1. USU
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Апликација за микрокредитни организации
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 989
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: Бизнис автоматизација

Апликација за микрокредитни организации

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?

Доколку сакате да се запознаете со програмата, најбрзиот начин е прво да го погледнете целосното видео, а потоа да ја преземете бесплатната демо верзија и сами да работите со неа. Доколку е потребно, побарајте презентација од техничка поддршка или прочитајте ги упатствата.Апликација за микрокредитни организации - Слика од екранот на програмата

Со зголемената популарност на микрокредитните организации, расте и потребата за оптимизирање на активности за висококвалитетна и ефикасна услуга на клиентите и извршување на задачите. Внатрешните процеси во микрокредитна организација се карактеризираат со голем обем на работа со информации, честа интеракција со клиенти, правење на порамнувања и обезбедување дневни извештаи за моменталната состојба на заеми и кредити, проблематични клиенти итн. Оптимизација на активноста на која било микрокредит организацијата не се постигнува со вообичаена регулација на системот за управување. За да се постигне ефикасност во работата, потребно е темелно да се пристапи кон прашањето за модернизација со вклучување на напредни информатички технологии. Постапката за оптимизација е обезбедена од автоматски апликации насочени кон регулирање и подобрување на квалитетот на извршувањето на разни задачи во согласност со спецификите на претпријатието. Апликација за микрокредитни организации мора целосно да ги земе предвид сите карактеристики на финансискиот и економскиот живот на претпријатието и да обезбеди исполнување на сите задачи за сметководство, управување и работа со клиенти. Апликација за сметководство за микрокредитни организации нужно мора да земе предвид дека има потреба за правилно прикажување на податоци за долгови и неплатени заеми и позајмици, бидејќи оваа постапка се разликува од обичното сметководство. Финансиските трансакции имаат свои тешкотии, затоа се препорачува да преземете одговорност со сета одговорност и да ги почитувате сите правила и процедури утврдени за микрокредитни организации. Организација за микрокредити, чие барање за услуги е популарна и има јасна, добро координирана, внатрешна работа, се одликува со висока ефикасност и профитабилност, што овозможува да се конкурира на динамично развиен пазар.

Пазарот на информатичка технологија не заостанува во својот развој и нуди неверојатен број различни апликации за избор. Автоматизирана апликација за микрокредитни организации се разликува од системите за банки, поради одредено поедноставување на сметководството и помал финансиски обрт. Сепак, апликацијата за микрокредитни компании мора целосно да обезбеди извршување на сите внатрешни процеси за да се постигне најефикасен резултат, во спротивно, инвестицијата нема да се исплати и компанијата едноставно ќе претрпи загуби, што веќе се доволни поради проблематичните должници. Патем, употребата на автоматски апликации може значително да влијае на нивото на проблематични заеми, бидејќи многу апликации можат автоматски да известат за времето што се приближува за враќање на заемите, однапред да го известат клиентот и да ги решат проблемите со отплатата. Правилно избраната апликација е одлична инвестиција во развојот на компанија, па затоа вреди да се обрне посебно внимание на проучување на пазарот и избор на вистинска апликација.

Кој е инвеститорот?

Акулов Николај

Експерт и главен програмер кој учествуваше во дизајнот и развојот на овој софтвер.

Датум на прегледување на оваа страница:
2024-06-17

Ова видео е на англиски јазик. Но, можете да се обидете да вклучите преводи на вашиот мајчин јазик.

Софтверот USU е автоматизирана апликација за оптимизирање на процесите во секое претпријатие. Оптимизацијата се постигнува преку сеопфатен метод за автоматизација кој влијае на секој постоечки процес во компанијата. Софтверот УСУ е погоден за употреба во која било компанија, вклучително и организација за микрокредити. Развојот на софтвер се врши врз основа на утврдените потреби и желби на претпријатието. Спроведувањето на автоматизацијата со USU Software не зазема многу време, не влијае на текот на работата и не бара дополнителни трошоци, правејќи го процесот што е можно поудобен за компанијата.

Користењето на нашата апликација целосно обезбедува транзиција на целата рачна работа во целосно автоматизиран процес. Така, апликацијата ви овозможува автоматски да ги извршувате сите задачи во сметководството и управувањето, да ги контролирате процесите на разгледување и одобрување на заеми, да извршувате порамнувања, да развивате распореди за отплата, да генерирате извештаи од секаков вид, да известувате за доцнење на заем или кредит, да испраќате клиенти со потребните информации и многу повеќе. USU Software е апликација што може да ја доведе вашата микрокредитна организација до неверојатен успех!

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Демо верзијата можете да ја преземете бесплатно. И работете во програмата две недели. Некои информации веќе се вклучени таму за јасност.

Кој е преведувачот?

Хоило Роман

Главен програмер кој учествуваше во преводот на овој софтвер на различни јазици.Апликацијата е многу лесна и едноставна, во процесот на обука ќе биде лесно да се постигне брза адаптација на вработените во новиот формат на работа. Употребата на софтверот USU скоро веднаш се рефлектира во зголемувањето на бројките за продажба; овој ефект се карактеризира со зголемена ефикасност во интеракција со клиенти и автоматско извршување на сите задачи. Овој систем обезбедува внесување, обработка, складирање и формирање база на податоци, што ќе го регулира интензитетот на трудот и ќе ја зголеми продуктивноста.

Поради употребата на апликацијата, се забележува зголемување на ефикасноста на услугата, што овозможува зголемување на продажбата на дневна основа. Оваа апликација може да ги извести своите корисници за приближувањето на рочноста на заемот или кредитот за брза интеракција на клиентот и спречување на можноста за одложувања и формирање на долг.Нарачајте апликација за микрокредитни организации

За да ја купите програмата, само јавете се или пишете ни. Нашите специјалисти ќе се договорат со вас за соодветната конфигурација на софтверот, ќе подготват договор и фактура за плаќање.Како да ја купите програмата?

Инсталирањето и обуката се вршат преку Интернет
Приближно потребно време: 1 час, 20 минутиИсто така, можете да нарачате сопствен развој на софтвер

Ако имате посебни барања за софтвер, нарачајте сопствен развој. Тогаш нема да мора да се прилагодувате на програмата, но програмата ќе се прилагоди на вашите деловни процеси!
Апликација за микрокредитни организации

Софтверот USU обезбедува точност и пресметки без грешки поради автоматската функција за извршување пресметки во апликацијата. Автоматскиот процес на водење евиденција заштедува време и ресурси. Централизирано управување со сите гранки на микрокредитни организации преку одликата за далечинско управување, што е достапно со употреба на Интернет врска.

Способност да се вршат билтени за клиенти за поблиска соработка. Сите процеси за работа со заеми и кредити може да се следат по хронолошки редослед, да се следи исполнувањето на обврските и навремено да се решат проблемите со клиентите. Сметководство со целосна документарна поддршка и можност за автоматско генерирање на каков било вид на известување. Безбедноста на податоците за микрокредитна организација е врвна задача, со која апликацијата ќе се справи поради функцијата за резервна копија, што ви овозможува да ги архивирате сите важни информации. Оптимизацијата на процесите на контрола и управување придонесува за регулирање на методите на управување, нивно подобрување со цел да се постигне координирана и ефективна работа.

Според микрокредитните организации кои ја користат нашата апликација, нивото на должници е значително намалено. Апликацијата ги бележи апсолутно сите операции што ги вршат вработените. Софтверот УСУ обезбедува можност за ограничување на пристапот до одредени информации или функции за секој вработен во вашата микрокредитна организација. Организација на работата, раст на дисциплината, продуктивност, воведување на ефективни методи за мотивација на персоналот. Закажувањето на активности е исто така оптимизирано со земање предвид на сите потреби и преференции на компанијата за микрокредити, додавање на можност за додавање или промена на поставките на апликацијата со цел да се постигне максимална ефикасност во согласност со сите барања на претпријатието