1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Kontabiliteti për përmbushjen e porosive
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 266
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU Software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Kontabiliteti për përmbushjen e porosive

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?Kontabiliteti për përmbushjen e porosive - Pamja e ekranit të programit

Çdo menaxher i cili kujdeset për kompaninë e tij kontrollon të gjitha proceset e prodhimit, duke ndjekur përmbushjen e porosive, duke thjeshtuar dhe përmirësuar punën e organizatës dhe punonjësve, duke ulur kostot. Vetëm me kontroll, menaxhim dhe përmbushje të plotë të kontabilitetit të porosive, është e mundur të arrihen qëllimet e përcaktuara dhe të rritet produktiviteti dhe në të njëjtën kohë përfitimi. Në këtë fazë të progresit teknologjik, duke marrë parasysh konkurrencën në rritje të vazhdueshme, është e nevojshme të futet një program i automatizuar për përmbushjen e porosive, duke zvogëluar kohën e shpenzuar dhe burimet financiare. Por, jini jashtëzakonisht të kujdesshëm kur zgjidhni një sistem të kontabilitetit, sepse ai duhet të jetë jo vetëm i shpejtë, por edhe me cilësi të lartë, i automatizuar, me shumë detyra dhe me shumë përdorues, ndërsa nuk është i mbiçmuar dhe mundësisht në mungesë të një pagese mujore. A mendoni se është e pamundur të gjesh një sistem të tillë të kontabilitetit? Gabim Programi ynë unik USU Software plotëson kërkesat edhe të përdoruesit më të zgjedhur me njohuri themelore të softuerit, me investime minimale. Sistemi i kontabilitetit përshtatet shpejt me secilin punonjës, duke marrë parasysh dëshirat personale dhe pozicionet e punës. Modaliteti për multiplayer gjithashtu nuk ju mban në pritje dhe lejon kursimin e parave në aplikacione shtesë. Kostoja e ulët, në mungesë të një pagese mujore, gjithashtu e dallon programin tonë nga programet e kontabilitetit të përmbushjes së porosive të ngjashme.

Detyra kryesore në punën e secilës ndërmarrje është llogaritja dhe kontrolli mbi porositë. Executionshtë ekzekutimi dhe kontrolli i mbipagesave të tyre në kohë që është themeli dhe përmirësimi i marrëdhënieve të besimit me klientët dhe ky është çelësi i suksesit. Programi ynë i automatizuar lejon automatizimin e të gjitha proceseve të prodhimit, analizimin dhe kryerjen efektive të detyrave që kanë përfunduar në kohë, duke marrë parasysh njoftimet e marra më parë, për shkak të kontabilitetit në planifikuesin e detyrave. Prandaj, për shkak të sistemit të kompjuterizuar të kontabilitetit, përmbushja e detyrave nga kërkesat e punonjësve minimizohet, duke marrë parasysh faktorin njerëzor (neglizhenca, lodhja, etj.). Duke llogaritur orët e punës, ju jo vetëm kontrolloni aktivitetet e punonjësve, bazuar në të cilat llogariten pagat, por gjithashtu disiplinoni punonjësit.

 • Video e kontabilitetit për përmbushjen e porosive

Mirëmbajtja e tabelave të ndryshme lejon futjen e informacionit me cilësi të lartë dhe ruajtjen e tij për shumë vite. Importimi i të dhënave kryhet nga media të ndryshme, të cilat jo vetëm futin menjëherë informacionin por edhe në mënyrë cilësore. Kjo është veçanërisht e vërtetë kur punoni me porosi elektronike, të cilat shpërndahen automatikisht në tabelat dhe revistat e nevojshme, duke siguruar që punonjësit të kenë akses bazuar në pozicionin e punës. Tani nuk do të duhet shumë kohë dhe përpjekje për të gjetur materialet që ju nevojiten, duke marrë parasysh përdorimin e motorit të kërkimit kontekstual.

Në fakt, Softueri USU është me shumë detyra dhe mund të plotësohet me module të ndryshme me kërkesën tuaj, të cilat mund të gjenden në faqen tonë të internetit. Gjithashtu, ekziston një listë çmimesh dhe përshkrimi i sistemeve, me vlerësimet e klientëve. Për pyetje shtesë, këshilltarët tanë të lumtur t'ju këshillojnë në numrat e telefonit të treguar.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Choose language

Kontabiliteti i programit të përmbushjes së porosive siguron siguri dhe kontroll të besueshëm të operacioneve të përgjithshme. Ekzekutimi i automatizuar i punës me sistemin e aplikacioneve siguron shumë detyra. Përmbushja e porosive të ndryshme të kontabilitetit, duke marrë parasysh mirëmbajtjen e tabelave në formate të ndryshme. Sistemi i kontabilitetit ka shumë karakteristika specifike si njoftime dhe lajmërime, përmbushjen e porosive, në kurriz të planifikuesit të detyrave, futjen dhe importimin automatik të të dhënave, kontabilitetin e magazinës dhe financiare, punën në distancë duke përdorur një aplikacion celular, diferencimin e të drejtave të përdoruesit, ruajtjen dhe përpunimi i të dhënave në një server të largët, i përshtatshëm dhe kamfor në çdo kuptim të ndërfaqes, i kuptueshëm për çdo përdorues, puna me porosi elektronike dhe përmbushja operacionale, monitorimi i statusit të përpunimit, kanali i hyrjes me shumë përdorues kur siguron një hyrje dhe fjalëkalim. Përmirësoni disiplinën me monitorimin dhe llogaritjen e vazhdueshme të aktiviteteve të punonjësve, duke përdorur gjurmimin e kohës dhe integrimin me kamera video.

Shërbimi ka kontabilitet dhe navigim të përshtatshëm. Analiza dhe statistikat gjenerohen automatikisht. Pagesat mund të pranohen në formë të parave të gatshme dhe jo para të gatshme. Sipas rezultateve të punës së punonjësve, pagat llogariten. Ju mund të gjeni shpejt informacion, duke marrë parasysh motorin e kërkimit kontekstual.

 • order

Kontabiliteti për përmbushjen e porosive

Aktualisht, menaxhimi efektiv i marrëdhënieve me klientin gradualisht po bëhet një strategji për ekzistencën e suksesshme dhe zhvillimin e mëtejshëm të kompanive moderne. Fokusi i kompanive në përmirësimin e marrëdhënieve me klientët është për shkak të disa trendeve, në veçanti, rritjes së konkurrencës, rritjes së kërkesave të klientëve për cilësinë e produkteve të ofruara dhe nivelit të shërbimit, një rënie në efektivitetin e mjeteve tradicionale të marketingut, si dhe shfaqjes të teknologjive të reja për ndërveprim me klientët dhe funksionimin e divizioneve të ndërmarrjeve. Kjo është arsyeja pse problemi i organizimit dhe sigurimit të një pune efektive me klientët është shumë urgjent. Kjo imponon kërkesat e tij mbi cilësinë e shërbimit, dhe para së gjithash në aspekte të tilla si shpejtësia e shërbimit ndaj klientit, mungesa e gabimeve dhe disponueshmëria e informacionit në lidhje me kontaktin e mëparshëm të klientit. Kërkesa të tilla mund të plotësohen vetëm duke përdorur një sistem të automatizuar të përpunimit të të dhënave. Në tregun modern të softuerit, ekziston një numër i madh i sistemeve për regjistrimin e përmbushjes së porosive, duke llogaritur numrin e zbritjeve dhe përfitimeve, por shumica e tyre janë të përqendruara në një fushë shumë të gjerë dhe nuk marrin parasysh specifikat e një specifik ndërmarrje. Disa prej tyre kanë mungesën e funksionalitetit të nevojshëm, disa kanë funksione ‘ekstra’ për të cilat nuk ka asnjë pikë pagimi, e gjithë kjo kërkon zhvillimin individual të softuerit për nevojat e organizatës. Sidoqoftë, në një kompleks të krijuar posaçërisht nga Softueri USU, ju do të gjeni vetëm më të nevojshmet dhe më të dobishmet për ju dhe klientët tuaj.