1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. сметководство при работа на далечина
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 172
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU software
Цел: Бизнис автоматизација

сметководство при работа на далечина

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?сметководство при работа на далечина - Слика од екранот на програмата

Ова видео може да се прегледа со титлови на вашиот јазик.

 • Видео за сметководство при далечинско работење

Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language
 • order

Да се земе предвид секој вработен кога работи далечински е исклучително важно во моментот, со оглед на светската ситуација, економскиот пад и преминот кон далечинска работа. Сметководството за далечинска работа треба да го бележи реалното време на работа, квалитетот на активностите и количините. Сметководството за управување со далечинска работа не е комплицирано, со мал седиште на вработени, но кога станува збор за десетици работници кои покрај работата можат да се занимаваат и со дополнителни видови на работа, тоа е доста тешко и ризично. Далечинското сметководство на работата на компјутер овозможува секојдневно гледање на активностите на вработените, анализирање на бројот на поминати часови и квалитетот со обемот на извршените задачи, но во отсуство на специјализиран софтвер, тешко е да се анализира општата состојба работи. Искористете ја нашата единствена и совршена програма USU Софтверски систем, кој помага не само во производствениот дел од спроведувањето на одредени активности. Исто така, го оптимизира работното време од далечина, цело време ја следи работата на вработените, презентира извештаи и дијаграми, го прикажува работниот панел од компјутерот на подредениот, во форма на прозорец од мониторот на камера за видео надзор. Менаџерот е во состојба да ги следи оддалечените активности на вработените, како сите да се во канцеларија, анализирајќи го напредокот и квалитетот на извршените операции, прелистувајќи низ временската рамка на извршените активности, гледајќи занимање и затишје, анализирајќи го видот на грешката работник може да влезе во системот без да го исклучува компјутерот, давајќи му разбирање дека работи, но всушност оди за неговите лични работи. Програмата за управување со сметководството обезбедува единствена далечинска работа на сите вработени, во режим на повеќе корисници, обезбедувајќи внесување и извршување на доделените задачи, без пропусти на комуналните услуги, користејќи лична сметка, најавување и лозинка. Во сметководственото управување, предвидено е да се диференцираат корисничките права засновани врз работната професија на корисниците, заштитувајќи ги информациите зачувани во унифициран информациски систем. Добијте материјали за посакуваната далечинска работа, достапни земајќи ја предвид употребата на контекстуален пребарувач, намалувајќи го времето на пребарување на неколку минути. Внесувањето информации е достапно автоматски или рачно, по дискреција на работниците, користејќи различни извори и поддршка, скоро сите формати на документи на Microsoft Office Word или Excel. Управување со сметководството на далечинското работно време на вработените се врши автоматски, пресметувајќи го точниот број на часови и извршената работа, анализирајќи го напредокот, споредувајќи се со графиконите и пресметувајќи ги платите врз основа на овие читања. Сите податоци од компјутерите на вработените се испраќаат до сметководствениот систем на управување, за анализа и контрола на отчитувањата на работата извршена од далечина, снимање на активни корисници и неактивни, обележување на нив со различни бои, идентификување на видот на грешката, слаба Интернет врска или отсуството на самиот корисник. Пресметувајќи ги платите засновани врз докази, вработените не ги трошат со зголемување на квалитетот и обемот на далечински активности, што директно влијае на статусот на организацијата.

Преминувањето кон далечна работа беше пресвртна точка, но со нашата програма немаше видливи разлики, бидејќи сите операции беа извршени на ист начин и уште подобро, земајќи ги предвид постојаната контрола на сметководството, анализата и управувањето. Запознајте се со сметководството и контролата во управувањето со инсталирање на нашата бесплатна демо-верзија. Нашите специјалисти ќе ви помогнат да советувате за сите прашања, кои ќе ве запознаат со сметководството за управување за далечинска работа и ќе ви помогнат да го конфигурирате системот на сите компјутери.

Автоматизираниот софтвер може да биде соодветен за управување со активности и сметководство за далечинско работење за секоја организација.

Бројот на поврзани компјутери не е ограничен, со оглед на повеќеканалната форма на далечинска и координирана активност. Секој работник има лична најава и лозинка. Делегирањето на правата за употреба се заснова на работата на специјалисти, обезбедувајќи ја веродостојноста и квалитетот на достапните информации. Кога ќе направите резервна копија, материјалите остануваат заштитени и непроменети долго време. Кога сте најавени, податоците се внесувале во дневниците за секој работник, како и излезите, отсуствата и паузите за ручек. Планирањето на разни настани и изградбата на работните распореди се вршат автоматски. Неограничен број компјутери се достапни за консолидирање.

Вработените се во можност да ги видат планираните активности, имајќи пристап до распоредувачот на задачи, снимајќи го статусот на завршената далечинска работа. Поддршка за скоро сите формати на документи на Microsoft Office на компјутерот. Сите компјутерски операции бидат автоматски. Поставување на комунални услуги и работна површина се обезбедува на секој работник поединечно. Поднесувањето материјали е достапно рачно или автоматски. Податоците за увоз се достапни од различни извори. Добијте достапни податоци, земајќи ја предвид употребата на контекстуален пребарувач. Корисниците можат да работат од компјутери или мобилни уреди. Продавницата е достапна во неограничени количини. Изберете го посакуваниот странски јазик и модули. Интеграција со разни инструменти и апликации и контрола над сите финансиски движења, интегрирање со софтверскиот систем на УСУ, исто така, поддршка. Способност за прилагодување и развој на дизајн на лого. Во зависност од бројот на корисници, контролната табла на менаџерот ќе се промени. Одржување на унифицирана база на информации со целосни информации и документи. Преку аналитичко и статистичко известување, менаџерот е во можност да ги анализира активностите на претпријатието, да забележи раст и пад.