1. USU
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. CRM prasaja
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 541
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: Otomasi bisnis

CRM prasaja

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?

Yen sampeyan pengin kenal karo program kasebut, cara paling cepet yaiku nonton video lengkap, banjur download versi demo gratis lan nggarap dhewe. Yen perlu, njaluk presentasi saka dhukungan teknis utawa maca pandhuane.



CRM prasaja - Screenshot program

CRM paling gampang saka proyek Sistem Akuntansi Universal bakal ngidini perusahaan bisa ngrampungake tugas kanthi kerumitan lan mimpin pasar kanthi cepet. Dominasi mungsuh bakal dipastiake liwat panggunaan produk elektronik iki. Iki bakal ngidini sampeyan kanthi gampang nindakake operasi bisnis sing relevan. Proses instalasi CRM sing paling gampang ora bakal nggawe rumit pangguna. Dheweke bakal entuk kabeh kaluwihan sing dibutuhake kanggo mungsuh lan bakal bisa digunakake kanthi efektif. Interaksi karo antarmuka ditindakake kanthi cara sing trep, supaya karyawan ora ngalami stres. Dheweke ora kudu ketegangan banget, amarga bisnis perusahaan saya mundhak. Sampeyan ora kudu nandhang kerugian, tegese sampeyan bisa nindakake kabeh kewajiban kanthi gampang.

Sapa sing pangembang?

Akulov Nikolay

Expert lan pangareping programmer sing melu ing desain lan pangembangan piranti lunak iki.

Tanggal kaca iki dideleng:
2024-06-19

Video iki nganggo basa Inggris. Nanging sampeyan bisa nyoba nguripake subtitle ing basa ibu.

Nalika nindakake operasi bisnis sing nyata, personel perusahaan ora bakal ngalami kesulitan. Sampeyan uga bakal bisa kanggo ngevaluasi pilihan saka customer, redistribute paling saka sumber daya ing sih saka wilayah paling populer saka kegiatan. CRM sing paling gampang bisa diinstal tanpa kesulitan, mula spesialis Sistem Akuntansi Universal bakal menehi pitulung lengkap babagan iki. Cabang bakal dikelola adhedhasar beban kerjane. Ing wektu tartamtu, bakal bisa sinau informasi kanggo nggawe keputusan manajemen. CRM sing paling gampang cukup murah, lan disebarake dening spesialis efisien sing nyedhiyakake pitulungan teknis sing berkualitas tinggi. Thanks kanggo iki, proses commissioning ora njupuk akeh wektu. Uga, sampeyan ora kudu mbuwang dhuwit. Malah tenaga kerja bisa disimpen amarga kita nyedhiyakake kursus latihan intensif. Ora suwe, nanging efektifitase mung muter. Sampeyan mesthi bakal bisa ngapresiasi piranti lunak kita kanthi ngetrapake ing institusi kasebut. Produk paling efektif saka USU ngidini sampeyan nindakake operasi kantor kanthi kualitas dhuwur. Preduli saka kegiatan kasebut, kompleks kasebut bisa disesuaikan karo kabutuhan individu perusahaan.

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.

Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.

Sampeyan bisa ndownload versi demo gratis. Lan kerja ing program sajrone rong minggu. Sawetara informasi wis dilebokake ing kana kanggo kajelasan.

Sapa sing dadi penerjemah?

Khoilo Roman

Kepala programmer sing melu nerjemahake piranti lunak iki menyang basa sing beda-beda.



Produk paling gampang saka Sistem Akuntansi Universal disebarake ing portal resmi. Ana demo. Sampeyan uga bisa ndownload edisi sing dilisensi kanthi ngubungi karyawan. Dheweke bakal nulungi sampeyan liwat Skype kanggo ngrampungake tumindak sing dibutuhake. Kita siyap nampa pembayaran kanthi cara sing trep kanggo sampeyan. Rincian kontak tim USU uga bakal mbantu. Sampeyan bisa nelpon, nulis, utawa malah kontak liwat aplikasi Skype. CRM sing paling gampang bakal bisa digunakake kanthi lancar sanajan edisi sing dianyari. Versi anyar bakal diwenehake mung kanggo wong sing mbayar sumber daya finansial. Nanging, kanggo sing pengin nggunakake versi lawas saka prodhuk, ora bakal ana alangan. Sampeyan bisa nggunakake akeh sing sampeyan seneng. Iki minangka kahanan sing apik banget, sing diwenehake mung dening Sistem Akuntansi Universal. Ora ana altruis ing pasar sing bisa nyedhiyakake program CRM sing paling gampang lan paling efektif kanthi murah.



Supaya CRM prasaja

Kanggo tuku program, mung nelpon utawa nulis kanggo kita. Spesialis kita bakal setuju karo sampeyan babagan konfigurasi piranti lunak sing cocog, nyiapake kontrak lan invoice kanggo pambayaran.



Carane tuku program?

Instalasi lan latihan ditindakake liwat Internet
Wektu sing dibutuhake: 1 jam, 20 menit



Sampeyan uga bisa pesen pangembangan piranti lunak khusus

Yen sampeyan duwe syarat piranti lunak khusus, pesen pangembangan khusus. Banjur sampeyan ora kudu adaptasi karo program kasebut, nanging program kasebut bakal disesuaikan karo proses bisnis sampeyan!




CRM prasaja

Ngenali area kegiatan sing mbutuhake optimasi. CRM sing paling gampang bakal ngumpulake bahan informasi sing relevan kanggo proses luwih lanjut. Adopsi keputusan manajemen penting nyedhiyakake dominasi efektif marang para lawan utama perusahaan. Bakal bisa kanthi efektif ngrampungake kabeh kewajiban sing ditindakake dening perusahaan, tegese urusane perusahaan bakal saya tambah akeh. Ora kudu nandhang kerugian, tegese bakal bisa dominasi pasar. CRM sing paling gampang bakal dadi alat elektronik sing efektif kanggo perusahaan sing entuk. Kanthi bantuan, masalah sing penting bakal ditanggulangi. Sampeyan ora bisa nindakake tanpa CRM sing paling gampang yen sampeyan pengin ngatur cabang gumantung saka beban kerja. Sampeyan uga bisa ngerteni sebabe metu saka basis pelanggan nggunakake produk iki. Bakal ngumpulake informasi lan nampilake tandha ing desktop wong sing tanggung jawab. Managers bakal tansah duwe laporan lengkap ing pembuangan.

Pangembangan CRM sing paling gampang ngidini ora mung kanggo ngerteni alasan metune basis klien, nanging uga kanggo nyegah proses sing ora nyenengake iki kanthi tepat wektu. Malah pemasaran ulang diwenehake supaya bisa narik maneh pelanggan sing wis ninggalake perusahaan. Kapentingan kasebut awakened kanthi bantuan CRM sing paling gampang. Menapa malih, sampeyan ora perlu nglampahi akeh sumber daya finansial lan tenaga kerja. Pemasaran ulang minangka salah sawijining pilihan sing ngidini sampeyan narik kawigaten para pelanggan kanthi efektif lan ing wektu sing padha ngirit sumber daya finansial sing akeh. CRM sing paling gampang mung dibutuhake yen perusahaan ngupaya ngenali spesialis kerja sing paling efektif. Mesthine, buruh sing ora bisa ngrampungake tugas langsung uga bisa diitung. Sawise pitungan, bakal bisa nyingkirake, ngganti karo intelijen komputer utawa wong liya sing luwih efisien. CRM sing paling gampang bakal tansah nulungi lan bisa nindakake operasi bisnis sing paling angel. Kabeh beban kerja bakal fokus ing intelijen buatan, lan tugas tenaga kerja format kreatif bakal tetep ana ing area tanggung jawab staf.