1. Развој на софтвер
 2.  ›› 
 3. Програми за автоматизација на бизнисот
 4.  ›› 
 5. Рекламна пошта
Рејтинг: 4.9. Број на организации: 181
rating
Земји: Сите
Операционен систем: Windows, Android, macOS
Група на програми: USU Software
Цел: Бизнис автоматизација

Рекламна пошта

 • Авторското право ги штити уникатните методи на деловна автоматизација што се користат во нашите програми.
  Авторски права

  Авторски права
 • Ние сме потврден издавач на софтвер. Ова се прикажува во оперативниот систем кога ги извршуваме нашите програми и демо-верзии.
  Потврден издавач

  Потврден издавач
 • Ние работиме со организации ширум светот од мали бизниси до големи. Нашата компанија е вклучена во меѓународниот регистар на компании и има електронски знак за доверба.
  Знак на доверба

  Знак на доверба


Брза транзиција.
Што сакаш да правиш сега?Рекламна пошта - Слика од екранот на програмата

Рекламната пошта е популарна кај модерните онлајн продавници, трговските центри, институциите во услужниот сектор, храната, козметичките услуги и другите институции вклучени во обезбедувањето стоки и услуги. Како по правило, за рекламирање пошта се користат СМС, ММС, информативни пораки по е-пошта, со прикачување на слики и други документи. Рекламирањето преку е-пошта се користи насекаде низ светот со помош на интернет конекција. При рекламирање пошта, може да се користи лично или масовно испраќање на рекламни пораки. При рекламирање пошта, организациите користат сопствена, акумулирана база на клиенти, класифицирање на податоците по категории. Претплатниците може да се претплатат на рекламна пошта или може да бидат нови претплатници за проширување на базата на клиенти. За да ги автоматизираат процесите на обезбедување на податоци за рекламирање, да ги оптимизираат трошоците, организациите често користат специјални програми специјализирани во оваа област, имплементирајќи ги во нивните компјутери, интегрирајќи се со различни системи и уреди. Нашиот уникатен развој за рекламирање пошта Универзалниот сметководствен систем им обезбедува на корисниците потребните конфигурации, алатки и модули за работа што можат да ја подобрат работата и да ја зголемат продуктивноста со профитабилност.

Повеќеканалниот режим им овозможува на корисниците на програмата еднократна врска, со целосен опсег на можности, внесување под личен најава и лозинка, активирање на корисничките права прочитани од системот на ограничен начин. Корисниците можат рачно и автоматски да внесуваат информации, да примаат навремено користејќи контекстуално пребарување, префрлање, користење увоз, обрнувајќи внимание на поддршката на форматите Word и Excel. Рекламната пошта, може автоматски да ги чита корисничките информации и да ги пресмета трошоците за услугите, според утврдената тарифика наведена во ценовникот. можно е да се постави автоматско рекламно испраќање со помош на функцијата за закажување, со означување на точните рокови за завршување на задачите, примање извештаи за напредокот, со детални информации за приемот, статусот на чекање, прегледани материјали и недоставени, за повторено рекламно испраќање. Во табелите по претплатници, можно е да се наведат податоци, по клиенти, по промоции, по статус, означување со различни бои до кого се испратени податоците и кој е во статус на чекање.

Можете да преземете пробна верзија на рекламната мејлинг листа на нашата веб-страница бесплатно. Можете да добиете информации, да анализирате дополнителни функции, да ги пресметате трошоците и придобивките, да се запознаете со дополнителни модули на веб-страницата или со контактирање на нашите консултанти. Универзалниот чет систем ќе стане незаменлив асистент и ќе ве воодушевува многу години, со минимална инвестиција и максимални резултати.

Програмата за СМС пораки генерира шаблони, врз основа на кои можете да испраќате пораки.

Програма за испраќање СМС ќе ви помогне да испратите порака до одредена личност или да направите масовно испраќање до неколку примачи.

Бесплатна програма за СМС пораки е достапна во тест режим, купувањето на самата програма не вклучува присуство на месечни претплати и се плаќа еднаш.

Програмата за појдовни повици може да се менува според индивидуалните желби на клиентот од страна на развивачите на нашата компанија.

Програмата за испраќање СМС од компјутер го анализира статусот на секоја испратена порака, одредувајќи дали е испорачана или не.

Можете да ја преземете програмата за испраќање во форма на демо верзија за тестирање на функционалноста од веб-страницата на Универзалниот сметководствен систем.

Софтверот за пошта Viber овозможува испраќање на пригоден јазик доколку е неопходно да се комуницира со странски клиенти.

При праќање на маса СМС, програмата за испраќање СМС однапред ги пресметува вкупните трошоци за испраќање пораки и ги споредува со состојбата на сметката.

Испраќањето и сметководството на писмата се врши преку испраќање на е-пошта за клиентите.

Бесплатната програма за испраќање до е-пошта испраќа пораки до која било адреса на е-пошта што ќе ја изберете за испраќање од програмата.

 • Видео на рекламна пошта

Програмата за пораки на вибер ви овозможува да формирате единствена база на клиенти со можност за испраќање пораки до месинџерот Вибер.

Програмата за испраќање соопштенија ќе помогне вашите клиенти секогаш да бидат во тек со најновите вести!

Програмата за масовно испраќање ќе ја елиминира потребата да се формираат идентични пораки до секој клиент посебно.

Програмата за испраќање писма до телефонски броеви се извршува од индивидуален запис на серверот за смс.

Бесплатна програма за дистрибуција на е-пошта во пробниот режим ќе ви помогне да ги видите можностите на програмата и да се запознаете со интерфејсот.

Програмата за билтен за е-пошта е достапна за испраќање до клиенти ширум светот.

Бесплатниот бирач е достапен како демо верзија две недели.

Програмата за автоматско испраќање пораки ја консолидира работата на сите вработени во една програмска база на податоци, што ја зголемува продуктивноста на организацијата.

Програмата за испраќање ви овозможува да прикачите разни датотеки и документи во прилог, кои се генерираат автоматски од програмата.

Програмата за СМС преку Интернет ви овозможува да ја анализирате испораката на пораки.

СМС софтверот е незаменлив асистент за вашиот бизнис и интеракција со клиентите!

За да ги известите клиентите за попусти, да пријавите долгови, да испраќате важни објави или покани, дефинитивно ќе ви треба програма за писма!

Програмата за повикување клиенти може да се јави во име на вашата компанија, пренесувајќи ја потребната порака за клиентот во гласовниот режим.


Кога ја стартувате програмата, можете да го изберете јазикот.

Choose language

Уникатен дизајн за испорака на промотивни пораки, со целосна автоматизација на производните процеси, намалување на трошоците, зголемување на рејтингот и побарувачката, зголемување на продуктивноста и профитабилноста, со минимални трошоци.

Рекламното испраќање може да го изврши апликацијата автоматски, според избраните претплатнички броеви или на големо низ базата на податоци, истовремено.

Софтверот може да работи кога е интегриран со системот на далечина.

Ликвидноста и статусот на претпријатието ќе растат секој ден, со инсталирање на автоматизирана алатка за рекламни пораки, преку СМС, ММС, е-пошта или гласовни известувања.

Можно е да се конвертираат текстуални документи во аудио.

Со автоматска контрола на технолошките процеси, задачите се исфрлаат брзо и ефикасно, користејќи ги зачуваните ресурси во вистинската насока.

Градењето на тематско планирање на настани ви овозможува да ги поставите работните активности на лесен и ефикасен начин.

Анализата базирана на време ја покажува продуктивноста на работата на секој вработен, во споредба со работните распореди, при што се врши пресметката и пресметката на платите.

Со автоматско внесување податоци, добивате поточни материјали отколку со рачно полнење.

Преносот на материјали ефективно влијае на приемот на информативни податоци, земајќи ја предвид ефикасноста и квалитетот на работата.

Сметководството се врши при интеракција со системот 1C.

Менаџментот може да ја следи продуктивноста и работните перформанси, лојалноста на клиентите, привлекувањето нови клиенти, приходите и расходите кои се во една база на податоци.

Можно е моментален пристап кога се користи контекстуален пребарувач, оптимизирајќи ги работните ресурси.

 • order

Рекламна пошта

Производниот капацитет за работа е зголемен поради контролата на квалитетот, брзината и времето на извршената работа.

Леснотијата и мултитаскингот на автоматизираната програма им овозможува на корисниците да не губат време на дополнителна обука, губење време и пари, доволно е да се запознаат со инсталацијата преку видео преглед.

Повеќеканален систем ви овозможува да ги консолидирате работните активности на сите вработени во една програма за да ја зголемите продуктивноста на претпријатието.

Модернизацијата на алатката е можна со додавање на модули, шаблони, примероци, поставување на привилегии и способности, по желба.

Автоматска инсталација на потребните параметри погодни за секој корисник лично.

Кога работите со клиенти и испраќате информации за рекламирање, важно е да знаете странски јазици, што е обезбедено од нашиот универзален систем.

Со рекламни пораки на СМС, пораки преку е-пошта, вработените можат да го следат статусот на примање писма (прочитани, недоставени), што овозможува да се утврди потребата за повторно испраќање.

Рекламното испраќање може да се врши на големо или селективно, со следење и филтрирање на податоците.

Ниската ценовна политика на компанијата овозможува да не се плаќа за месечна претплата, што ја разликува нашата програма од слични апликации.

Можност за прилагодување на личните модули.

Управување со заедничка база за одредени изведувачи.

Присуството на електронски асистент ја минимизира појавата на контроверзни ситуации.

Со дополнителни апликации, модули, конфигурации и трошоци за услуги, тоа е можно на нашата веб-страница.