1. Zhvillimi i softverit
 2.  ›› 
 3. Programe për automatizimin e biznesit
 4.  ›› 
 5. Postimi i njoftimeve
Vlerësim: 4.9. Numri i organizatave: 530
rating
Vendet: Të gjithë
Sistemi operativ: Windows, Android, macOS
Grupi i programeve: USU Software
Qëllim: Automatizimi i biznesit

Postimi i njoftimeve

 • E drejta e autorit mbron metodat unike të automatizimit të biznesit që përdoren në programet tona.
  E drejta e autorit

  E drejta e autorit
 • Ne jemi një botues i verifikuar i softuerit. Kjo shfaqet në sistemin operativ kur ekzekutojmë programet dhe versionet tona.
  Botues i verifikuar

  Botues i verifikuar
 • Ne punojmë me organizata anembanë botës, nga bizneset e vogla tek ato të mëdha. Kompania jonë është e përfshirë në regjistrin ndërkombëtar të kompanive dhe ka një shenjë elektronike besimi.
  Shenjë besimi

  Shenjë besimi


Tranzicion i shpejtë.
Çfarë doni të bëni tani?Postimi i njoftimeve - Pamja e ekranit të programit

Dërgimi i reklamave është një proces i rëndësishëm biznesi. Për zbatimin e saktë të tij, duhet të përdorni softuer me cilësi të lartë, i cili u krijua nga programues me përvojë dhe kompetent të projektit të Sistemit Universal të Kontabilitetit. Zgjidhja jonë nga fundi në fund u krijua duke përdorur teknologji me cilësi të lartë që ne i blejmë në vendet e huaja dhe i optimizojmë për të krijuar softuer me cilësi të lartë. Ne udhëhiqemi nga një politikë e mbajtjes së të dhënave të një formati demokratik, për shkak të së cilës programi për dërgimin e reklamave është përgjithësisht i lirë. Shpërndahet me kushte të favorshme për blerësin, gjë që e bën këtë produkt një zgjidhje vërtet universale që ju lejon të arrini shpejt rezultate mbresëlënëse dhe, në të njëjtën kohë, të shpenzoni sasinë më të vogël të mundshme të burimeve. Instaloni kompleksin tonë dhe më pas, postimi mund të bëhet me efikasitet dhe shpejt. Falë kësaj, ju do të kapërceni shpejt çdo strukturë konkurruese dhe do të konsolidoni pozicionin tuaj.

Njoftimeve si postime të tyre do t'i kushtohet vëmendja e duhur, falë të cilave, biznesi juaj do të marrë hov. Çdo parametër për zgjedhjen e palëve do të jetë në dispozicion të përdoruesit të këtij produkti elektronik. Ju mund të përballeni lehtësisht me detyrat e formatit aktual dhe ta sillni kompaninë tuaj në një nivel krejtësisht të ri profesionalizmi. Ndërveproni me reklama në mënyrë efikase duke dërguar gazeta duke përdorur softuerin tonë. Është i përshtatshëm për të bërë një mostër të audiencës së synuar. Këta mund të jenë njerëz të një moshe të caktuar, që kanë ndonjë status brenda bazës së të dhënave, etj. Në përgjithësi, pothuajse çdo parametër mund të shërbejë si kriter për gjetjen e materialeve informative të rendit të kërkuar. Thjesht duhet të lundroni se si funksionon motori i kërkimit.

Angazhohuni në postimin profesional dhe shumë efektiv të reklamave me një zgjidhje gjithëpërfshirëse nga Sistemi Universal i Kontabilitetit. Kur ndërveproni me ekipin tonë, ju keni të gjitha shanset për të fituar një fitore të sigurt në përballjen konkurruese për shkak të shpërndarjes efikase të burimeve. Ju do të jeni në gjendje të aplikoni të gjitha rezervat në dispozicion të biznesit në nivelin maksimal të kthimit. Kjo do të ofrojë një mundësi për të udhëhequr tregun dhe për të rritur gradualisht hendekun nga strukturat konkurruese. Instaloni kompleksin tonë dhe më pas dërgimi i postës do të kryhet në mënyrë më efikase. Ju do të jeni në gjendje të ndërveproni me mjetin tonë efektiv edhe në mungesë të ndonjë njohurie thelbësore në teknologjinë kompjuterike. Një nivel i lartë i njohurive kompjuterike thjesht nuk është i nevojshëm nëse përdorni produktin tonë elektronik. Me ndihmën e tij, ju mund të kryeni lehtësisht punën aktuale në zyrë dhe të arrini sukses. Kompleksi ynë adaptiv është një mjet elektronik vërtet i cilësisë së lartë që do t'ju vijë gjithmonë në ndihmë në zbatimin e detyrave të rëndësishme të zyrës.

Përdorni programin tonë për të siguruar që shpërndarja e njoftimeve të mos shkaktojë vështirësi për stafin. Njerëzit do të jenë në gjendje të lundrojnë lehtësisht se si të kryejnë operacionet e zyrës. Do të gjeni shpejt suksesin dhe do të arrini rezultate mbresëlënëse në përballjen që shpaloset mes jush dhe konkurrentëve tuaj. Mund të provoni produktin kompleks për dërgimin e reklamave absolutisht falas duke shkarkuar versionin demo. Botimi demo është një mjet shumë efektiv vetëm për qëllime informative. Ju do të jeni në gjendje të kuptoni plotësisht nëse ky kompleks elektronik është i përshtatshëm apo jo, që do të thotë se do të merrni një vendim adekuat të menaxhimit. Ju gjithashtu mund të dërgoni SMS duke përdorur llogarinë individuale që keni krijuar në kuadër të shërbimit përkatës. Është shumë fitimprurëse dhe praktike, që do të thotë, instaloni zgjidhjen tonë komplekse dhe përdorni funksionalitetin e saj, duke fituar kështu një avantazh ndaj kundërshtarëve tuaj.

Zhvillimi ynë për dërgimin e reklamave ju jep mundësinë të punoni me shumicë dhe individualisht. Ju gjithashtu do të jeni në gjendje të ndërveproni me statuset dhe t'i shfaqni ato sipas ngjyrës së mesazhit. Mesazhet ose gabimet e dërguara do të raportohen ndryshe brenda ndërfaqes. Ju gjithmonë mund të merrni vendimin e duhur të menaxhimit, falë të cilit biznesi i kompanisë do të shkojë në mënyrë dramatike përpjetë. Ky kompleks elektronik nuk është aspak i destinuar për dërgimin e spamit. Detyra e tij dytësore është ndërveprimi efektiv me audiencën e përzgjedhur të synuar. Si rregull, ju merrni pëlqimin nga përfaqësuesit e këtij audienca që ata të marrin njoftime nga ju. Kjo ju jep mundësinë, pa cenuar të drejtat e konsumatorëve, të ndërveproni me ta në baza të dobishme.

Telefonuesi falas është i disponueshëm si një version demo për dy javë.

Programi për dërgimin e njoftimeve do t'ju ndihmojë t'i mbani klientët tuaj gjithmonë të përditësuar me të rejat më të fundit!

Për të njoftuar klientët për zbritjet, për të raportuar borxhet, për të dërguar njoftime ose ftesa të rëndësishme, do t'ju duhet patjetër një program për letra!

Programi për postime masive do të eliminojë nevojën për të formuar mesazhe identike për secilin klient veç e veç.

Programi i postimit ju lejon të bashkëngjitni skedarë dhe dokumente të ndryshme në një bashkëngjitje, të cilat gjenerohen automatikisht nga programi.

Programi falas për dërgimin e postës në e-mail dërgon mesazhe në çdo adresë e-mail që ju zgjidhni për dërgim nga programi.

 • Video e postimit të njoftimeve

Programi për SMS në internet ju lejon të analizoni dërgimin e mesazheve.

Softueri i postimeve Viber lejon dërgimin e postës në një gjuhë të përshtatshme nëse është e nevojshme për të bashkëvepruar me klientë të huaj.

Programi për mesazhe SMS gjeneron shabllone, në bazë të të cilave mund të dërgoni mesazhe.

Programi për thirrjet dalëse mund të ndryshohet sipas dëshirës individuale të klientit nga zhvilluesit e kompanisë sonë.

Programi për thirrjen e klientëve mund të telefonojë në emër të kompanisë suaj, duke transmetuar mesazhin e nevojshëm për klientin në modalitetin zanor.

Kur dërgoni SMS me shumicë, programi për dërgimin e SMS para-llogarit koston totale të dërgimit të mesazheve dhe e krahason atë me gjendjen në llogari.

Postimi dhe kontabilizimi i letrave kryhet përmes postimit të e-mail për klientët.

Programi i automatizuar i mesazheve konsolidon punën e të gjithë punonjësve në një bazë të dhënash të vetme programi, gjë që rrit produktivitetin e organizatës.

Programi për dërgimin e letrave në numrat e telefonit ekzekutohet nga një rekord individual në serverin sms.

Ju mund ta shkarkoni programin për postim në formën e një versioni demo për të testuar funksionalitetin nga faqja e internetit e Sistemit Universal të Kontabilitetit.

Një program falas për shpërndarjen e postës elektronike në modalitetin e provës do t'ju ndihmojë të shihni aftësitë e programit dhe të njiheni me ndërfaqen.


Kur filloni programin, mund të zgjidhni gjuhën.

Choose language

Programi i mesazheve viber ju lejon të formoni një bazë të vetme klientësh me aftësinë për të dërguar mesazhe te mesazheri Viber.

Një program falas i mesazheve SMS është i disponueshëm në modalitetin e testimit, blerja e vetë programit nuk përfshin praninë e tarifave të abonimit mujor dhe paguhet një herë.

Një program për dërgimin e SMS do t'ju ndihmojë t'i dërgoni një mesazh një personi specifik, ose të bëni një postim masiv te disa marrës.

Softueri SMS është një asistent i pazëvendësueshëm për biznesin tuaj dhe ndërveprimin me klientët!

Programi për dërgimin e SMS nga një kompjuter analizon statusin e secilit mesazh të dërguar, duke përcaktuar nëse ai është dorëzuar apo jo.

Programi i buletinit të emailit është i disponueshëm për t'u dërguar klientëve në të gjithë botën.

Procesi i instalimit të kompleksit për dërgimin e reklamave do të kryhet nga ne në mënyrë që të mos keni asnjë vështirësi në kryerjen e këtij operacioni klerik.

Konfigurimet konfigurohen pothuajse menjëherë pasi produkti të jetë instaluar në njësitë e sistemit në dispozicion të kompanisë.

Një fillim i shpejtë për këtë produkt ofrohet nga punonjësit e Sistemit Universal të Kontabilitetit në mënyrë që të keni mundësinë të filloni menjëherë të merrni përfitime nga blerja e këtij softueri.

Programi për dërgimin e njoftimeve nga një projekt i kompanisë sonë ju jep një mundësi të shkëlqyer për të ndryshuar statusin e mesazheve dhe për t'i studiuar vizualisht ato.

Shkathtësia e një produkti elektronik është tipari i tij dallues dhe avantazhi i padyshimtë.

 • order

Postimi i njoftimeve

Kompleksi është i përshtatshëm për një ndërmarrje tregtare, prodhim, atelie, një organizatë mikrofinanciare, një dyqan riparimi, një qendër shërbimi, një institucion arsimor, etj.

Shtrirja e produktit tonë elektronik është shumë e gjerë, për shkak të së cilës ju merrni përfitime të konsiderueshme nga përdorimi i tij.

Kompleksi për dërgimin e njoftimeve nga projekti i Sistemit Universal të Kontabilitetit do t'ju lejojë të vizualizoni vizualisht materialet e informacionit dhe të gjurmoni statusin e dërgimit.

Ju do të jeni në gjendje të zbuloni paraprakisht koston e dërgimit të mesazheve dhe të studioni bilancin.

Produkti ynë gjithëpërfshirës ju ofron një mundësi të shkëlqyer për të ndërvepruar automatikisht me audiencën tuaj të synuar dhe për të dërguar mesazhe pa asnjë vështirësi.

Postimi do të kryhet nga ju në një nivel profesional, falë të cilit mund të kursehen burimet e punës.

Reduktimi i ngarkesës së stafit do të ketë një efekt pozitiv në të gjitha aktivitetet e biznesit dhe ju jeni në gjendje të optimizoni të gjitha gjërat, duke e çuar kështu kompaninë drejt suksesit afatgjatë.

Aplikacioni ynë modern për dërgimin e njoftimeve mund të shkarkohet absolutisht pa pagesë në portalin tonë. Kjo bëhet në mënyrë që të mos keni vështirësi në njohje.

Ky produkt gjithëpërfshirës ofron tarifa të ulëta të postimeve nëse dëshironi të përdorni Qendrën SMS.

Produkti ynë ju lejon të automatizoni në mënyrë efektive biznesin tuaj dhe në këtë mënyrë të arrini sukses duke ndërvepruar me materialet e informacionit në nivelin e duhur të cilësisë.

Një produkt kompleks për dërgimin e reklamave nga USU ju lejon të zgjidhni përfaqësuesit e audiencës së synuar sipas kritereve tuaja të preferuara, gjë që ju jep një manovrim të shpejtë në aktivitetet tuaja.

Çdo blloqe informacioni mund të shërbejë si parametra për kriterin, falë të cilit do të arrini sukses.

Skedarët mund të dërgohen së bashku me letra dhe, në këtë mënyrë, të kryhen dy operacione të tëra klerike në të njëjtën kohë.