1. Zhvillimi i softverit
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Postime reklamuese
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 901
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU Software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Postime reklamuese

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?Postime reklamuese - Pamja e ekranit të programit

Postimet e reklamave janë të njohura me dyqanet moderne në internet, qendrat tregtare, institucionet në sektorin e shërbimeve, ushqimin, shërbimet kozmetike dhe institucionet e tjera të përfshira në ofrimin e mallrave dhe shërbimeve. Si rregull, për postime reklamuese, përdoren mesazhe informative SMS, MMS, Email, me bashkëngjitje të imazheve dhe dokumenteve të tjera. Reklamimi me email përdoret në të gjithë botën duke përdorur një lidhje interneti. Kur reklamat postare, mund të përdoret dërgimi personal ose masiv i mesazheve reklamuese. Kur reklamojnë postimet, organizatat përdorin bazën e tyre të klientit të akumuluar, duke klasifikuar të dhënat sipas kategorive. Abonentët mund të abonohen në postimet reklamuese ose mund të jenë abonentë të rinj për të zgjeruar bazën e klientëve. Për të automatizuar proceset e sigurimit të të dhënave të reklamave, për të optimizuar kostot, organizatat shpesh përdorin programe speciale të specializuara në këtë fushë, duke i zbatuar ato në kompjuterët e tyre, duke u integruar me sisteme dhe pajisje të ndryshme. Zhvillimi ynë unik për postimet e reklamave Sistemi Universal i Kontabilitetit u ofron përdoruesve konfigurimet, mjetet dhe modulet e nevojshme për punë që mund të përmirësojnë punën dhe të rrisin produktivitetin me përfitim.

Modaliteti shumëkanalësh u siguron përdoruesve të programit një lidhje një herë, me një gamë të plotë aftësish, duke hyrë nën një hyrje dhe fjalëkalim personal, duke aktivizuar të drejtat e përdoruesit të lexuara nga sistemi në mënyrë të kufizuar. Përdoruesit mund të fusin informacion manualisht dhe automatikisht, të marrin menjëherë duke përdorur kërkimin kontekstual, transferimin, përdorimin e importit, duke i kushtuar vëmendje mbështetjes së formateve Word dhe Excel. Postimet e reklamave, mund të lexojnë automatikisht informacionin e përdoruesit dhe të llogarisin koston e shërbimeve, sipas tarifës së vendosur të specifikuar në listën e çmimeve. është e mundur të vendosni një postim automatik reklamimi duke përdorur funksionin e planifikimit, duke treguar afatet e sakta për përfundimin e detyrave, marrjen e raporteve të progresit, me informacion të detajuar mbi marrjen, statusin në pritje, materialet e shikuara dhe të padorëzuara, për postime të përsëritura reklamuese. Në tabelat sipas abonentëve, mund të tregohen të dhënat, sipas klientëve, sipas promocioneve, sipas statusit, duke shënuar me ngjyra të ndryshme se kujt i janë dërguar të dhënat dhe kush është në gjendje pritjeje.

Ju mund të shkarkoni falas një version provë të listës së postimeve të reklamave në faqen tonë të internetit. Mund të merrni informacione, të analizoni veçori shtesë, të llogaritni koston dhe përfitimin, të njiheni me module shtesë në faqen e internetit ose duke kontaktuar konsulentët tanë. Sistemi Universal Chet do të bëhet një asistent i pazëvendësueshëm dhe do t'ju kënaqë për shumë vite, me investime minimale dhe rezultate maksimale.

Programi për mesazhe SMS gjeneron shabllone, në bazë të të cilave mund të dërgoni mesazhe.

Një program për dërgimin e SMS do t'ju ndihmojë t'i dërgoni një mesazh një personi specifik, ose të bëni një postim masiv te disa marrës.

Një program falas i mesazheve SMS është i disponueshëm në modalitetin e testimit, blerja e vetë programit nuk përfshin praninë e tarifave të abonimit mujor dhe paguhet një herë.

Programi për thirrjet dalëse mund të ndryshohet sipas dëshirës individuale të klientit nga zhvilluesit e kompanisë sonë.

Programi për dërgimin e SMS nga një kompjuter analizon statusin e secilit mesazh të dërguar, duke përcaktuar nëse ai është dorëzuar apo jo.

Ju mund ta shkarkoni programin për postim në formën e një versioni demo për të testuar funksionalitetin nga faqja e internetit e Sistemit Universal të Kontabilitetit.

Softueri i postimeve Viber lejon dërgimin e postës në një gjuhë të përshtatshme nëse është e nevojshme për të bashkëvepruar me klientë të huaj.

Kur dërgoni SMS me shumicë, programi për dërgimin e SMS para-llogarit koston totale të dërgimit të mesazheve dhe e krahason atë me gjendjen në llogari.

Postimi dhe kontabilizimi i letrave kryhet përmes postimit të e-mail për klientët.

Programi falas për dërgimin e postës në e-mail dërgon mesazhe në çdo adresë e-mail që ju zgjidhni për dërgim nga programi.

 • Video e postimit reklamues

Programi i mesazheve viber ju lejon të formoni një bazë të vetme klientësh me aftësinë për të dërguar mesazhe te mesazheri Viber.

Programi për dërgimin e njoftimeve do t'ju ndihmojë t'i mbani klientët tuaj gjithmonë të përditësuar me të rejat më të fundit!

Programi për postime masive do të eliminojë nevojën për të formuar mesazhe identike për secilin klient veç e veç.

Programi për dërgimin e letrave në numrat e telefonit ekzekutohet nga një rekord individual në serverin sms.

Një program falas për shpërndarjen e postës elektronike në modalitetin e provës do t'ju ndihmojë të shihni aftësitë e programit dhe të njiheni me ndërfaqen.

Programi i buletinit të emailit është i disponueshëm për t'u dërguar klientëve në të gjithë botën.

Telefonuesi falas është i disponueshëm si një version demo për dy javë.

Programi i automatizuar i mesazheve konsolidon punën e të gjithë punonjësve në një bazë të dhënash të vetme programi, gjë që rrit produktivitetin e organizatës.

Programi i postimit ju lejon të bashkëngjitni skedarë dhe dokumente të ndryshme në një bashkëngjitje, të cilat gjenerohen automatikisht nga programi.

Programi për SMS në internet ju lejon të analizoni dërgimin e mesazheve.

Softueri SMS është një asistent i pazëvendësueshëm për biznesin tuaj dhe ndërveprimin me klientët!

Për të njoftuar klientët për zbritjet, për të raportuar borxhet, për të dërguar njoftime ose ftesa të rëndësishme, do t'ju duhet patjetër një program për letra!

Programi për thirrjen e klientëve mund të telefonojë në emër të kompanisë suaj, duke transmetuar mesazhin e nevojshëm për klientin në modalitetin zanor.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Choose language

Një dizajn unik për dërgimin e postimeve promocionale, me automatizim të plotë të proceseve të prodhimit, duke ulur kostot, duke rritur vlerësimet dhe kërkesën, duke rritur produktivitetin dhe përfitimin, me një kosto minimale.

Postimi i reklamave mund të kryhet nga aplikacioni automatikisht, sipas numrave të zgjedhur të abonentëve ose në masë në të gjithë bazën e të dhënave, njëkohësisht.

Softueri mund të funksionojë kur integrohet me sistemin në një distancë të largët.

Likuiditeti dhe statusi i ndërmarrjes do të rritet çdo ditë, me instalimin e një programi të automatizuar për mesazhe reklamuese, përmes SMS, MMS, e-mail ose njoftime zanore.

Është e mundur të konvertohen dokumentet e tekstit në audio.

Me kontrollin automatik të proceseve teknologjike, detyrat përfundojnë shpejt dhe me efikasitet, duke përdorur burimet e kursyera në drejtimin e duhur.

Ndërtimi i planifikimit tematik të ngjarjeve ju lejon të vendosni aktivitetet e punës në një mënyrë të lehtë dhe efikase.

Analiza e bazuar në kohë tregon produktivitetin e punës së çdo punonjësi, në krahasim me oraret e punës, duke bërë llogaritjen dhe llogaritjen e pagave.

Me futjen automatike të të dhënave, ju merrni materiale më të sakta sesa me mbushjen manuale.

Transferimi i materialeve ndikon efektivisht në marrjen e të dhënave të informacionit, duke marrë parasysh efikasitetin dhe cilësinë e punës.

Kontabiliteti kryhet kur bashkëveproni me sistemin 1C.

Menaxhmenti mund të monitorojë produktivitetin dhe performancën e punës, besnikërinë e klientit, tërheqjen e klientëve të rinj, të ardhurat dhe shpenzimet që janë në një bazë të dhënash të vetme.

Qasja e menjëhershme është e mundur kur përdorni një motor kërkimi kontekstual, duke optimizuar burimet e punës.

 • order

Postime reklamuese

Kapaciteti prodhues për punë është rritur për shkak të kontrollit të cilësisë, shpejtësisë dhe kohës së punës së kryer.

Lehtësia dhe multitasking e programit të automatizuar lejon përdoruesit të mos humbasin kohë në trajnime shtesë, humbje kohe dhe para, mjafton të njiheni me instalimin përmes një rishikimi video.

Një sistem me shumë kanale ju lejon të konsolidoni aktivitetet e punës të të gjithë punonjësve në një program të vetëm për të rritur produktivitetin e ndërmarrjes.

Modernizimi i shërbimeve është i mundur me shtimin e moduleve, shablloneve, mostrave, vendosjen e privilegjeve dhe aftësive, sipas dëshirës.

Instalimi automatik i parametrave të nevojshëm të përshtatshëm për çdo përdorues personalisht.

Kur punoni me klientët dhe dërgoni informacione reklamuese, është e rëndësishme të njihni gjuhë të huaja, të cilat ofrohen nga sistemi ynë universal.

Me postimet reklamuese të SMS-ve, mesazhet me e-mail, punonjësit mund të gjurmojnë statusin e marrjes së letrave (të lexuara, të padorëzuara), duke bërë të mundur përcaktimin e nevojës për ridërgim.

Postimi i reklamave mund të kryhet me shumicë ose në mënyrë selektive, duke monitoruar dhe filtruar të dhënat.

Politika e çmimeve të ulëta të kompanisë bën të mundur mospagimin e tarifës mujore, gjë që e dallon programin tonë nga aplikacionet e ngjashme.

Mundësia e personalizimit të moduleve personale.

Menaxhimi i një baze të përbashkët për kontraktorë të caktuar.

Prania e një asistenti elektronik minimizon shfaqjen e situatave të diskutueshme.

Me aplikacione shtesë, module, konfigurime dhe kosto të shërbimeve, është e mundur në faqen tonë të internetit.