1. USU
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Analisis CRM
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 736
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: Otomasi bisnis

Analisis CRM

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?

Yen sampeyan pengin kenal karo program kasebut, cara paling cepet yaiku nonton video lengkap, banjur download versi demo gratis lan nggarap dhewe. Yen perlu, njaluk presentasi saka dhukungan teknis utawa maca pandhuane.



Analisis CRM - Screenshot program

Sistem analisis CRM nuduhake yen, ora kaya aplikasi sing padha, program otomatis Sistem Akuntansi Universal nyedhiyakake analisis klien sing luwih apik, registrasi pangguna cepet, akuntansi finansial berkualitas tinggi, dokumentasi, analisis produktivitas karyawan. Biaya sing nyukupi lan ora ana biaya langganan, macem-macem modul, tabel lan majalah, tema screensaver desktop, macem-macem alat, setelan konfigurasi lanjut sing bisa disesuaikan kanggo saben pangguna kanthi individu, pilihan akeh basa manca lan liya-liyane, kasedhiya ing karya saben pangguna. Sampeyan ora kudu kuwatir babagan safety dokumentasi lan riwayat hubungan pelanggan, amarga kabeh informasi bakal disimpen kanthi otomatis nalika digawe serep ing server sistem CRM, nyedhiyakake panyimpenan jangka panjang.

Analisis aplikasi kasebut nuduhake fitur paling anyar saka CRM, njaga basis klien siji, mode multi-user sing nyedhiyakake akses simultan kanggo kabeh anggota tim kanggo njaga lan ngatur informasi anyar sing disimpen ing basis informasi siji, nggunakake kontekstual. mesin telusur nalika nggoleki, nyuda biaya wektu nganti sawetara menit, ora luwih. Sampeyan bisa nglacak status karya karyawan kanthi nyambungake menyang kamera video sing nggabungake kanthi nyata, ngontrol gerakan finansial ing jurnal sing kapisah, nampa informasi sing dibutuhake babagan pamukiman, utang, prabayar lan transfer dhuwit liyane, nampa laporan lan ringkesan sing dibutuhake, print utawa ngirim ing sembarang trep kanggo format karya. Nalika ngatur data kontak, bisa nyebarake data informasi liwat pesen SMS, MMS, Mail lan Viber, kanthi akeh utawa pribadi, gumantung saka kabutuhan kerja. Kajaba iku, program CRM bisa ngasilake dokumen lan laporan kanthi mandiri, nggawe tujuan sing bener ing perencana tugas, kanthi analisis lengkap tumindak karyawan, ora kalebu kakehan lan inkonsistensi. Analisis lan implementasine jadwal sing bener bakal ngidini sampeyan nyimpen cathetan sing akurat babagan wektu kerja karyawan, menehi upah potongan.

Perencanaan acara durung dibatalake, lan kanggo iki, pangembang kita wis nggawe Planer, ing ngendi karyawan bisa nglebokake data babagan acara sing direncanakake, kanthi njupuk wektu lan analisis tumindak, kanthi informasi lengkap lan menehi tandha kanthi spidol warna-warni, kanggo penak lan supaya kesalahan. Manajer bisa ngawasi analisis tugas, kualitas karya lan wektu kerja, menehi instruksi tambahan. Sistem CRM ngurus kualitas bisnis ing produksi lan nyedhiyakake proteksi kerja lan data sing dipercaya, mula saben karyawan, kanggo analisis lan registrasi data pribadhi, diwenehake karo login lan kode aktivasi pribadi, kanthi hak sing didelegasikan, kanggo nampa lan ngetik informasi.

Pamilihan program CRM otomatis minangka langkah penting kanggo ngotomatisasi bisnis sampeyan lan nggawa menyang tingkat anyar, lan supaya ora ana keraguan babagan efektifitas lan keunikan pembangunan, sampeyan bisa nganalisa karya kasebut. lan fungsi liwat versi tes kasedhiya gratis ing situs web kita. Spesialis kita bakal nyelidiki kabeh subtleties ngatur lan njaga karya kantor lan kontrol pelanggan, pilih modul sing dibutuhake lan mbantu nginstal program CRM khusus.

Program CRM otomatis ngidini sampeyan nganalisa, ngrekam lan ngontrol, ngoptimalake tanggung jawab kerja lan nggunakake fungsi sing kasedhiya.

Sistem CRM ndadekake bisa njaga manajemen sing sukses lan efisien saka basis klien siji.

Macem-macem template lan conto dibangun ing program CRM, sing perlu kanggo karya sing efisien lan produktif.

Sapa sing pangembang?

Akulov Nikolay

Expert lan pangareping programmer sing melu ing desain lan pangembangan piranti lunak iki.

Tanggal kaca iki dideleng:
2024-06-17

Video iki nganggo basa Inggris. Nanging sampeyan bisa nyoba nguripake subtitle ing basa ibu.

Sistem CRM multi-user nganggep akses siji-wektu kanggo kabeh karyawan, miturut login lan sandhi pribadi.

Kontrol otomatis parsial utawa lengkap.

Manajemen panelusuran kontekstual, nglamar saringan lan ngurutake miturut kriteria CRM sing ditemtokake.

Biaya terjangkau kanggo bisnis cilik lan gedhe.

Delegasi hak antarane pangguna, kajaba manajer, nyedhiyakake akses lengkap kanggo kontrol, akuntansi lan analisis.

Pandhuan elektronik bisa nulungi masalah apa wae.

Kemampuan kanggo ndownload versi demo gratis, kanggo analisis lengkap konfigurasi sistem CRM, saka pengalaman pribadi.

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.

Sampeyan bisa ndownload versi demo gratis. Lan kerja ing program sajrone rong minggu. Sawetara informasi wis dilebokake ing kana kanggo kajelasan.

Sapa sing dadi penerjemah?

Khoilo Roman

Kepala programmer sing melu nerjemahake piranti lunak iki menyang basa sing beda-beda.



Piranti lunak ngidini sampeyan ngilangi kesalahan kanthi nglindhungi suntingan kanthi jeneng sing padha ing cathetan.

Njaga jurnal siji kanggo produk, ngetik informasi akurat babagan jumlah, jeneng, tanggal kadaluwarsa lan data liyane.

Kemampuan kanggo nyithak dokumen tanpa watesan.

Analisis persediaan lan kualitatif ditindakake kanthi cepet lan efisien nggunakake scanner barcode, TSD, kanthi otomatis nglebokake data menyang tabel sing kapisah.

Pilihan gedhe saka tema screensaver bakal mbantu nyiyapake swasana kerja sing nyenengake.

Ekstrak dokumen lan laporan sing diiringi ngidini sampeyan ngirit wektu lan entuk bahan sing bener kanthi jumlah sing tepat.

Pemukiman bisa ditampa kanthi dhuwit sing padha.



Supaya analisis cRM

Kanggo tuku program, mung nelpon utawa nulis kanggo kita. Spesialis kita bakal setuju karo sampeyan babagan konfigurasi piranti lunak sing cocog, nyiapake kontrak lan invoice kanggo pambayaran.



Carane tuku program?

Instalasi lan latihan ditindakake liwat Internet
Wektu sing dibutuhake: 1 jam, 20 menit



Sampeyan uga bisa pesen pangembangan piranti lunak khusus

Yen sampeyan duwe syarat piranti lunak khusus, pesen pangembangan khusus. Banjur sampeyan ora kudu adaptasi karo program kasebut, nanging program kasebut bakal disesuaikan karo proses bisnis sampeyan!




Analisis CRM

Owah-owahan nomenklatur gumantung saka panjaluk produk, nganalisa kanthi posisi mlaku.

Pangembangan cepet, tanpa latihan tambahan, ana review video singkat.

Evaluasi lan analisis dodolan, miturut laporan statistik lan finansial sing diwenehake dening CRM.

Kontrol video ndadekake bisa terus-terusan ngrekam babagan kesehatan kegiatan kerja, ngamati acara sing kedadeyan saka jarak jauh, kanthi wektu nyata.

Modul CRM bisa dikembangake kanthi individu kanthi panyuwunan pelanggan.

Aplikasi nelusuri menyang lan saka pelanggan, kanthi otomatis disebarake ing antarane spesialis CRM.

Manajemen remot CRM, liwat piranti seluler.