1. USU
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi kanggo klien ing CRM
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 434
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: Otomasi bisnis

Akuntansi kanggo klien ing CRM

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?

Yen sampeyan pengin kenal karo program kasebut, cara paling cepet yaiku nonton video lengkap, banjur download versi demo gratis lan nggarap dhewe. Yen perlu, njaluk presentasi saka dhukungan teknis utawa maca pandhuane.



Akuntansi kanggo klien ing CRM - Screenshot program

Kanggo otomatisasi lan akurasi, saben layanan pangguna lan perusahaan provisioning njaga cathetan pelanggan ing sistem CRM, amarga cara lawas kanggo ngatur lan ndokumentasi data wis ora cocog maneh. Program CRM komputerisasi kanggo akuntansi pelanggan nyedhiyakake pangguna kanthi data lengkap sing bisa ditambah utawa diganti sawayah-wayah, kanthi cara apa wae. Ora ana rahasia manawa CRM gratis kanggo akuntansi pelanggan mung bisa dadi tes. Yen sampeyan pengin ngirit dhuwit, sampeyan bisa menehi perhatian marang biaya sarana lan biaya liyane. Contone, program CRM otomatis kanggo akuntansi pelanggan nduweni biaya sing murah lan ora nyedhiyakake biaya langganan, yaiku gratis, kaya biaya liyane. Amarga multifungsi lan ana akeh pilihan modul, karya perusahaan bakal dadi ora mung luwih gampang, nanging luwih cepet, luwih apik lan luwih efisien.

Antarmuka program CRM sing trep lan apik kanggo para pelanggan akuntansi ing CRM uga nduweni versatility, manajemen bisnis operasional, manajemen dokumen, kontrol lengkap babagan proses produksi, aktivitas karyawan, kualitas pangolahan pelanggan, uga wutah lan peningkatan keuntungan saka perusahaan, kanggo siji utawa wektu liyane. Kabeh transaksi bakal katon ing sistem, amarga padha disimpen kanthi otomatis ing database siji. Sampeyan bisa kanthi cepet entuk macem-macem informasi kanthi nggunakake mesin telusur kontekstual sing ngoptimalake wektu kerja karyawan, uga nyimpen kabeh bahan lan dokumen kanthi andal lan dawa, lan gratis. Panggunaan cithakan lan dokumen sampel uga nyedhiyakake efisiensi, lan entri lan ngimpor data kanthi otomatis nyedhiyakake informasi sing akurat lan berkualitas. Materi bisa digunakake ing format apa wae lan saka sumber apa wae.

Ing tabel CRM kanggo akuntansi pelanggan, sampeyan bisa ngetik informasi sing beda-beda, ditambah karo gambar, dokumen, pindai lan invoice. Uga, kanggo luwih gampang, sel bisa disorot lan ditandhani kanthi warna sing beda-beda ing wangun gratis. Kanggo klien sing dipilih, pesen massa utawa pribadi bisa dikirim liwat SMS, MMS utawa e-mail. Uga, sampeyan bisa nglacak status ngolah aplikasi lan nampa pembayaran, ora kalebu utang, ngisi biaya telat utawa menehi diskon.

Multitasking program akuntansi klien ing sistem CRM bisa diterangake kanggo wektu sing suwe, nanging luwih produktif kanggo nginstal versi demo lan nyoba sarana ing bisnis sampeyan dhewe, lan gratis. Uga, sampeyan bisa njaluk jawaban kanggo pitakonan isih saka konsultan kita.

Utilitas kanggo akuntansi kanggo klien ing sistem CRM nyedhiyakake otomatisasi lan optimalisasi jam kerja.

Akurasi lan kualitas input, kacepetan, dijamin kanthi entri data otomatis utawa ngimpor saka macem-macem sumber.

Sapa sing pangembang?

Akulov Nikolay

Expert lan pangareping programmer sing melu ing desain lan pangembangan piranti lunak iki.

Tanggal kaca iki dideleng:
2024-05-26

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Dhukungan kanggo macem-macem format dokumen.

Mode multi-user, menehi akses siji kanggo kabeh karyawan.

Ijol-ijolan bebarengan lan dhukungan materi lan dokumen kanggo pangguna ing jaringan lokal utawa liwat Internet.

Ing program siji, jumlah cabang lan cabang sing ora winates bisa didandani.

Kanggo klien, macem-macem informasi bisa dilebokake, saka rincian nganti gambar sing dilampirake, pembayaran, dokumen, lsp.

Nandhani data lan sel tartamtu kanthi warna sing beda supaya luwih gampang.


Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.

Sapa sing dadi penerjemah?

Khoilo Roman

Kepala programmer sing melu nerjemahake piranti lunak iki menyang basa sing beda-beda.

Choose language

Sampeyan bisa nyimpen data tanpa watesan, diwenehi kemampuan sistem operasi.

Nampa materi, kasedhiya kanthi cepet lan tanpa ketegangan, kanthi nggunakake mesin telusur kontekstual.

Salinan serep kanthi otomatis disimpen ing server remot, sampeyan mung kudu ngetik tanggal kanggo implementasine.

Pesen massal utawa pribadi menyang klien ditindakake liwat SMS, MMS utawa e-mail.

Penerimaan pembayaran, ing wangun apa wae, kanthi awis lan non-tunai, kanthi nampa komisi gratis.

Kabeh jinis mata uang asing ditampa, miturut panggunaan konverter.



Supaya accounting kanggo klien ing CRM

Kanggo tuku program, mung nelpon utawa nulis kanggo kita. Spesialis kita bakal setuju karo sampeyan babagan konfigurasi piranti lunak sing cocog, nyiapake kontrak lan invoice kanggo pambayaran.



Carane tuku program?

Instalasi lan latihan ditindakake liwat Internet
Wektu sing dibutuhake: 1 jam, 20 menit



Sampeyan uga bisa pesen pangembangan piranti lunak khusus

Yen sampeyan duwe syarat piranti lunak khusus, pesen pangembangan khusus. Banjur sampeyan ora kudu adaptasi karo program kasebut, nanging program kasebut bakal disesuaikan karo proses bisnis sampeyan!




Akuntansi kanggo klien ing CRM

Akuntansi kanggo jam kerja, mbenakake jumlah wektu kerja sing tepat, adhedhasar upah sing digawe.

Akuntansi, kontrol, analisis, ditindakake kanthi dhasar integrasi karo kamera video, kanthi alat lan aplikasi tambahan, kanthi piranti gudang.

Biaya murah, kanthi bonus sing apik, ing bentuk ragad saben wulan gratis.

Sampeyan uga bisa ngembangake modul, kanthi pribadi kanggo bisnis sampeyan.

Akuntansi ing majalah lan tabel ditindakake kanthi cepet lan efisien.

Tatanan laporan, njupuk menyang akun kang, sampeyan bisa ndeleng bathi saka organisasi, rampung free.