularë ose mesazherët e çastit.

Programi për mesazhe SMS gjeneron shabllone, në bazë të të cilave mund të dërgoni mesazhe.

Programi për dërgimin e njoftimeve do t'ju ndihmojë t'i mbani klientët tuaj gjithmonë të përditësuar me të rejat më të fundit!

Programi i buletinit të emailit është i disponueshëm për t'u dërguar klientëve në të gjithë botën.

Programi për thirrjen e klientëve mund të telefonojë në emër të kompanisë suaj, duke transmetuar mesazhin e nevojshëm për klientin në modalitetin zanor.

Ju mund ta shkarkoni programin për postim në formën e një versioni demo për të testuar funksionalitetin nga faqja e internetit e Sistemit Universal të Kontabilitetit.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Ekspert dhe programues kryesor i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-05-27

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Kur dërgoni SMS me shumicë, programi për dërgimin e SMS para-llogarit koston totale të dërgimit të mesazheve dhe e krahason atë me gjendjen në llogari.

Softueri i postimeve Viber lejon dërgimin e postës në një gjuhë të përshtatshme nëse është e nevojshme për të bashkëvepruar me klientë të huaj.

Programi për SMS në internet ju lejon të analizoni dërgimin e mesazheve.

Programi falas për dërgimin e postës në e-mail dërgon mesazhe në çdo adresë e-mail që ju zgjidhni për dërgim nga programi.

Një program falas i mesazheve SMS është i disponueshëm në modalitetin e testimit, blerja e vetë programit nuk përfshin praninë e tarifave të abonimit mujor dhe paguhet një herë.

Programi i postimit ju lejon të bashkëngjitni skedarë dhe dokumente të ndryshme në një bashkëngjitje, të cilat gjenerohen automatikisht nga programi.

Telefonuesi falas është i disponueshëm si një version demo për dy javë.

Një program për dërgimin e SMS do t'ju ndihmojë t'i dërgoni një mesazh një personi specifik, ose të bëni një postim masiv te disa marrës.

Softueri SMS është një asistent i pazëvendësueshëm për biznesin tuaj dhe ndërveprimin me klientët!

Programi i automatizuar i mesazheve konsolidon punën e të gjithë punonjësve në një bazë të dhënash të vetme programi, gjë që rrit produktivitetin e organizatës.

Postimi dhe kontabilizimi i letrave kryhet përmes postimit të e-mail për klientët.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Kush është përkthyesi?

Khoilo Roman

Kryeprogramues i cili mori pjesë në përkthimin e këtij softueri në gjuhë të ndryshme.

Choose language

Për të njoftuar klientët për zbritjet, për të raportuar borxhet, për të dërguar njoftime ose ftesa të rëndësishme, do t'ju duhet patjetër një program për letra!

Programi për thirrjet dalëse mund të ndryshohet sipas dëshirës individuale të klientit nga zhvilluesit e kompanisë sonë.

Programi për dërgimin e letrave në numrat e telefonit ekzekutohet nga një rekord individual në serverin sms.

Programi për postime masive do të eliminojë nevojën për të formuar mesazhe identike për secilin klient veç e veç.

Programi për dërgimin e SMS nga një kompjuter analizon statusin e secilit mesazh të dërguar, duke përcaktuar nëse ai është dorëzuar apo jo.

Programi i mesazheve viber ju lejon të formoni një bazë të vetme klientësh me aftësinë për të dërguar mesazhe te mesazheri Viber.

Një program falas për shpërndarjen e postës elektronike në modalitetin e provës do t'ju ndihmojë të shihni aftësitë e programit dhe të njiheni me ndërfaqen.

Formati virtual i organizimit të qarkullimit të dokumentacionit jo vetëm që do të lehtësojë krijimin e materialeve të reja tekstuale, por gjithashtu do të eliminojë konfuzionin në sistemimin ose renditjen e të gjithë informacionit të shërbimit në dispozicion.

Shkarkimi i softuerit kompjuterik të kontabilitetit do të marrë vetëm një kohë të vogël, dhe funksionimi i tij i mëtejshëm do të kërkojë burime të vogla të RAM-it të kompjuterit personal.

Ju mund të regjistroni në mënyrë të sigurt serverin e postës që ju nevojitet për momentin dhe më pas të filloni të dërgoni reklama për shumë marrës.

Llogaritja automatike do t'ju lejojë të llogaritni kostot e parave të gatshme për njoftimet ose sinjalizimet e paguara që kryhen përmes llogarive të biznesit për sipërmarrësit: në Email, Viber, Call Voice, SMS etj.Porositni një reklamë në shpërndarjen e emailit

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Reklama në shpërndarjen e emailit

Duke marrë parasysh natyrën e marketingut do të tregohet efektiviteti i fushatave të ndryshme reklamuese, ngjarjeve promovuese, ngjarjeve të mëdha. Kjo do t'ju ndihmojë të zbuloni, për shembull, cilat lloje të sinjalizimeve në masë janë më të dobishme dhe çfarë lloj njoftimesh duhet të përdoren në të ardhmen shumë të afërt.

Kur konfiguron fushatat e postës elektronike të lidhura me çdo reklamë, përdoruesi mund të konfigurojë parametra të ndryshëm: emrat e dërguesit, serverët, portet, hyrjet, kodimet.

Falë rezervimit, menaxhmenti do të jetë në gjendje të ruajë periodikisht një bazë të vetme informacioni dhe në këtë mënyrë të garantojë sigurinë e të dhënave.

Përveç organizimit të dërgimit të mesazheve të postës elektronike për reklamim, është e mundur të përdoren metoda të tjera: për shembull, mesazheri Viber. Në këtë rast, që është mirë, do të duhet të paguani kryesisht vetëm për mesazhet e dorëzuara dhe të lexuara (nëse keni një llogari biznesi).

Versionet falas të testimit të sistemeve universale të kontabilitetit janë të disponueshme për shkarkim në faqen e internetit të USU. Atje, përdoruesit mund të njihen me një sërë artikujsh, materialesh dhe hyrjesh interesante.

Auditimi financiar, duke përfshirë kostot e reklamimit, marketingut, postimit, serverëve të postës elektronike dhe shërbimeve me pagesë, do të lehtësohet nga mjetet e duhura të menduara. Me ndihmën e tij, analiza e informacionit të specifikuar do të jetë sa më cilësore dhe e lehtë.

Gjatë formimit të një baze të unifikuar klientësh, ju gjithashtu do të jeni në gjendje të gjurmoni dhe regjistroni pëlqimin e njerëzve për të mbledhur, analizuar dhe përpunuar të dhëna, domethënë, të merrni parasysh pëlqimin e tyre për të marrë email, mesazhe telefonike dhe skedarë të tjerë për reklamim.

Ju do të jeni në gjendje të krijoni dhe kompozoni opsionet tuaja për shabllonet për letrat e emailit. Në këtë rast, më pas, procesi i ndërveprimit me audiencën e synuar do të jetë dukshëm më i lehtë, sepse nëse është e nevojshme, do të jetë e mundur të dërgoni shpejt çdo propozim të gatshëm.

Një bazë e vetme e të dhënave do të ofrojë një shans për të regjistruar një numër të madh të klientëve, furnitorëve dhe kontraktorëve. Këtu përdoruesi i programit do të jetë në gjendje të regjistrojë informacionin e kontaktit, të shkruajë detajet personale, të modifikojë skedarët ekzistues, të ndajë materialet e futura më parë në kategori dhe grupe të ndryshme, të krijojë listat dhe listat e tyre.

Vizualizimi i statusit të dërgimit të mesazheve dhe letrave nënkupton një perceptim më të mirë të informacionit, pasi menaxherët do të jenë në gjendje të gjejnë menjëherë: dosjet elektronike të dorëzuara me sukses ose ato që janë ende në pritje.

Programi i krijuar për organizimin e fushatave me email për reklamim është i aftë të ruajë arkivat e elementeve të tekstit të dërguar dhe skedarëve të tjerë. Falë kësaj, më vonë do të keni mundësi të shikoni letrat, mesazhet dhe regjistrimet e nevojshme.