1. Zhvillimi i softverit
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. kontabiliteti në punë në distancë
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 814
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

kontabiliteti në punë në distancë

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?kontabiliteti në punë në distancë - Pamja e ekranit të programit

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

 • Video e kontabilitetit në punë në distancë

Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Choose language
 • order

Marrja parasysh e secilit punonjës kur punon në distancë është jashtëzakonisht e rëndësishme për momentin, duke pasur parasysh situatën në botë, rënien ekonomike dhe kalimin në punë në distancë. Kontabiliteti për punën në distancë duhet të regjistrojë sasinë aktuale të kohës së punuar, cilësinë e aktiviteteve dhe vëllimet. Kontabiliteti i menaxhmentit për punën në distancë nuk është i komplikuar, me një seli të vogël të punonjësve, por kur bëhet fjalë për dhjetëra punëtorë që mund të angazhohen në lloje shtesë të punës përveç punës, është mjaft e vështirë dhe e rrezikshme. Kontabiliteti në distancë i punës në kompjuter lejon të shohësh aktivitetet e punonjësve në baza ditore, duke analizuar numrin e orëve të kaluara dhe cilësinë me vëllimin e detyrave të kryera, por në mungesë të softuerit të specializuar, është e vështirë të analizosh gjendjen e përgjithshme të punëve. Përfitoni nga programi ynë unik dhe perfekt, sistemi softuer USU, i cili ndihmon jo vetëm në pjesën e prodhimit të zbatimit të aktiviteteve të caktuara. Gjithashtu, ai optimizon orët e punës në distancë, duke monitoruar punën e punonjësve gjatë gjithë kohës, duke paraqitur raporte dhe diagrame, duke shfaqur panelin e punës nga kompjuteri i vartësit, në formën e një dritareje nga monitori i një kamere të mbikëqyrjes video. Menaxheri është në gjendje të monitorojë aktivitetet e largëta të punonjësve, sikur të gjithë të ishin në zyrë, duke analizuar progresin dhe cilësinë e operacioneve të kryera, duke lëvizur në kronologjinë e aktiviteteve që kryhen, duke parë profesionin dhe qetësinë, duke analizuar llojin e gabimit sepse një punëtor mund të hyjë në sistem pa e fikur kompjuterin, duke i dhënë të kuptojë se ai është duke punuar, por në fakt vazhdon me punët e tij personale. Programi i menaxhimit të kontabilitetit siguron një punë të vetme në distancë për të gjithë punonjësit, në mënyrën me shumë përdorues, duke siguruar hyrjen dhe ekzekutimin e detyrave të caktuara, pa dështime të shërbimeve, duke përdorur një llogari personale, hyrje dhe fjalëkalim. Në kontabilitetin e menaxhimit, parashikohet të diferencohen të drejtat e përdoruesve bazuar në profesionin e përdoruesve të punës, duke mbrojtur informacionin e ruajtur në një sistem të unifikuar informacioni. Merrni materiale për punën e dëshiruar në distancë, të disponueshme duke marrë parasysh përdorimin e një motori kërkimi kontekstual, duke zvogëluar kohën e kërkimit në disa minuta. Futja e informacionit është në dispozicion automatikisht ose manualisht, sipas gjykimit të punëtorëve, duke përdorur burime të ndryshme dhe mbështetje, pothuajse të gjitha formatet e dokumenteve të Microsoft Office Word ose Excel. Kontabiliteti i menaxhmentit për kohën e largët të punës së punonjësve kryhet automatikisht, duke llogaritur numrin e saktë të orëve dhe punës së kryer, duke analizuar progresin, duke krahasuar me grafikët dhe duke llogaritur pagat bazuar në këto lexime. Të gjitha të dhënat nga kompjuterët e punonjësve do të dërgohen në sistemin e kontabilitetit të menaxhimit, për analizën dhe kontrollin e leximeve në punën e kryer në distancë, regjistrimin e përdoruesve aktivë dhe ata joaktivë, shënimin e tyre me ngjyra të ndryshme, identifikimin e llojit të gabimit, lidhjen e dobët të internetit ose mungesa e vetë përdoruesit. Duke llogaritur pagat bazuar në prova, punonjësit nuk i harxhojnë ato duke rritur cilësinë dhe vëllimin e aktiviteteve të largëta, të cilat ndikojnë drejtpërdrejt në statusin e organizatës.

Kalimi në punë në distancë ishte një pikë kthese, por me programin tonë nuk kishte dallime të dukshme, sepse të gjitha operacionet u kryen në të njëjtën mënyrë dhe madje edhe më mirë, duke marrë parasysh kontrollin, analizën dhe menaxhimin e vazhdueshëm të kontabilitetit. Njoftohuni me kontabilitetin dhe kontrollin e menaxhimit duke instaluar versionin tonë demo falas. Specialistët tanë do t'ju ndihmojnë të këshilloni për të gjitha çështjet, të cilët do t'ju prezantojnë me menaxhimin e kontabilitetit për punën në distancë dhe do t'ju ndihmojnë të konfiguroni sistemin në të gjithë kompjuterët.

Softueri i automatizuar mund të jetë i përshtatshëm për aktivitetet e menaxhimit dhe llogaritjen e punës në distancë për çdo organizatë.

Numri i kompjuterëve të lidhur nuk është i kufizuar, duke pasur parasysh formën shumëkanalëshe të veprimtarisë së largët dhe të koordinuar. Secili punëtor pajiset me një hyrje personale dhe fjalëkalim. Delegimi i të drejtave të përdorimit bazohet në punën e specialistëve, duke siguruar besueshmërinë dhe cilësinë e informacionit në dispozicion. Kur rezervohen, materialet qëndrojnë të mbrojtura dhe të pandryshuara për një kohë të gjatë. Kur regjistroheni, të dhënat futen në regjistrat për secilin punëtor, si dhe daljet, mungesat dhe pushimet e drekës. Planifikimi i ngjarjeve të ndryshme dhe ndërtimi i orareve të punës kryhet automatikisht. Një numër i pakufizuar i kompjuterëve janë në dispozicion për t'u konsoliduar.

Punonjësit janë në gjendje të shohin aktivitetet e planifikuara, duke pasur qasje në programuesin e detyrave, duke regjistruar statusin e operacionit të largët të përfunduar. Mbështetje për pothuajse të gjitha formatet e dokumenteve të Microsoft Office në kompjuter. Të gjitha operacionet kompjuterike të jenë automatike. Vendosja e ndërmarrjes dhe zonës së punës i sigurohet secilit punëtor veç e veç. Dorëzimi i materialeve është i disponueshëm manualisht ose automatikisht. Të dhënat e importit janë në dispozicion nga burime të ndryshme. Merrni të dhëna të disponueshme, duke marrë parasysh përdorimin e një motori kërkimi kontekstual. Përdoruesit mund të punojnë nga kompjuterë ose pajisje të lëvizshme. Dyqani është në dispozicion në vëllime të pakufizuara. Zgjidhni gjuhën dhe modulet e dëshiruara të huaja. Integrimi me instrumente dhe aplikacione të ndryshme, dhe kontrolli mbi të gjitha lëvizjet financiare, integrimi me sistemin e softuerit USU gjithashtu mbështetje. Aftësia për të personalizuar dhe zhvilluar një dizajn logo. Në varësi të numrit të përdoruesve, paneli i kontrollit të menaxherit do të ndryshojë. Mirëmbajtja e një baze të unifikuar informacioni me informacion dhe dokumente të plota. Përmes raportimit analitik dhe statistikor, menaxheri është në gjendje të analizojë aktivitetet e ndërmarrjes, të shohë rritjen dhe rënien.