1. USU
  2.  ›› 
  3. Program kanggo otomatisasi bisnis
  4.  ›› 
  5. Surat pengumuman
Rating: 4.9. Jumlah organisasi: 702
rating
Negara-negara: Kabeh
Sistem operasi: Windows, Android, macOS
Klompok program: Otomasi bisnis

Surat pengumuman

  • Hak cipta nglindhungi cara unik otomatisasi bisnis sing digunakake ing program kita.
    Hak cipta

    Hak cipta
  • Kita minangka penerbit piranti lunak sing wis diverifikasi. Iki ditampilake ing sistem operasi nalika mbukak program lan versi demo.
    Penerbit sing diverifikasi

    Penerbit sing diverifikasi
  • Kita kerja bareng karo organisasi ing saindenging jagad saka bisnis cilik nganti gedhe. Perusahaan kita kalebu ing dhaptar perusahaan internasional lan duwe tandha kepercayaan elektronik.
    Tandha kapercayan

    Tandha kapercayan


Transisi cepet.
Apa sing arep sampeyan lakoni saiki?

Yen sampeyan pengin kenal karo program kasebut, cara paling cepet yaiku nonton video lengkap, banjur download versi demo gratis lan nggarap dhewe. Yen perlu, njaluk presentasi saka dhukungan teknis utawa maca pandhuane.



Surat pengumuman - Screenshot program

Ngirim pariwara minangka proses bisnis sing penting. Kanggo implementasine sing bener, sampeyan kudu nggunakake piranti lunak berkualitas tinggi, sing digawe dening programer sing berpengalaman lan kompeten ing proyek Sistem Akuntansi Universal. Solusi end-to-end kita digawe nggunakake teknologi berkualitas tinggi sing dipikolehi ing negara manca lan dioptimalake kanggo nggawe piranti lunak berkualitas tinggi. Kita dipandu dening kabijakan rekaman kanthi format demokratis, amarga program ngirim iklan umume murah. Disebarake kanthi syarat sing cocog kanggo panuku, sing ndadekake produk iki minangka solusi universal sing ngidini sampeyan entuk asil sing nyengsemake kanthi cepet lan, ing wektu sing padha, mbuwang sumber daya sing paling sithik. Instal kompleks kita lan banjur, mailing bisa ditindakake kanthi efisien lan cepet. Thanks kanggo iki, sampeyan bakal cepet ngluwihi struktur saingan lan nggabungake posisi sampeyan.

Pengumuman minangka kiriman bakal diwenehi perhatian, amarga bisnis sampeyan bakal mandheg. Parameter apa wae kanggo pilihan mitra bakal kasedhiya kanggo pangguna produk elektronik iki. Sampeyan bisa kanthi gampang ngatasi tugas format saiki lan nggawa perusahaan menyang tingkat profesionalisme sing anyar. Interaksi karo iklan kanthi efisien kanthi ngirim buletin nggunakake piranti lunak kita. Iku cocok kanggo nggawe sampel saka target pamirsa. Iki bisa dadi wong umur tartamtu, duwe status ing database, lan liya-liyane. Umumé, meh kabeh paramèter bisa dadi kritéria kanggo nemokake bahan informasi saka urutan sing dibutuhake. Sampeyan mung kudu navigasi cara mesin telusuran.

Melu mailing iklan sing profesional lan efektif kanthi solusi lengkap saka Sistem Akuntansi Universal. Nalika sesambungan karo tim kita, sampeyan duwe kesempatan kanggo entuk kamenangan sing yakin ing konfrontasi kompetitif amarga alokasi sumber daya sing efisien. Sampeyan bakal bisa kanggo aplikasi kabeh cadangan ing pembuangan saka bisnis kanggo tingkat maksimum bali. Iki bakal menehi kesempatan kanggo mimpin pasar lan mboko sithik nambah jurang saka struktur saingan. Instal komplek kita banjur kiriman bakal ditindakake kanthi paling efisien. Sampeyan bakal bisa sesambungan karo alat sing efektif sanajan ora ana kawruh penting babagan teknologi komputer. Tingkat literasi komputer sing dhuwur ora dibutuhake yen sampeyan nggunakake produk elektronik kita. Kanthi bantuan, sampeyan bisa kanthi gampang nindakake karya kantor saiki lan sukses. Komplek adaptif kita minangka alat elektronik sing berkualitas tinggi sing bakal mbantu sampeyan nindakake tugas kantor sing penting.

Gunakake program kita kanggo mesthekake yen distribusi woro-woro ora nimbulaké kangelan kanggo Staff. Wong bakal bisa kanthi gampang navigasi carane nindakake operasi kantor. Sampeyan bakal nemokake sukses kanthi cepet lan entuk asil sing apik banget ing konfrontasi sing ana ing antarane sampeyan lan pesaing sampeyan. Sampeyan bisa nyoba produk rumit kanggo ngirim iklan kanthi gratis kanthi ndownload versi demo. Edisi demo minangka alat sing efektif banget kanggo tujuan informasi. Sampeyan bakal bisa ngerti kanthi lengkap apa kompleks elektronik iki cocog utawa ora, tegese sampeyan bakal nggawe keputusan manajemen sing cukup. Sampeyan uga bisa ngirim SMS nggunakake akun individu sing digawe ing kerangka layanan sing cocog. Iku banget nguntungake lan praktis, tegese, instal solusi kompleks lan gunakake fungsine, saengga entuk kauntungan saka mungsuh sampeyan.

Pangembangan kita kanggo ngirim iklan menehi kesempatan kanggo kerja kanthi akeh lan individu. Sampeyan uga bakal bisa sesambungan karo status lan nampilake miturut werna pesen. Pesen utawa kesalahan sing dikirim bakal diwenehi tandha beda ing antarmuka. Sampeyan mesthi bisa nggawe keputusan manajemen sing tepat, amarga bisnis perusahaan bakal munggah kanthi dramatis. Komplek elektronik iki ora dimaksudake kanggo ngirim spam. Tugas sekunder yaiku interaksi efektif karo target pamirsa sing dipilih. Minangka aturan, sampeyan entuk idin saka wakil saka pamirsa iki supaya bisa nampa kabar saka sampeyan. Iki menehi kesempatan, tanpa nglanggar hak-hak konsumen, kanggo sesambungan karo wong-wong mau ing basis ono gunane.

Telpon gratis kasedhiya minangka versi demo sajrone rong minggu.

Program kanggo ngirim woro-woro bakal mbantu supaya klien tansah gaul karo kabar paling anyar!

Kanggo menehi kabar marang pelanggan babagan diskon, nglaporake utang, ngirim pengumuman utawa undhangan penting, sampeyan mesthi butuh program surat!

Program kanggo mailing massal bakal ngilangi kabutuhan kanggo mbentuk pesen sing padha kanggo saben klien kanthi kapisah.

Program mailing ngidini sampeyan masang macem-macem file lan dokumen ing lampiran, sing digawe kanthi otomatis dening program kasebut.

Program gratis kanggo mailing menyang e-mail ngirim pesen menyang alamat e-mail sing sampeyan pilih saka program kasebut.

Sapa sing pangembang?

Akulov Nikolay

Expert lan pangareping programmer sing melu ing desain lan pangembangan piranti lunak iki.

Tanggal kaca iki dideleng:
2024-05-24

Video iki bisa dideleng nganggo subtitle nganggo basa sampeyan dhewe.

Program kanggo SMS liwat Internet ngidini sampeyan nganalisa pangiriman pesen.

Piranti lunak mailing Viber ngidini ngirim surat ing basa sing trep yen perlu sesambungan karo klien manca.

Program kanggo olahpesen SMS ngasilake template, kanthi basis sampeyan bisa ngirim pesen.

Program kanggo telpon metu bisa diganti miturut kepinginan individu saka pelanggan dening pangembang perusahaan kita.

Program kanggo nelpon klien bisa nelpon atas jenenge perusahaan sampeyan, ngirim pesen sing dibutuhake kanggo klien ing mode swara.

Nalika ngirim SMS akeh, program kanggo ngirim SMS wis ngetung total biaya ngirim pesen lan mbandhingaké karo imbangan ing akun.

Mailing lan akuntansi surat ditindakake liwat e-mail kanggo klien.

Program olahpesen otomatis nggabungake karya kabeh karyawan ing database program siji, sing nambah produktivitas organisasi.

Program kanggo ngirim layang menyang nomer telpon dieksekusi saka rekaman individu ing server sms.

Sampeyan bisa ndownload program kanggo mailing ing bentuk versi demo kanggo nyoba fungsi saka situs web Sistem Akuntansi Universal.

Program gratis kanggo distribusi email ing mode uji coba bakal mbantu sampeyan ndeleng kemampuan program kasebut lan kenal karo antarmuka kasebut.


Nalika miwiti program, sampeyan bisa milih basa.

Sapa sing dadi penerjemah?

Khoilo Roman

Kepala programmer sing melu nerjemahake piranti lunak iki menyang basa sing beda-beda.

Choose language

Program olahpesen viber ngidini sampeyan mbentuk basis pelanggan siji kanthi kemampuan kanggo ngirim pesen menyang utusan Viber.

Program olahpesen SMS gratis kasedhiya ing mode uji, tuku program kasebut dhewe ora kalebu biaya langganan saben wulan lan dibayar sepisan.

Program kanggo ngirim SMS bakal mbantu sampeyan ngirim pesen menyang wong tartamtu, utawa ngirim surat massal menyang sawetara panampa.

Piranti lunak SMS minangka asisten sing ora bisa diganti kanggo bisnis lan interaksi karo klien!

Program kanggo ngirim SMS saka komputer nganalisa status saben pesen sing dikirim, nemtokake manawa dikirim utawa ora.

Program newsletter email kasedhiya kanggo dikirim menyang pelanggan ing saindenging jagad.

Proses instalasi komplek kanggo ngirim iklan bakal ditindakake dening kita supaya sampeyan ora ngalami kesulitan nindakake operasi klerikal iki.

Konfigurasi disiyapake meh sanalika sawise produk wis diinstal ing unit sistem sing kasedhiya kanggo perusahaan.

Wiwitan cepet kanggo produk iki diwenehake dening karyawan Sistem Akuntansi Universal supaya sampeyan duwe kesempatan kanggo langsung entuk keuntungan saka akuisisi piranti lunak iki.

Program kanggo ngirim woro-woro saka proyek perusahaan kita menehi kesempatan sing apik kanggo ngowahi status pesen lan sinau kanthi visual.

Fleksibilitas produk elektronik minangka fitur khas lan kauntungan sing ora diragukan.



Kirim pesen pengumuman

Kanggo tuku program, mung nelpon utawa nulis kanggo kita. Spesialis kita bakal setuju karo sampeyan babagan konfigurasi piranti lunak sing cocog, nyiapake kontrak lan invoice kanggo pambayaran.



Carane tuku program?

Instalasi lan latihan ditindakake liwat Internet
Wektu sing dibutuhake: 1 jam, 20 menit



Sampeyan uga bisa pesen pangembangan piranti lunak khusus

Yen sampeyan duwe syarat piranti lunak khusus, pesen pangembangan khusus. Banjur sampeyan ora kudu adaptasi karo program kasebut, nanging program kasebut bakal disesuaikan karo proses bisnis sampeyan!




Surat pengumuman

Komplek iki cocok kanggo perusahaan perdagangan, produksi, atelier, organisasi keuangan mikro, bengkel, pusat layanan, institusi pendidikan, lan liya-liyane.

Cakupan produk elektronik kita jembar banget, amarga sampeyan entuk manfaat sing signifikan saka nggunakake.

Kompleks kanggo ngirim woro-woro saka proyek Sistem Akuntansi Universal bakal ngidini sampeyan nggambarake materi informasi kanthi visual lan nglacak status ngirim.

Sampeyan bakal bisa ngerteni luwih dhisik biaya ngirim pesen lan sinau imbangan.

Produk lengkap kita menehi sampeyan kesempatan sing apik kanggo sesambungan kanthi otomatis karo target pamirsa lan ngirim pesen tanpa alangan.

Mailing bakal ditindakake dening sampeyan ing tingkat profesional, amarga sumber daya tenaga kerja bisa disimpen.

Ngurangi beban kerja ing staf bakal duwe efek positif ing kabeh kegiatan bisnis lan sampeyan bisa ngoptimalake kabeh, saéngga mimpin perusahaan kanggo sukses jangka panjang.

Aplikasi modern kanggo ngirim pengumuman bisa didownload kanthi gratis ing portal kita. Iki ditindakake supaya ora ana kangelan nalika kenalan.

Produk lengkap iki nyedhiyakake tarif surat sing murah yen sampeyan pengin nggunakake Pusat SMS.

Produk kita ngidini sampeyan ngotomatisasi bisnis kanthi efektif lan kanthi mangkono entuk sukses kanthi sesambungan karo bahan informasi ing tingkat kualitas sing tepat.

Produk kompleks kanggo ngirim iklan saka USU ngidini sampeyan milih wakil saka target pamirsa miturut kritéria favorit, sing menehi maneuver cepet ing aktivitas sampeyan.

Sembarang pamblokiran informasi bisa dadi paramèter kanggo kritéria, amarga sampeyan bakal sukses.

File bisa dikirim bebarengan karo surat lan, kanthi mangkono, nindakake rong operasi klerikal ing wektu sing padha.