1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Реклама во дистрибуција на е-пошта
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 818
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU Software
Цел: Бизнис автоматизација

Реклама во дистрибуција на е-пошта

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?Реклама во дистрибуција на е-пошта - Слика од екранот на програмата

Рекламирањето во е-пошта кампањи моментално се користи од голем број различни типови на компании, претпријатија и организации, бидејќи е многу ефикасно во промовирањето на какви било стоки и услуги, а исто така е способно да привлече нови клиенти, привлекувајќи ги со различни лесни за- преглед на материјали. Како по правило, зазема прилично важно место во маркетинг активностите, и затоа воопшто не е изненадувачки што сега тие секогаш се обидуваат да му посветат многу внимание, сили и ресурси. Исто така, вреди да се напомене дека неговата активна употреба и компетентна примена во пракса може да има добар ефект врз квалитетот на услугата, финансиските перформанси и свесноста за брендот, што, пак, е исто така важен фактор за постигнување деловен успех.

Обично, рекламирањето преку е-пошта се врши со помош на дополнителни прилози: слики, слики, фотографии, презентации, видеа итн. стоки или работи кои во моментот некој играч на комерцијалниот пазар нуди да ги купи. Во вториот случај, патем, тоа може да биде продавница за електронска опрема, салон за автомобили, синџир на намирници, дистрибутер на адитиви за храна и трговски и забавен центар. Во исто време, ваквите писма најчесто се испраќаат пред популарни настани или настани: како масовна продажба, промотивни настани, празнични вечери.

Исто така, неопходно е да се истакне фактот дека се препорачува да се вклучите во рекламирање во кампањата за е-пошта поради нејзината ефективност и ефикасност: денес тоа е сигурно една од најпопуларните маркетинг алатки, а неговата конверзија понекогаш достигнува скоро 50% !!! Покрај тоа, според студијата на едно добро познато списание, според шемата за пресметка на рентабилност, за секој 1 долар инвестиција има околу 28 долари.

Друга позитивна точка овде е што со помош на него е можно да се допре до огромен број корисници на Интернет, што, се разбира, во голема мера ги зголемува шансите за привлекување нови клиенти, а исто така станува возможно да заштедите значителна сума пари, бидејќи таквите методи обично не бараат сериозни инвестиции. и инвестиции: во споредба со другите опции. Плус, некои позитивни карактеристики се дека со правилен пристап, менаџментот ќе може активно да комуницира со целната публика, која однапред е заинтересирана за одредени стоки, услуги, работи, понуди итн.

Универзалните сметководствени системи имаат одлични алатки за организирање на различни видови испраќања: и индивидуални и на големо. Покрај тоа, со користење на овие софтвери, ќе биде можно да се извршат потребните активности доволно брзо и без никакви проблеми, бидејќи менаџерите веднаш ќе дојдат на помош тука: интуитивни функционални решенија, јасни команди, топли копчиња, удобни сервисни прозорци и напредни автоматски режими ... Последново, особено, ја вклучува само функцијата на математичко нумеричко пресметување, што ќе биде особено ефективно кога треба брзо да ги пресметате паричните трошоци за испраќање на големо писма преку платени услуги.

Многу дивиденди и придобивки од програмата од брендот USU ќе донесат и фактот дека тие се вградени во бројни информативни извештаи, статистички резимеа, споредбени табели, детални графикони и демо дијаграми. Поради сите нив, целата активност на компанијата ќе биде значително и опипливо олеснета, затоа што сега менаџерите и вработените ќе ги имаат на располагање најрелевантните информации: за целесообразноста на спроведување на какви било масовни или индивидуални испраќања, успехот на постоечкиот маркетинг. кампањи, ефективност на поединечни вработени и менаџери, ставки за финансиски приходи, динамика на приходи од реклами, враќање на инвестицијата во платени услуги за е-пошта, мобилни оператори или инстант-месинџери.

Програмата за СМС пораки генерира шаблони, врз основа на кои можете да испраќате пораки.

Програмата за испраќање соопштенија ќе помогне вашите клиенти секогаш да бидат во тек со најновите вести!

Програмата за билтен за е-пошта е достапна за испраќање до клиенти ширум светот.

Програмата за повикување клиенти може да се јави во име на вашата компанија, пренесувајќи ја потребната порака за клиентот во гласовниот режим.

Можете да ја преземете програмата за испраќање во форма на демо верзија за тестирање на функционалноста од веб-страницата на Универзалниот сметководствен систем.

 • Видео од оглас во дистрибуција на е-пошта

При праќање на маса СМС, програмата за испраќање СМС однапред ги пресметува вкупните трошоци за испраќање пораки и ги споредува со состојбата на сметката.

Софтверот за пошта Viber овозможува испраќање на пригоден јазик доколку е неопходно да се комуницира со странски клиенти.

Програмата за СМС преку Интернет ви овозможува да ја анализирате испораката на пораки.

Бесплатната програма за испраќање до е-пошта испраќа пораки до која било адреса на е-пошта што ќе ја изберете за испраќање од програмата.

Бесплатна програма за СМС пораки е достапна во тест режим, купувањето на самата програма не вклучува присуство на месечни претплати и се плаќа еднаш.

Програмата за испраќање ви овозможува да прикачите разни датотеки и документи во прилог, кои се генерираат автоматски од програмата.

Бесплатниот бирач е достапен како демо верзија две недели.

Програма за испраќање СМС ќе ви помогне да испратите порака до одредена личност или да направите масовно испраќање до неколку примачи.

СМС софтверот е незаменлив асистент за вашиот бизнис и интеракција со клиентите!

Програмата за автоматско испраќање пораки ја консолидира работата на сите вработени во една програмска база на податоци, што ја зголемува продуктивноста на организацијата.

Испраќањето и сметководството на писмата се врши преку испраќање на е-пошта за клиентите.


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language

За да ги известите клиентите за попусти, да пријавите долгови, да испраќате важни објави или покани, дефинитивно ќе ви треба програма за писма!

Програмата за појдовни повици може да се менува според индивидуалните желби на клиентот од страна на развивачите на нашата компанија.

Програмата за испраќање писма до телефонски броеви се извршува од индивидуален запис на серверот за смс.

Програмата за масовно испраќање ќе ја елиминира потребата да се формираат идентични пораки до секој клиент посебно.

Програмата за испраќање СМС од компјутер го анализира статусот на секоја испратена порака, одредувајќи дали е испорачана или не.

Програмата за пораки на вибер ви овозможува да формирате единствена база на клиенти со можност за испраќање пораки до месинџерот Вибер.

Бесплатна програма за дистрибуција на е-пошта во пробниот режим ќе ви помогне да ги видите можностите на програмата и да се запознаете со интерфејсот.

Виртуелниот формат на организирање на прометот на документација не само што ќе го олесни создавањето на нови текстуални материјали, туку и ќе ја елиминира конфузијата во систематизацијата или сортирањето на сите достапни информации за услугите.

Преземањето на сметководствениот компјутерски софтвер ќе потрае само мало време, а неговото понатамошно работење ќе бара мали ресурси на RAM меморијата на персоналниот компјутер.

Можете безбедно да го регистрирате серверот за пошта што ви треба во моментот, а потоа да започнете да испраќате реклами до многу примачи.

Автоматската пресметка ќе ви овозможи да ги пресметате паричните трошоци за платени известувања или предупредувања што се вршат преку деловни сметки за претприемачи: во е-пошта, Viber, Call Voice, SMS и така натаму.

 • order

Реклама во дистрибуција на е-пошта

Земајќи ја предвид маркетиншката природа ќе се покаже ефективноста на различни рекламни кампањи, промотивни настани, големи настани. Ова ќе ви помогне да дознаете, на пример, кои типови на масовни предупредувања се најкорисни и какви известувања треба да се користат во многу блиска иднина.

Кога поставувате кампањи за е-пошта поврзани со какво било рекламирање, корисникот може да конфигурира различни параметри: имиња на испраќачи, сервери, порти, најавувања, шифрирање.

Благодарение на резервната копија, менаџментот ќе може периодично да зачувува единствена база на информации и со тоа да гарантира безбедност на податоците.

Покрај организирањето на испраќање е-пораки за рекламирање, можно е да се користат и други методи: на пример, месинџерот Viber. Во овој случај, што е добро, ќе треба да плаќате најмногу само за испорачани и прочитани пораки (ако имате деловна сметка).

Бесплатни тест верзии на универзални сметководствени системи се достапни за преземање на веб-страницата на USU. Таму, корисниците можат да се запознаат со различни написи, материјали и интересни записи.

Финансиската ревизија, вклучувајќи ги трошоците за рекламирање, маркетинг, пошта, сервери за е-пошта и платени услуги, ќе биде олеснета со соодветни внимателни алатки. Со негова помош, анализата на наведените информации ќе биде што е можно поквалитетна и лесна.

За време на формирањето на унифицирана база на клиенти, исто така ќе можете да ја следите и снимате согласноста на луѓето да собираат, анализираат и обработуваат податоци, односно да ја земете предвид нивната согласност за примање е-пошта, телефонски пораки и други датотеки за рекламирање.

Ќе можете да креирате и составувате сопствени опции за шаблони за писма по е-пошта. Во овој случај, последователно, процесот на интеракција со целната публика ќе биде значително полесен, бидејќи доколку е потребно, ќе биде можно брзо да се испрати секој готов предлог.

Единствена база на податоци ќе обезбеди шанса да се регистрираат огромен број клиенти, добавувачи и изведувачи. Овде корисникот на програмата ќе може да снима информации за контакт, да запишува лични податоци, да уредува постоечки датотеки, да ги дели претходно внесените материјали во различни категории и групи, да креира свои списоци и списоци.

Визуелизацијата на статусот на испраќање пораки и писма подразбира подобра перцепција на информациите, бидејќи менаџерите веднаш ќе можат да пронајдат: успешно испорачани електронски датотеки или оние кои сè уште чекаат.

Програмата дизајнирана за организирање кампањи за е-пошта за рекламирање е способна да складира архиви на испратени текстуални елементи и други датотеки. Благодарение на ова, подоцна ќе можете да ги прегледате потребните писма, пораки и записи.