1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Logika akuntansi kedokteran gigi
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 973
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Logika akuntansi kedokteran gigi

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Potret layar mangrupikeun poto parangkat lunak anu dijalankeun. Ti dinya anjeun tiasa langsung ngartos kumaha sistem CRM. Kami parantos ngalaksanakeun antarmuka jandela kalayan dukungan pikeun desain UX / UI. Ieu ngandung harti yén antarbeungeut pamaké dumasar kana taun pangalaman pamaké. Tiap aksi lokasina persis dimana eta paling merenah pikeun ngalakukeunana. Hatur nuhun kana pendekatan anu kompeten sapertos kitu, produktivitas kerja anjeun bakal maksimal. Klik dina gambar leutik pikeun muka screenshot dina ukuran pinuh.

Upami anjeun mésér sistem CRM USU kalayan konfigurasi sahenteuna "Standar", anjeun bakal gaduh pilihan desain tina langkung ti lima puluh template. Unggal pangguna parangkat lunak bakal ngagaduhan kasempetan pikeun milih desain program pikeun nyocogkeun ka rasa. Saban poé gawé kudu mawa kabagjaan!

Logika akuntansi kedokteran gigi - Potret layar program

Unggal jalma konsultasi ka dokter gigi sahenteuna sakali dina kahirupan aranjeunna. Lembaga médis anyar dibuka dimana-mana - duanana multidisiplin kalayan daptar jasa médis anu sayogi, sareng khusus pisan. Salaku conto, klinik gigi sareng kedokteran gigi. Éta kajantenan yén lembaga sapertos kitu di subuh kagiatanana henteu khusus mikirkeun nyimpen rékaman. Dipercanten yén éta cekap pikeun ngan saukur ngarékam dokuméntasi sareng nyimpen register gigi. Hanjakalna, ieu henteu leres-leres leres. Sugan, dina tahap awal, pendekatan ieu pikeun akuntansi leres-leres merenah. Sajumlah leutik klien, jumlah sakedik - sadaya faktor ieu mangaruhan metode bisnis perusahaan (manual manual logging in dentistry). Nanging, ku kanaékan volume padamelan sareng popularitas kedokteran gigi atanapi lembaga médis sanésna, ogé tumuh dina jumlah palanggan, manajemén kedokteran gigi nyanghareupan patarosan anu akut ngeunaan kabutuhan ngaoptimalkeun prosés bisnis.

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Ahli sarta lulugu programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-07-13

Video ieu dina basa Inggris. Tapi anjeun tiasa nyobian ngaktipkeun subtitle dina basa asli anjeun.

Alesan pikeun ieu nyaéta kurangna waktos pikeun ngolah sajumlahing inpormasi anu teras-terasan, kumargi dokter gigi, biasa nyimpen rékaman sacara manual, antukna reuwas mendakan yén tibatan ngalaksanakeun tugas langsungna, aranjeunna tetep ngeusian dokuméntasi. . Salaku conto, eusian jurnal klien atanapi register sinar-X gigi sareng ngatur gambar ieu numutkeun éntri dina pendaptaran. Gerakan manajer pikeun ngumpulkeun inpormasi ngeunaan hasil kagiatan kedokteran gigi janten nyeri sirah anu nyata pikeun karyawan biasa na. Jalan kaluar tina kaayaan ieu nyaéta transisi klinik ka buku akuntansi otomatis. Buku log akuntansi anu paling saé pikeun ngaoptimalkeun prosés bisnis ngajaga buku log palanggan éléktronik sareng buku catetan sinar-X dina kedokteran gigi di perusahaan anu leres dianggap aplikasi akuntansi USU-Soft.

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Anjeun tiasa ngaunduh versi demo gratis. Sareng damel dina program salami dua minggu. Sababaraha inpormasi parantos dilebetkeun pikeun kajelasan.

Saha penerjemahna?

Khoilo Roman

Kapala programer anu milu narjamahkeun parangkat lunak ieu kana basa anu béda.



Pangwangunan urang mangrupikeun parangkat lunak pikeun akuntansi manajemén sareng hasil dianggo ku perusahaan sagala rupa, kalebet klinik gigi sareng kantor gigi pikeun ngajaga buku log akuntansi pelanggan éléktronik sareng daptar gambar sinar-X dina kedokteran gigi. USU-Soft dipikaterang sanés ngan ukur di Républik Kazakhstan, tapi ogé di mancanagara. Fungsionalitas buku akuntansi USU-Soft pikeun ngajaga pendaptaran pasien seueur pisan, sareng antar muka na merenah. Buku log akuntansi kedokteran gigi tiasa dianggo ku jalma anu ngagaduhan tingkat kamampuan komputer pribadi. Aplikasi akuntansi USU-Soft ngabantosan ngajaga buku log éléktronik penderita gigi sareng ngagentoskeun pagawé gigi tina kabutuhan pikeun nyimpen seueur dokumén kertas, ogé ngalakukeun padamelan anu rutin sareng rutin pikeun aranjeunna, ngabébaskeun waktos pikeun ngarengsekeun masalah anu langkung penting. Di handap ieu kami perhatoskeun ngan sababaraha fitur tina buku log akuntansi nganggo conto perangkat lunak ngajaga buku catetan akuntansi pasien éléktronik sareng buku log gambar X-ray di kedokteran gigi.



Mesen buku log inpisét kedokteran gigi

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Logika akuntansi kedokteran gigi

Buku log akuntansi USU-Soft kedokteran kedokteran gigi penting pisan pikeun manajer. Kalayan anjeun ngagaduhan kendali lengkep ngeunaan karya dokter gigi. Anjeun terang penghasilan mana anu dibawa unggal dokter, ogé épisiénsi pangurus. Anjeun ngagaduhan kasempetan pikeun milarian poin anu kuat sareng lemah dina padamelan spesialis: anu konsultasi henteu janten perawatan sareng sajabina. Analisis sadaya pagawé kalayan kecerdasan jijieunan sareng béwara ngeunaan parobahan anu curiga moal ngantep anjeun kaleungitan kendali kana kagiatan anu lumangsung di kedokteran gigi anjeun. Anjeun teu kedah ngitung gaji karyawan anjeun deui. Aplikasi na cocog pisan pikeun tugas berkat kamampuanana pikeun nyieun kasalahan enol. Sumawona, anjeun tiasa ngaramal beban padamelan kedokteran gigi sareng nyebarkeun penderita sareng padamel saluyu pikeun mastikeun paling épéktip kedokteran gigi.

Buku log akuntansi USU-Soft ngeunaan kontrol kedokteran gigi mangrupikeun sahabat pikeun pangurus. Upami anjeun ngatur jadwal dokter gigi kalayan gampang sareng gampang, maka anjeun pasti naon anu kajantenan di kedokteran gigi anjeun sareng ieu mangrupikeun tanda kontrol sareng katertiban. Salian ti éta, anjeun tiasa milarian waktos luang sareng buku catetan akuntansi manajemén organisasi gigi sareng ngarékam penderita sakumaha gampangna. Tangtosna, aplikasi ngagancangkeun dokumen. Gaduh témplat siap-siap ngirangan waktos jasa pasién sareng ngirangan kamungkinan kasalahan. Nyetak faktur sareng nampi pamayaran kanggo perawatan anu disayogikeun tiasa dilakukeun langsung dina buku catetan akuntansi. Saatos sababaraha waktos operasi, anjeun pasti bakal nyatet kanaékan pendapatan anjeun. Kami sadar yén anjeun sareng spesialis pamasaran anjeun terang puluhan cara pikeun ningkatkeun pendapatan perusahaan ngalangkungan alat-alat pamasaran sareng parobihan operasional. Buku log akuntansi ngalengkepan cara ieu. Salaku conto, pendaptaran online ngahémat waktos sareng saraf pasién.

Ieu masihan dorongan pikeun karma kedokteran gigi anjeun sareng jumlah operasi ngalangkungan buku log akuntansi. Notifikasi push dina aplikasi mobile sareng buletin email ngajaga anjeun dina tonggong pondok sareng dokter sareng pasién: anjeun ngingetan ngeunaan promosi sareng diskon, nganteurkeun berita, ogé prosedur. Program bonus ningkatkeun kasatiaan palanggan sareng ngadorong anjeun nyandak tindakan anu langkung sasar. Sistem rujukan ngamungkinkeun anjeun pikeun narik pasién énggal dina jumlah anu seueur kalayan biaya minimal. Kami masihan anjeun kasempetan pikeun ngahontal kahoyong anjeun pikeun nyandak organisasi anu anjeun ngendalikeun kana tingkat kasuksésan anu anyar!