1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Ngakaitkeun biaya sareng ngahasilkeun produk ternak
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 656
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Ngakaitkeun biaya sareng ngahasilkeun produk ternak

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Ngakaitkeun biaya sareng ngahasilkeun produk ternak - Potret layar program

Akuntansi pikeun biaya sareng ngahasilkeun produk ternak dilaksanakeun numutkeun bentuk standar dokuméntasi anu disahkeun. Dokuménna bénten sareng seueur bentukna, kedah diperhatoskeun. Dumasar kana dasarna, éntri dilakukeun dina daptar akuntansi. Dina perusahaan ageung modéren, dokumén sareng daptar ieu, kaseueuran, disimpen dina bentuk digital. Dina akuntansi biaya produk ternak, aya tilu kategori utami. Anu kahiji kalebet biaya produk ternak, produk ingon-ingon semi-réngsé, ngahasilkeun pakan, sareng bahan habis pakai, anu sapinuhna dianggo dina prosés produksi. Pangeluaran sapertos kitu kalebet kana prosedur akuntansi numutkeun sababaraha dokuméntasi, sareng tagihan. Kadua kalebet biaya instrumen padamelan, sapertos alat akuntansi, alat téknis, anu ditepikeun dina dokuméntasi akuntansi ogé. Sareng, pamustunganana, perusahaan ngalaksanakeun akuntansi sareng manajemén biaya padamelan numutkeun lambaran waktos, daptar gaji, sababaraha rupa pesenan kanggo karyawisata, sareng padamelan. Dokumén pikeun akuntansi sareng manajemén ngahasilkeun produk ternak kalebet jurnal hasil susu, turunan sasatoan, tindakan mindahkeun sato ka kelompok umur anu sanés, miang akibat tina pangperangan atanapi maot.

Tiasa waé di kebon leutik sadayana rékaman ieu tetep disimpen dina kertas. Nanging, pikeun komplek ternak ageung, dimana ternak jumlahna ratusan sato, garis mékanis pikeun perah sareng distribusi pakan, ngolah bahan baku, sareng produksi daging sareng produk susu dianggo, sistem kontrol komputer penting pisan pikeun aliran kerja anu teu kaganggu.

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Kapala programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-04-22

USU Software mangrupikeun produk unik anu nyumponan sadaya sarat pikeun program akuntansi hasil ternak anu paling épisién. Perusahaan ingon-ingon saukuran sareng spesialisasi, sapertos pabrik pembibitan, firma alit, peternakan ngagemuk, komplek produksi ageung, sareng sajabana tiasa sami, sareng suksés ngagunakeun program anu nyayogikeun akuntansi sakaligus pikeun sababaraha titik kontrol. Akuntansi pikeun biaya sareng hasil produk ternak tiasa dijaga duanana misah pikeun tiap unit, sapertos situs eksperimen, kawanan, lini produksi, sareng sajabana, sareng dina bentuk ringkesan kanggo perusahaan sacara gembleng. Antarbeungeut pangguna tina Software USU teratur sareng henteu nimbulkeun kasusah dina prosés ngawasaana. Sampel sareng témplat dokumén pikeun akuntansi ngeunaan biaya produksi sareng ngahasilkeun produk réngsé, bentuk akuntansi, sareng tabel dikembangkeun ku désainer propésional.

Spreadsheet anu tiasa diprogram ngamungkinkeun anjeun ngadamel perkiraan biaya pikeun unggal jenis produk, sacara otomatis ngitung deui upami aya parobihan harga bahan baku, produk semi-réngsé, jst. Pesenan pikeun nyayogikeun katuangan, data ngeunaan ngahasilkeun produk tina jalur produksi, laporan ngeunaan saham gudang, sareng sajabana dikumpulkeun dina database anu terpusat tunggal. Ngagunakeun inpormasi statistik anu akumulasi, spesialis perusahaan tiasa ngitung tingkat konsumsi bahan baku, pakan, produk semi-réngsé, saldo saham, ngarencanakeun padamelan jasa pasokan sareng lini produk. Data ngahasilkeun ogé dianggo pikeun ngembangkeun sareng nyaluyukeun rencana produksi, ngarangkep pesenan sareng nganterkeun ka palanggan, jst. Alat akuntansi internal ngamungkinkeun manajemén kebon pikeun gancang nampi inpormasi ngeunaan kuitansi tunai, biaya anu mendesak, pakampungan kalayan pemasok sareng anggaran , dinamika panghasilan sareng pengeluaran dina waktos anu ditangtoskeun, jst.


Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Saha penerjemahna?

Khoilo Roman

Kapala programer anu milu narjamahkeun parangkat lunak ieu kana basa anu béda.

Choose language

Perangkat Lunak USU nyayogikeun kagiatan kagiatan akuntansi sadidinten sareng akuntansi di perusahaan sato, optimalisasi biaya, sareng pangirangan biaya operasional anu mangaruhan harga biaya, ningkatkeun kauntungan bisnis sacara gembleng. Akuntansi biaya sareng ngahasilkeun produk ternak dina kerangka Parangkat Lunak USU dilaksanakeun numutkeun bentuk dokumén anu disatujuan pikeun industri sareng saluyu sareng aturan akuntansi. Program ieu nyumponan sagala sarat tina undang-undang anu ngatur peternakan tinangtu, ogé standar IT modéren.

Setélan dilakukeun ngitung spésipik konsumén, norma internal, sareng prinsip perusahaan. Biaya anu teras-terasan dipertanggungjawabkeun sareng dipasang kana barang akuntansi sacara otomatis. Hasil tina produk réngsé kacatet unggal dinten numutkeun dokumén primér. Sajumlah titik kontrol dina program nyatakeun biaya sareng hasil produk ternak henteu mangaruhan épéktasi sistem.



Pesen akuntansi pikeun biaya sareng hasil produk ternak

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Ngakaitkeun biaya sareng ngahasilkeun produk ternak

Perkiraan biaya anu diitung sacara otomatis disetél pikeun tiap produk. Upami aya parobihan biaya bahan baku, produk semi-réngsé, pakan, sareng sajabana kusabab kanaékan harga jual, atanapi alesan sanés, itungan diitung deui ku program sacara mandiri. Bentuk internal ngitung biaya produksi nalika kaluar tina situs produksi. Pesenan pikeun produk ternak peternakan disimpen dina hiji database.

Operasi gudang dioptimalkeun kusabab integrasi sababaraha alat téknis, sapertos scanner kode bar, skala éléktronik, terminal kumpulan data, sareng sajabana, anu mastikeun penanganan kargo gancang, kontrol asup ati-ati, inventaris saldo online, manajemén omset inventaris anu ngirangan panyimpenan biaya sareng karusakan tina barang kadaluwarsa, unggah laporan ngeunaan kasaimbangan ayeuna pikeun tanggal anu ditangtoskeun. Otomatisasi prosés bisnis sareng akuntansi ngamungkinkeun anjeun sacara épéktip pikeun ngarencanakeun padamelan produksi sareng jasa produksi, nangtoskeun tingkat konsumsi bahan baku, pakan, sareng bahan, ngatur pesenan sareng ngembangkeun rute transportasi anu optimal nalika produk dikirimkeun ka konsumén.

Formasi sareng nyetak dokumén standar, lembar biaya, jurnal kaluar, bentuk pesen, faktur, sareng sajabana dilaksanakeun ku sistem sacara otomatis. Penjadwal internal nyayogikeun kamampuan pikeun program parameter sareng istilah pikeun nyiapkeun laporan analitis nyetél frékuénsi cadangan, sareng sajabana alat-alat akuntansi mastikeun resi laporan operasional dina panarimaan pembayaran, padumukan sareng pemasok, pembayaran kana anggaran, nyerat- kaluar tina biaya ayeuna, jsb.