1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Сметководство за работилница за шиење
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 759
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU Software
Цел: Бизнис автоматизација

Сметководство за работилница за шиење

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?Сметководство за работилница за шиење - Слика од екранот на програмата

Нашиот софтвер за сметководство за работилница за шиење ви помага да го автоматизирате управувањето со сите процеси во вашата компанија. Со помош на тоа, можете да ја следите стоката од моментот на купување на материјалот до моментот на продажба на клиентот и добивање средства, да ги контролирате плаќањата во сите области и да ја следите работата на персоналот во секоја гранка и во секоја точка. Системот на сметководство за работилница за шиење се користи од страна на работилници за шиење за да се зголеми профитот со целосно пресметување на трошоците и минимизирање на доцните рокови за нарачки, набавки и банкарски плаќања. Со сметководствениот систем на работилницата за шиење, можете да ја анализирате работата на вашата работилница за шиење и да идентификувате слабости во неа за последователна елиминација. Овие можат да бидат бескрупулозни плаќачи, доверители и добавувачи, како и вработени на кои им е потребна обука итн.

Благодарение на таквата апликација, можете да го идентификувате присуството или отсуството на кражба во компанијата и брзо да ја пресметате ефикасноста на секој оддел. Сметководствената програма на работилницата за шиење ви овозможува да ги пресметате приходите и на целата компанија и на секоја одделна гранка, оддел и вработен, да ги идентификувате профитите и да ги пресметате трошоците, трошоците и даноците. Ова е полноправен асистент кој ги вклучува сите бази на податоци за стоки, клиенти и финансии одеднаш, со кои може да управувате со сè одеднаш. Нашата примена на сметководство за работилница за шиење може да функционира беспрекорно со други работни програми. Користејќи го софтверот, трошите многу помалку време за управување со постојните средства и имате повеќе време за одмор, како и за креирање и развој на нови проекти. Избор на сметководствен систем во работилница за шиење од компанијата УСУ, добивате полноправна примена на вашиот бизнис со едноставен и интуитивен интерфејс. Тоа помага значително да се поедностави процесот на управување со работите на компанијата.

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

 • Видео за сметководство за работилница за шиење

Ние разбираме колку е тешко на еден претприемач да одржува целосна контрола врз претпријатието, да го следи секој оддел и сите купувања и продажби, и затоа ви нудиме модерна апликација за управување со вашата компанија. Не мора да седите и да сфаќате сè со денови; во програмата за сметководство за работилница за шиење, можете да го дознаете тоа за неколку часа. Нашите вработени ќе ви помогнат во ова. Постои специјална демонстрација и материјали за обука - презентација и видео. Сè е опишано во нив на детален и достапен начин. Сите работни процеси во сметководствената програма за контрола на работилницата за шиење се организирани во делови, што во голема мера го поедноставува пристапот до потребните информации, наместо ако ги баравте преку заедничка архива. Ние постојано го подобруваме софтверот, ги прошируваме неговите можности и го подобруваме интерфејсот за да ви олесниме да управувате со вашата компанија. По купувањето на софтверот од нас, секогаш можете да контактирате со нас за техничко одржување.

Управувајќи со сметководство во работилница за шиење со користење на програма за сметководство за работилница за шиење, вие сте сигурни за исправноста на набавените материјали и доделеното работно време за производство на стоки и, соодветно, не се плашите да изгубите профит поради грешка во пресметките. Не треба веднаш да ја купите програмата за сметководство за работилница за шиење. За да бидете сигурни дека е практично, можете да го користите пробното демо за да се запознаете со неговата функционалност и интерфејс.


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language

Една од извонредните карактеристики на нашата напредна апликација е строга контрола над сите процеси што се случуваат во вашето претпријатие. Ако имате многу проблеми во пресметувањето на профитот и трошоците, тогаш има добра вест за вас, бидејќи апликацијата може исто така да направи прецизно сметководство за финансиските приливи и одливи. Така, ќе знаете кои се вашите трошоци. Ова ви помага да донесете правилна одлука за да обезбедите стабилен развој на вашата компанија. Покрај тоа, софтверот е познат по точноста на работата. Секоја грешка е исклучена благодарение на фактот дека сметководствениот систем работи како часовник и обезбедува ред во вашата организација веднаш по првите денови на користење на системот.

USU-Soft се погрижи да бидете задоволни со изгледите на апликацијата. Постојат многу теми и можете да ја изберете најдобрата опција за да им обезбедите на вашите вработени најдобра работна средина. Искористете ја можноста и експериментирајте со дизајни онолку колку што ви треба! Кога има сомнежи дали системот е соодветен за вас или не, тогаш можете да ја пробате нашата бесплатна демо-верзија. Можете да го користите за ограничено време. Освен тоа, функциите се исто така ограничени. Сепак, целта на оваа верзија е да ви ги покаже можностите на софтверот, така што ќе помислите дали да ја набавите апликацијата или не. Можеме да ве увериме дека оваа верзија е повеќе од доволна за да ја разбереме!

 • order

Сметководство за работилница за шиење

Сметководството на работилницата за шиење не е лесна задача. Постојат многу процеси кои не можат да се остават неконтролирани. Сепак, на претпријатието му требаат многу работници за да ги контролираат сите овие процеси. Ова значи дополнителни трошоци и намалување на профитот и ефективноста. Затоа, толку многу претприемачи претпочитаат да воведуваат автоматизација во нивниот бизнис, бидејќи има многу придобивки. Како прво, автоматизацијата осигурува дека сите досадни монотони, а понекогаш и тешки задачи (за луѓето) се извршуваат на автоматски начин, без грешки и одложувања. Второ, можете да ги ослободите вашите вработени од овие задачи и да им дозволите да направат нешто поважно. Ваквото преместување на работните ресурси не може да биде од корист за вашиот бизнис и да го донесе вашето достигнување на ново ниво. Освен ова, системот USU-Soft се купува само еднаш. Не ни треба месечна исплата за користење на нашата апликација. Ова е причината зошто сме избрани од толку многу компании низ целиот свет!