1. USU
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Akuntansi ing CRM
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 235
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: Otomasi bisnis

Akuntansi ing CRM

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?

Yen sampeyan pengin kenal karo program kasebut, cara paling cepet yaiku nonton video lengkap, banjur download versi demo gratis lan nggarap dhewe. Yen perlu, njaluk presentasi saka dhukungan teknis utawa maca pandhuane.



Akuntansi ing CRM - Screenshot program

Pangembangan khusus saka perusahaan Sistem Akuntansi Universal, digawe kanggo nindakake akuntansi ing CRM, nganalisa, ngontrol, ngatur lan ngirim laporan sing dibutuhake, kanthi pangopènan lengkap lan pengawetan dokumentasi. Piranti lunak kita serbaguna lan otomatis dadi beda banget karo aplikasi sing padha, pisanan, kanthi prabédan sing signifikan ing biaya lan ora ana biaya langganan. Kapindho, ana macem-macem fitur lan modul tambahan sing dikembangake, kanthi pribadi miturut panjaluk sampeyan, nambah efisiensi lan efisiensi kanthi ngotomatisasi proses produksi.

Setelan konfigurasi sing trep lan fleksibel bakal kasedhiya kanggo pangerten lan manajemen, akuntansi lan analisis dening kabeh karyawan, malah pangguna eksplisit. Antarmuka multifungsi, adaptasi kanggo saben pangguna, nyedhiyakake aktivitas kerja lan lokasi sing trep saka paramèter sing dibutuhake ing desktop. Kanggo ngindhari kebingungan ing sistem akuntansi CRM, kanggo saben karyawan, hak akses pribadhi lan kode diwenehake kanggo ngaktifake akses menyang akun pribadhi. Program akuntansi CRM njupuk, ngrekam lan kanthi otomatis nyimpen kabeh informasi lan dokumentasi ing server remot kanggo dangu. Bakal bisa nemokake dokumen utawa data sing dibutuhake kanthi cepet, tanpa mbuwang wektu akeh, kanthi nggunakake mesin telusur kontekstual. Asil sistem akuntansi CRM bakal kaget sampeyan, utamane mode multi-user, sing nyedhiyakake kabeh karyawan kanthi akses lan nggarap bahan sing dibutuhake kapan wae, tanpa kesulitan sing ora perlu. Diferensiasi hak panggunaan ndadekake sarana luwih dipercaya lan berkualitas, amarga kanthi cara iki bisa nyegah kebocoran data informasi.

Ing tumindak bisnis apa wae, manajemen dokumen minangka salah sawijining papan pertama, amarga. ing kontrak, laporan, bahan statistik lan analitis, kabeh informasi babagan aktivitas perusahaan disimpen, mula kualitas input lan koreksi kudu dianggep kanthi tanggung jawab. Untunge, ing program otomatis kita, ana input otomatis, impor data saka macem-macem sumber, transfer dokumen lan informasi liwat e-mail utawa liwat pesen SMS, loro selektif lan akeh ing kabeh tabel CRM. Ing sistem akuntansi CRM, macem-macem tabel lan jurnal bisa digawe kanthi otomatis nggunakake template lan conto sing gampang diformat ing format sing dibutuhake, amarga program USU ndhukung kabeh format dokumen. Sistem navigasi sing trep bakal njaluk sampeyan dokumen sing dibutuhake lan lokasi. Perencana tugas ngidini sampeyan ora kuwatir babagan nindakake operasi tartamtu, amarga sampeyan lan karyawan bakal nampa kabar pas wektune rapat, negosiasi, telpon lan operasi liyane sing direncanakake. Mangkono, sampeyan ora mung nambah produktivitas, nanging uga status organisasi.

Uga, macem-macem laporan (statistik lan analitis) digawe kanthi otomatis ing sistem CRM, skema bisa dirancang lan pambangunan rute, jadwal lan rencana liyane. Akuntansi kanggo wektu kerja nyathet ora mung jumlah wektu kerja, nanging uga kualitas lan efisiensi aktivitas kerja, adhedhasar upah sing dibayar.

Piranti lunak USU kanggo akuntansi CRM maneka warna, mula bakal entuk akeh wektu kanggo dhaptar kabeh kemungkinan, sing larang regane emas karo sampeyan, bakal luwih produktif kanggo nganalisa lan nguji sistem ing bisnis sampeyan dhewe, nggunakake versi test, sing kasedhiya gratis ing situs web kita. Kanggo pitakonan tambahan, spesialis kita bakal takon sampeyan.

Sapa sing pangembang?

Akulov Nikolay

Expert lan pangareping programmer sing melu ing desain lan pangembangan piranti lunak iki.

Tanggal kaca iki dideleng:
2024-05-23

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Nyimpen cathetan liwat sistem CRM otomatis saka USU bakal gampang lan efisien.

Entri data otomatis ndadekake bisa entuk data sing cocog lan bener kanggo kerja luwih lanjut babagan akuntansi, uga ngoptimalake wektu kerja karyawan.

Mode multi-pangguna nyedhiyakake akses umum lan simultan menyang database CRM siji, nyedhiyakake data lan dokumentasi akuntansi sing ora ana alangan.

Manajer bisa ngawasi kabeh karya, kualitas lan efisiensi ing kabeh operasi produksi, ngontrol aktivitas karyawan lan kualitas, produktivitas lan bathi perusahaan.

Akses adoh, bisa nggunakake aplikasi seluler.


Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.

Sapa sing dadi penerjemah?

Khoilo Roman

Kepala programmer sing melu nerjemahake piranti lunak iki menyang basa sing beda-beda.

Choose language

Ora ana biaya langganan sajrone operasi sistem akuntansi CRM kita.

Biaya sarana sing murah minangka fitur khas saka program akuntansi kita.

Data kasebut dianyari kanthi rutin kanggo nyedhiyakake manajemen kasus sing akurat lan berkualitas.

Panelusuran data operasional bisa ditindakake amarga mesin telusur kontekstual.

Njaga macem-macem tabel, kanthi gampang mbuwang informasi babagan pelanggan, karyawan, layanan lan barang, lsp.



Supaya akuntansi ing CRM

Kanggo tuku program, mung nelpon utawa nulis kanggo kita. Spesialis kita bakal setuju karo sampeyan babagan konfigurasi piranti lunak sing cocog, nyiapake kontrak lan invoice kanggo pambayaran.



Carane tuku program?

Instalasi lan latihan ditindakake liwat Internet
Wektu sing dibutuhake: 1 jam, 20 menit



Sampeyan uga bisa pesen pangembangan piranti lunak khusus

Yen sampeyan duwe syarat piranti lunak khusus, pesen pangembangan khusus. Banjur sampeyan ora kudu adaptasi karo program kasebut, nanging program kasebut bakal disesuaikan karo proses bisnis sampeyan!




Akuntansi ing CRM

Nyorot paramèter informasi sing dibutuhake, kanthi warna sing beda-beda.

Modul bisa diowahi gumantung saka kepinginan lan kabutuhan kerja.

Ing siji program, sampeyan bisa nindakake akuntansi kanggo sawetara departemen lan cabang, nggabungake liwat jaringan lokal.

Nyedhiyakake informasi kanggo pelanggan, bisa uga akeh utawa pribadi liwat SMS, MMS lan Email.

Integrasi karo kamera video, karo sistem 1C, karo piranti panyimpenan, printer, etc.

Nyimpen kabeh data lan dokumen kanthi otomatis ing server remot nganti pirang-pirang taun, tanpa distorsi lan mbusak informasi.