1. USU
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Regjistri i kontabilitetit të stomatologjisë
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 585
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: Automatizimi i biznesit

Regjistri i kontabilitetit të stomatologjisë

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?

Nëse dëshironi të njiheni me programin, mënyra më e shpejtë është që fillimisht të shikoni videon e plotë dhe më pas të shkarkoni versionin demo falas dhe të punoni vetë me të. Nëse është e nevojshme, kërkoni një prezantim nga mbështetja teknike ose lexoni udhëzimet.Regjistri i kontabilitetit të stomatologjisë - Pamja e ekranit të programit

Secili person këshillohej me një dentist të paktën një herë në jetën e tij. Institucionet e reja mjekësore po hapen kudo - si multidisiplinare me një listë të madhe të shërbimeve mjekësore të ofruara, ashtu edhe shumë të specializuara. Për shembull, klinikat dentare dhe stomatologjia. Ndodh që institucione të tilla në agimin e aktiviteteve të tyre nuk mendojnë veçanërisht për mbajtjen e shënimeve. Besohet se mjafton thjesht të regjistroni dokumentacionin dhe të mbani një regjistër dentar. Fatkeqësisht, kjo nuk është plotësisht e vërtetë. Ndoshta, në fazën fillestare, kjo qasje ndaj kontabilitetit është vërtet e përshtatshme. Një numër i vogël i klientëve, vëllime të vogla - të gjithë këta faktorë ndikojnë në metodat e biznesit të ndërmarrjes (regjistrimi manual i pacientit në stomatologji). Sidoqoftë, me rritjen e vëllimit të punës dhe me rritjen e popullaritetit të stomatologjisë ose institucionit tjetër mjekësor, si dhe rritjen e numrit të klientëve, menaxhmenti i stomatologjisë përballet me një pyetje akute të nevojës për të optimizuar proceset e biznesit.

Kush është zhvilluesi?

Akulov Nikolai

Ekspert dhe programues kryesor i cili mori pjesë në hartimin dhe zhvillimin e këtij softueri.

Data e rishikimit të kësaj faqeje:
2024-04-22

Kjo video mund të shikohet me titra në gjuhën tuaj.

Arsyeja për këtë është mungesa e kohës për të përpunuar një sasi gjithnjë e më të madhe informacioni, pasi dentistët, të mësuar të mbajnë shënime manualisht, me kalimin e kohës habiten kur zbulojnë se në vend që të kryejnë detyrat e tyre të drejtpërdrejta, ata shkojnë drejt plotësimit të dokumentacionit . Për shembull, plotësoni një ditar të klientit ose regjistrin dentar të rrezeve X dhe rregulloni këto imazhe sipas shënimeve në regjistër. Përpjekjet e menaxherit për të mbledhur informacion në lidhje me rezultatet e aktiviteteve të stomatologjisë kthehen në një dhimbje koke të vërtetë për punonjësit e saj të zakonshëm. Mënyra për të dalë nga kjo situatë është kalimi i klinikës në një libër të automatizuar të kontabilitetit. Dokumenti më i mirë i kontabilitetit për optimizimin e proceseve të biznesit për mirëmbajtjen e ditarëve elektronikë të klientëve dhe ditareve me rreze X në stomatologji në një ndërmarrje konsiderohet me të drejtë aplikacioni i kontabilitetit USU-Soft.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Kush është përkthyesi?

Khoilo Roman

Kryeprogramues i cili mori pjesë në përkthimin e këtij softueri në gjuhë të ndryshme.

Choose language

Zhvillimi ynë është softueri për menaxhimin e kontabilitetit dhe përdoret me sukses nga kompani të të gjitha llojeve, përfshirë klinikat dentare dhe zyrat dentare për mirëmbajtjen e ditarëve elektronikë të kontabilitetit të klientëve dhe një regjistër të imazheve me rreze X në stomatologji. USU-Soft është i njohur jo vetëm në Republikën e Kazakistanit, por edhe jashtë vendit. Funksionaliteti i regjistrit të kontabilitetit USU-Soft për mbajtjen e një regjistri të pacientëve është shumë i ndryshëm dhe ndërfaqja është e përshtatshme. Libri i kontabilitetit të stomatologjisë mund të përdoret nga një person me çfarëdo niveli të aftësive kompjuterike personale. Aplikimi i kontabilitetit USU-Soft ndihmon në mirëmbajtjen e një libri elektronik të pacientëve dentarë dhe lehtëson punëtorët e dhëmbëve nga nevoja për të ruajtur një vëllim të madh të dokumenteve të letrës, si dhe bën të gjithë punën e përditshme të mërzitshme dhe rutinë për ta, duke i liruar ata zgjidhin probleme më të rëndësishme. Më poshtë ne sjellim në vëmendjen tuaj vetëm disa tipare të ditarit të kontabilitetit duke përdorur shembullin e softuerit të mirëmbajtjes së librave elektronikë të kontabilitetit të pacientit dhe një ditar të imazheve me rreze X në stomatologji.Porositni një regjistër kontabël të stomatologjisë

Për të blerë programin, thjesht telefononi ose na shkruani. Specialistët tanë do të bien dakord me ju për konfigurimin e duhur të softuerit, do të përgatisin një kontratë dhe një faturë për pagesë.Si të blini programin?

Instalimi dhe trajnimi bëhen nëpërmjet internetit
Koha e përafërt e kërkuar: 1 orë, 20 minutaGjithashtu mund të porosisni zhvillimin e softuerit me porosi

Nëse keni kërkesa të veçanta për softuer, porosisni zhvillimin e personalizuar. Atëherë nuk do t'ju duhet të përshtateni me programin, por programi do të përshtatet me proceset tuaja të biznesit!
Regjistri i kontabilitetit të stomatologjisë

Libri i stomatologjisë i kontabilitetit USU-Soft është i domosdoshëm për menaxherët. Me të keni një kontroll të plotë mbi punën e dentistit. Ju e dini se cilat të ardhura sjell secili mjek, si dhe efikasitetin e administratorëve. Ju keni shansin të kërkoni pikat e forta dhe të dobëta në punën e specialistëve: konsultat e të cilëve nuk kthehen në trajtim etj. Analiza e të gjithë punonjësve me inteligjencë artificiale dhe njoftimi i ndryshimeve të dyshimta nuk do t'ju lejojë të humbni kontrollin mbi aktivitetet që ndodhin në stomatologjinë tuaj. Ju nuk keni nevojë të llogaritni vetë pagat e punonjësve tuaj. Aplikacioni është i përshtatshëm në mënyrë të përkryer për detyrën falë aftësisë së tij për të bërë zero gabime. Për më tepër, ju mund të parashikoni ngarkesën e stomatologjisë dhe të caktoni pacientët dhe punonjësit në përputhje me rrethanat për të siguruar efektivitetin më të lartë të stomatologjisë.

Libri i kontrollit të stomatologjisë në USU-Soft është miku më i mirë për administratorët. Nëse menaxhoni me lehtësi dhe lehtësi oraret e dentistëve tuaj, atëherë jeni i sigurt se çfarë po ndodh në stomatologjinë tuaj dhe kjo është një shenjë e kontrollit dhe rregullit. Përveç kësaj, ju mund të kërkoni për kohë të lirë me librin e kontabilitetit të menaxhimit të organizatës dentare dhe të regjistroni pacientët sa më lehtë të jetë e mundur. Sigurisht, aplikacioni përshpejton dokumentet. Pasja e shablloneve të gatshme zvogëlon kohën e shërbimit të pacientit dhe zvogëlon gabimet e mundshme. Shtypja e faturave dhe pranimi i pagesës për trajtimin e dhënë mund të bëhet në regjistrin e kontabilitetit. Pas disa kohësh operacioni, me siguri do të vëreni rritjen e të ardhurave tuaja. Ne jemi të vetëdijshëm që ju dhe specialisti juaj i marketingut dini dhjetëra mënyra për të rritur të ardhurat e kompanisë përmes mjeteve të marketingut dhe ndryshimeve operacionale. Libri i kontabilitetit plotëson këto mënyra. Për shembull, regjistrimi online u kursen pacientëve kohën dhe nervat.

Kjo i jep një shtysë karmës së stomatologjisë tuaj dhe numrit të operacioneve përmes ditarit të kontabilitetit. Njoftimet me push në aplikacionin celular dhe gazetat e postës elektronike ju mbajnë në një bazë të shkurtër me mjekët dhe pacientët: ju u kujtoni atyre promovime dhe ulje, shpërndani lajme, si dhe procedura. Një program bonus rrit besnikërinë e klientit dhe ju inkurajon të bëni veprime më të synuara. Sistemi i referimit ju lejon të tërheqni pacientë të rinj në një numër të madh me kosto minimale. Ne ju japim një shans për të arritur dëshirat tuaja për ta sjellë organizatën të cilën ju kontrolloni në nivelin e ri të suksesit!