1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Akunting di kedokteran gigi
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 433
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Akunting di kedokteran gigi

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Potret layar mangrupikeun poto parangkat lunak anu dijalankeun. Ti dinya anjeun tiasa langsung ngartos kumaha sistem CRM. Kami parantos ngalaksanakeun antarmuka jandela kalayan dukungan pikeun desain UX / UI. Ieu ngandung harti yén antarbeungeut pamaké dumasar kana taun pangalaman pamaké. Tiap aksi lokasina persis dimana eta paling merenah pikeun ngalakukeunana. Hatur nuhun kana pendekatan anu kompeten sapertos kitu, produktivitas kerja anjeun bakal maksimal. Klik dina gambar leutik pikeun muka screenshot dina ukuran pinuh.

Upami anjeun mésér sistem CRM USU kalayan konfigurasi sahenteuna "Standar", anjeun bakal gaduh pilihan desain tina langkung ti lima puluh template. Unggal pangguna parangkat lunak bakal ngagaduhan kasempetan pikeun milih desain program pikeun nyocogkeun ka rasa. Saban poé gawé kudu mawa kabagjaan!

Akunting di kedokteran gigi - Potret layar program

Klinik huntu parantos kasohor pisan. Upami sateuacanna jasa dokter gigi disayogikeun dina poliklinik, ayeuna aya kacenderungan munculna seueur lembaga médis profil sempit, kalebet kedokteran gigi. Éta nyayogikeun seueur jasa ti diagnostik dugi ka prostetik. Akunting di kedokteran gigi ngagaduhan kaistiméwaan, sapertos jinis kagiatan ngarawat jalma éta nyalira. Di dieu, peran anu penting dicoo ku akuntansi gudang, akuntansi ubar, akuntansi karyawan, itungan biaya jasa, gaji personalia, ngahasilkeun sababaraha jinis laporan jero sareng prosedur sanésna. Seueur organisasi gigi nyanghareupan kabutuhan pikeun ngenalkeun otomatisasi dina prosés akuntansi. Biasana, tugas-tugas akuntan ngalibatkeun ngawaskeun pinuh kaayaan, kamampuan pikeun ngendalikeun waktos sanés ngan ukur pagawéanna, tapi ogé anggota staf anu sanés. Supados akuntan kedokteran gigi ngalaksanakeun tugasna épisién mungkin, otomatisasi prosés akuntansi janten penting. Ayeuna, pasar téknologi inpormasi nawiskeun seueur perangkat lunak anu béda tina akuntansi kedokteran gigi anu ngajantenkeun akuntan gigi langkung merenah. Program akuntansi kedokteran gigi anu paling leres tiasa dianggap aplikasi USU-Soft. Éta ngagaduhan seueur pro anu ngabantosan urang pikeun meunang dina persaingan di pasar di seueur nagara. Program akuntansi kedokteran gigi dibédakeun ku gampang digunakeun, réliabilitas sareng presentasi visual inpormasi. Salaku tambahan, dukungan téknis tina aplikasi USU-Soft dilaksanakeun dina tingkat propésional anu luhur. Biaya perangkat lunak akuntansi kedokteran gigi pasti bakal ngaraosan anjeun. Hayu urang tingali sababaraha fitur tina USU-Soft anu dianggo salaku program akuntansi dina kedokteran gigi.

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Ahli sarta lulugu programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-07-15

Video ieu dina basa Inggris. Tapi anjeun tiasa nyobian ngaktipkeun subtitle dina basa asli anjeun.

Coba parangkat lunak anyar kami. Mangrupikeun salah sahiji aplikasi anu paling nguntungkeun sareng téknis dina pasaran. Ngahémat waktos sareng numbuhkeun bisnis anjeun kalayan gampang, panggunaan perangkat lunak fitur lengkep manajemén kedokteran gigi. Pendakan fitur anu kuat dikombinasikeun dina alur kerja anu saderhana sareng antarbeungeut pangguna intuitif. Laksanakeun langkung seueur kalayan langkung sakedik klik sareng kirang artos. Aplikasi USU-Soft cocog pikeun dokter, sabab ngahémat dugi ka 70% waktosna ku ngeusian catetan médis, buku harian sareng tagihan dina ngan sababaraha menit ku perangkat lunak manajemén kedokteran gigi. Jadwal pasini tetep aya, sareng panginget ulah ngantep dokter sareng pasién hilap kana waktos anu parantos ditangtoskeun. Itungan otomatis tina rencana pangobatan ngirangan waktos pasini penderita. Ngalaporkeun transparan ngeunaan padamelan anu parantos dipastikeun berkat sistem akuntansi kedokteran gigi, ogé itungan gancang tina bonus anu aya hubunganana sareng padamelan padamel. Integrasi sareng rupa-rupa alat masihan anjeun langkung seueur alat pikeun ngajantenkeun kedokteran gigi anjeun langkung épéktip. Program akuntansi kedokteran gigi nyokong pendaptaran kas online sareng sistem sinar-x.

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Anjeun tiasa ngaunduh versi demo gratis. Sareng damel dina program salami dua minggu. Sababaraha inpormasi parantos dilebetkeun pikeun kajelasan.

Saha penerjemahna?

Khoilo Roman

Kapala programer anu milu narjamahkeun parangkat lunak ieu kana basa anu béda.



Tugas rutin sareng tindakan rutin dilaksanakeun ku panerapan. Ngitung sabaraha waktos dokter sareng resepsionis nyéépkeun ngeusian rékaman pasién, tagihan, laporan, kontrak, tawaran komérsial, sareng dokumén sanés? Sareng sabaraha jam kanggo ngajar pendatang ngeunaan hikmah ieu? Otomatisasi prosés standar sareng rutin masihan karyawan waktos berharga pikeun padamelan dasar. Itungan kompléks dilakukeun dina sababaraha detik. Kasalahan pagawé tunggal dina perhitungan kompléks atanapi ngeusian laporan anu teu standar tiasa nyabut perusahaan bagian anu lumayan tina pendapatanana. Administrator henteu ngalakukeun kasalahan sacara jahat; éta kasalahan manusa umum. Parangkat lunak na sanés manusa, éta henteu ngalakukeun kasalahan. Janten anggo kasempetan ieu sareng singkirkeun kasalahan salamina. Ngajadwalkeun waktos padamel ogé mangrupikeun fitur anu paling kapaké tina program akuntansi kedokteran gigi. Penting pikeun ngarencanakeun jadwal unggal pagawé. Salaku conto, ngawangun ranté sapertos pasini pasén supados dokter ngalakukeun padamelan éta tanpa buru-buru dina unggal janji. Ku ngalakukeun éta, ranté éta moal aya liang dina jadwal sareng henteu aya waktos tanaga kerja anu boros.



Mesen hiji akuntansi di kedokteran gigi

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Akunting di kedokteran gigi

Naon sistem monitoring lalu lintas ubar? Sistem akuntansi anu ngahijina dirancang pikeun ngajagi konsumén tina obat-obatan haram sareng nyayogikeun jasa ka warga sareng organisasi pikeun gancang mariksa légal ubar-ubaran. Salaku tambahan, ngenalkeun sistem akuntansi kedokteran gigi nyayogikeun inpormasi lengkep ngeunaan gerak pakét, ogé inpormasi anu ngajantenkeun teu mungkin pikeun sirkulasi salajengna (contona, inpormasi yén iket parantos dijual atanapi ditarik tina sirkulasi pikeun anu sanés alesan).

Wijaksana pikeun henteu ngandelkeun program akuntansi kedokteran gigi anu ditawarkeun dina Internét gratis. Manajer anu pinter ngartos yén bisnis anu saé peryogi aplikasi anu kualitas. Nanging, teu aya sakedik kualitas dina aplikasi anu gratis. Kami nawiskeun anjeun hal anu istiméwa sareng mangpaat dina karya kedokteran gigi anjeun. Kami parantos kéngingkeun pangalaman sareng tiasa mastikeun yén kualitas luhur program akuntansi kedokteran gigi, ogé tim dukungan téknis. Profésional kami teras-terasan ngabantosan anjeun dina masalah anjeun, ogé nawiskeun sababaraha fungsionalitas canggih pikeun pakét fungsi anu parantos di anggo tina aplikasi USU-Soft. Hiji-hijina hal anu misahkeun klinik anjeun sareng program ieu nyaéta kaputusan anu anjeun butuhkeun. Kami parantos nunjukkeun naon anu tiasa anjeun hasilkeun ku sistem, sésana gumantung ka anjeun!