1. USU
  2.  ›› 
  3. Program pikeun automation bisnis
  4.  ›› 
  5. Surat iklan
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 920
rating
Nagara: Sadayana
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Grup program: Automation bisnis

Surat iklan

  • Hak cipta ngajaga metodeu unik pikeun otomatisasi bisnis anu dianggo dina program urang.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kami mangrupikeun penerbit parangkat lunak anu diverifikasi. Ieu dipintonkeun dina sistem operasi nalika ngajalankeun program urang jeung demo-versi.
    penerbit diverifikasi

    penerbit diverifikasi
  • Kami damel sareng organisasi di sakumna dunya tina usaha leutik dugi ka anu ageung. Perusahaan kami kalebet dina daptar perusahaan internasional sareng gaduh tanda amanah éléktronik.
    Tanda kapercayaan

    Tanda kapercayaan


Transisi gancang.
Naon anu anjeun hoyong laksanakeun ayeuna?

Upami anjeun hoyong kenal sareng program éta, cara panggancangna nyaéta mimiti nonton pidéo lengkep, teras unduh versi demo gratis sareng damel sareng éta nyalira. Upami diperlukeun, ménta presentasi ti rojongan teknis atawa baca parentah.



Surat iklan - Potret layar program

Surat iklan populér kalayan toko online modern, mall balanja, lembaga dina sektor jasa, kadaharan, jasa kosmetik sareng lembaga sanés anu kalibet dina nyayogikeun barang sareng jasa. Sakumaha aturan, pikeun ngirim surat iklan, SMS, MMS, Email pesen inpormasi dianggo, kalayan lampiran gambar sareng dokumén sanésna. Iklan email dianggo di sakumna dunya nganggo sambungan Internét. Nalika ngirim surat iklan, pesen iklan pribadi atanapi massal tiasa dianggo. Nalika iklan mailing, organisasi nganggo sorangan, akumulasi basis klien, ngagolongkeun data dumasar kana kategori. Palanggan tiasa ngalanggan milis iklan atanapi tiasa janten palanggan énggal pikeun ngalegaan pangkalan klien. Pikeun ngajadikeun otomatis prosés nyayogikeun data iklan, ngaoptimalkeun biaya, organisasi sering nganggo program khusus khusus di daérah ieu, ngalaksanakeunana kana komputerna, ngahijikeun sareng sababaraha sistem sareng alat. Pangembangan unik kami pikeun ngirim surat iklan Universal Accounting System nyayogikeun pangguna konfigurasi, alat sareng modul anu diperyogikeun pikeun padamelan anu tiasa ningkatkeun padamelan sareng ningkatkeun produktivitas kalayan kauntungan.

Modeu Multichannel nyadiakeun pamaké program sambungan hiji-waktos, kalawan rentang pinuh ku kamampuhan, ngasupkeun dina login pribadi sarta sandi, ngaktipkeun hak pamaké dibaca ku sistem dina ragam delimited. Pamaké bisa ngasupkeun informasi sacara manual tur otomatis, narima promptly maké pilarian kontekstual, mindahkeun, ngagunakeun impor, nengetan rojongan Word na Excel format. Pangiriman iklan, tiasa sacara otomatis maca inpormasi pangguna sareng ngitung biaya jasa, dumasar kana tarif anu ditetepkeun dina daptar harga. kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyetél hiji surat iklan otomatis ngagunakeun fungsi scheduling, nunjukkeun deadlines pasti keur ngalengkepan tugas, narima laporan kamajuan, kalayan inpo wincik tentang resi, status pending, bahan ditempo sarta undelivered, pikeun milis iklan ulang. Dina tabel ku palanggan, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nuduhkeun data, ku konsumén, ku promosi, ku status, nyirian ku kelir béda ka saha data ieu dikirim jeung saha dina status ngantosan.

Anjeun tiasa ngaunduh vérsi percobaan tina milis iklan dina halaman wéb kami gratis. Anjeun tiasa kéngingkeun inpormasi, nganalisis fitur tambahan, ngitung biaya sareng kauntungan, familiarize diri sareng modul tambahan dina halaman wéb atanapi ku ngahubungi konsultan kami. Sistem Chet Universal bakal janten asistén anu teu tiasa diganti sareng bakal pikaresepeun anjeun mangtaun-taun, kalayan investasi minimal sareng hasil maksimal.

Program pikeun olahtalatah SMS ngahasilkeun témplat, dumasar kana éta anjeun tiasa ngirim pesen.

Program pikeun ngirim SMS bakal ngabantosan anjeun ngirim pesen ka jalma anu khusus, atanapi ngadamel surat massal ka sababaraha panarima.

Program olahtalatah SMS gratis sayogi dina modeu uji, pameseran program éta nyalira henteu kalebet ayana biaya langganan bulanan sareng dibayar sakali.

Program pikeun telepon kaluar tiasa dirobih dumasar kana kahoyong palanggan ku pamekar perusahaan urang.

Program pikeun ngirim SMS tina komputer nganalisa status unggal pesen anu dikirim, nangtukeun naha éta dikirimkeun atanapi henteu.

Anjeun tiasa ngaunduh program pikeun milis dina bentuk vérsi demo pikeun nguji fungsionalitas tina situs wéb Sistem Akuntansi Universal.

Parangkat lunak mailing Viber ngamungkinkeun milis dina basa anu merenah upami perlu berinteraksi sareng klien asing.

Nalika ngirim SMS bulk, program pikeun ngirim SMS tos ngitung total biaya ngirim pesen sareng ngabandingkeunana sareng kasaimbangan dina akun.

Mailing sareng akuntansi surat dilumangsungkeun ngaliwatan milis e-mail pikeun klien.

Program gratis pikeun mailing ka e-mail ngirim pesen ka alamat e-mail anu anjeun pilih pikeun milis tina program éta.

Saha pamekar?

Akulov Nikolay

Ahli sarta lulugu programmer anu ilubiung dina rarancang jeung ngembangkeun software ieu.

Tanggal kaca ieu reviewed:
2024-05-24

Pidéo ieu tiasa ditingali nganggo tarjamahan dina basa anjeun nyalira.

Program olahtalatah viber ngidinan Anjeun pikeun ngabentuk basa customer tunggal kalawan kamampuhan pikeun ngirim pesen ka utusan Viber.

Program pikeun ngirim announcements bakal mantuan tetep klien anjeun salawasna up to date jeung beja panganyarna!

Program pikeun milis massal bakal ngaleungitkeun kabutuhan pikeun ngabentuk pesen anu idéntik pikeun unggal klien nyalira.

Program pikeun ngirim surat ka nomer telepon dieksekusi tina rékaman individu dina server sms.

Program gratis pikeun distribusi email dina modeu percobaan bakal ngabantosan anjeun ningali kamampuan program sareng familiarize diri sareng antarmuka.

Program buletin email sayogi pikeun dikirim ka para nasabah di sakumna dunya.

Telepon gratis sayogi salaku versi demo salami dua minggu.

Program olahtalatah otomatis ngahijikeun karya sadaya karyawan dina database program tunggal, anu ningkatkeun produktivitas organisasi.

Program milis ngamungkinkeun anjeun ngagantelkeun rupa-rupa file sareng dokumén dina lampiran, anu didamel sacara otomatis ku program éta.

Program pikeun SMS dina Internét ngamungkinkeun anjeun pikeun nganalisis pangiriman pesen.

Parangkat lunak SMS mangrupikeun asistén anu teu tiasa diganti pikeun bisnis anjeun sareng interaksi sareng klien!

Pikeun ngabéjaan konsumén ngeunaan diskon, ngalaporkeun hutang, ngirim kaluar announcements penting atawa invitations, anjeun pasti bakal butuh program pikeun hurup!

Program pikeun nelepon klien tiasa nelepon atas nama perusahaan anjeun, ngirimkeun pesen anu dipikabutuh pikeun klien dina modeu sora.


Nalika ngamimitian program, anjeun tiasa milih basa.

Saha penerjemahna?

Khoilo Roman

Kapala programer anu milu narjamahkeun parangkat lunak ieu kana basa anu béda.

Choose language

Desain unik pikeun pangiriman surat promosi, kalayan otomatisasi prosés produksi pinuh, ngirangan biaya, ningkatkeun rating sareng paménta, ningkatkeun produktivitas sareng kauntungan, kalayan biaya minimum.

Surat iklan tiasa dilakukeun ku aplikasi sacara otomatis, dumasar kana nomer palanggan anu dipilih atanapi sacara massal sapanjang pangkalan data, sakaligus.

Parangkat lunak tiasa dianggo nalika terpadu sareng sistem dina jarak anu jauh.

Likuiditas sareng status perusahaan bakal ningkat unggal dinten, kalayan pamasangan utilitas otomatis pikeun olahtalatah pariwara, ngalangkungan SMS, MMS, e-mail atanapi béwara sora.

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngarobah dokumén téks kana audio.

Kalayan kontrol otomatis prosés téknologi, tugas ditajong kaluar gancang sareng éfisién, ngagunakeun sumber daya anu disimpen dina arah anu leres.

Ngawangun perencanaan acara tematik ngamungkinkeun anjeun nyetél kagiatan kerja sacara gampang sareng éfisién.

Analisis dumasar-waktu nunjukkeun produktivitas gawé unggal pagawe, dibandingkeun jeung jadwal gawe, nyieun itungan jeung itungan gajih.

Kalayan éntri data otomatis, anjeun nampi bahan anu langkung leres tibatan ngeusian manual.

Mindahkeun bahan éféktif mangaruhan resi data informasi, nyokot kana akun efisiensi sarta kualitas gawé.

Akuntansi dilaksanakeun nalika berinteraksi sareng sistem 1C.

Manajemén bisa ngawas produktivitas jeung kinerja karya, kasatiaan customer, attracting konsumén anyar, panghasilan jeung expenses nu aya dina database tunggal.

Aksés instan tiasa dilaksanakeun nalika ngagunakeun mesin pencari kontekstual, ngaoptimalkeun sumber tenaga kerja.



Mesen hiji surat iklan

Pikeun meuli program, ngan nelepon atawa nulis ka kami. Spesialis kami bakal satuju sareng anjeun dina konfigurasi parangkat lunak anu pas, nyiapkeun kontrak sareng invoice pikeun mayar.



Kumaha mésér program?

Pamasangan sareng pelatihan dilakukeun ngalangkungan Internét
Perkiraan waktos diperyogikeun: 1 jam, 20 menit



Anjeun oge bisa mesen ngembangkeun software custom

Upami Anjeun gaduh syarat software husus, mesen ngembangkeun custom. Satuluyna anjeun teu kudu adaptasi jeung program, tapi program bakal disaluyukeun jeung prosés bisnis Anjeun!




Surat iklan

Kapasitas produksi pikeun digawé dironjatkeun kusabab kadali kualitas, kagancangan sareng waktos padamelan anu dilaksanakeun.

Gampangna sareng seueur tugas program otomatis ngamungkinkeun para pangguna henteu miceunan waktos dina latihan tambahan, runtah waktos sareng artos, cekap pikeun ngenalkeun pamasangan ngalangkungan ulasan pidéo.

Sistem multi-kanal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngahijikeun kagiatan padamelan sadaya karyawan dina program tunggal pikeun ningkatkeun produktivitas perusahaan.

Modernisasi utilitas mungkin ditambah modul, témplat, conto, netepkeun hak istimewa sareng kamampuan, upami hoyong.

Pamasangan otomatis tina parameter anu diperyogikeun cocog pikeun unggal pangguna sacara pribadi.

Nalika damel sareng klien sareng ngirim inpormasi iklan, penting pikeun terang basa asing, anu disayogikeun ku sistem universal urang.

Jeung mailings iklan tina SMS, pesen ku e-mail, pagawé bisa ngalacak status narima surat (dibaca, undelivered), sahingga mungkin pikeun nangtukeun kabutuhan ulang ngirim.

Pangiriman iklan tiasa dilakukeun sacara massal atanapi selektif, ku ngawas sareng nyaring data.

Kabijakan harga rendah perusahaan ngamungkinkeun teu mayar biaya bulanan, anu ngabédakeun program kami tina aplikasi anu sami.

Kamungkinan ngaropéa modul pribadi.

Manajemén dasar umum pikeun kontraktor tangtu.

Ayana asisten éléktronik ngaminimalkeun lumangsungna kaayaan kontroversial.

Kalayan aplikasi tambahan, modul, konfigurasi sareng biaya jasa, mungkin dina halaman wéb kami.